Evde her şey düzgün olunca ne oluyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şey yerli yerinde ev temizse benim ruhum rahatlıyor.mutfakda düzen sağlanmışsa yemek yapmak bile zevk veriyor.ama ev pisken ben bunalıma giriyorum eşime saldırıyorum yani neden böyle bilmiyorum ama bazı kişiler gördüm pisliğin içinde çok mutlular ki ben evlerinde yere basarken bile midem bulanıyor.

aniden misafir gelirse rezil olmuyorsun

Dağınık yerde psikolojide dağılıyor emin ol aradığını bulamıyorsun birde hiçbir kadına yakışmıyo dağınık ev yani benim için kendime saygı ifadesi
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın evi ,düzeni, hayatı, üstü -başı, hepsi kendi kalitesini ortaya koyar..
Öyle her şeyde saldım çayıra mevlam kayıra olmaz. .

Benim ev mütemadiyen dağınık
Daha bişey olmadı

Aynı benim ev

Valla şunu bilir şunu söylerim. Mis gibi temizlik kokan bir evde battaniyenin altına girip, kahve (veya çay) eşliğinde kitap okumanın huzuru hiçbir şeyde yok. Tam bir antidepresan.
Şu huzuru yakalayabilmek için düzenli şekilde yapmaya çalışıyorum temizliğimi.

ben de tam evde olsam da foto atsam diyecektim

salonun ortası oyuncak dolu hatta boş pet şişeler vs vs

koltuklarda hırka kazak vs vardır

odalarda pijamalar ve ev giysileri atılı

küçük odada temiz çamaşırlar var

mutfakta da kavanozlar vs ortada içleri dolu ama tezgahtalar

hayat yaşanmak için sürekli toplamak için değil

oturacak kadar yer yemek yiyecek kadar tabak bardak giyecek kadar temiz çamaşır varsa gerisi teferruattır bana göre

yani yerde tozlar uçuşsa da camlar yazı yazılacak kıvamda olsa da huzur olsun yeter

evim dağınıkken de gayet rahat oturur yemek yerim çay içerim film dizi seyreder sohbet ederim

beni dağınıklık rahatsız etmiyor

ama geçen konu vardı adam yere döktüğü bir kahve damlasını silmedi diye olay olmuştu mesela yarın temizlik yapacağız zaten o zaman silinir demiş

Huzur veriyor.
Dağınık ev - dağınık kafa demek benim icin.
Nedense dağınık ve ayni zamanda pis bir evde huzur bulan insanlari anlayamiyorum.

Yemek konusuda ayni... düzenli beslenmeyen insanlar ne yiyor? İnsan hergün dışarda yiyemezki... yani ben yiyemem.
Vücuduma giren besinin ne olduğunu bilmek istiyorum mesela... bunun en kolay yoluda mutfağa girmek oluyor

Tlc kanalında cöp evler var
Onu izleyince benim ev gözüme pür pak düzenli temiz vs.görünüyor
Tavsiye ederim izleyin

Düzenli olmasını çok isterdim. 1 yaşında oğlum var ve çalışıyorum ev hep dağınık ben topluyorum o dagıtıyo :) temizlik yaptığım zaman içim huzurla doluyo tabi en fazla bi saat düzen oluyo. ütü yapmaya vaktim olmuyo her zaman en cok sıkıntım o mesela dağ gibi yığılıyo

Ev dağınık ve pis olunca kendimi huzursuz ve değersiz hissediyorum tertemiz çarşafla mis gibi kokan evde kendimi mutlu ve önemli hissediyorum. Hatta şöyle söylim taşındığımda canım çıkana kadar yerleştiriyor toplamda 1 günde yerleşmiş oluyorum sonrasında duş ve uyku uyanınca o kadar mutlu uyanıyorum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…