her şey yerli yerinde ev temizse benim ruhum rahatlıyor.mutfakda düzen sağlanmışsa yemek yapmak bile zevk veriyor.ama ev pisken ben bunalıma giriyorum eşime saldırıyorumMerhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Halet-i ruhiyem iyi değil de yani dağınık olunca yaşanmıyor mu? Temizlik yapılıyor her şey dört dörtlük olsa ne oluyor onu soruyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir..
Merhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Halet-i ruhiyem iyi değil de yani dağınık olunca yaşanmıyor mu? Temizlik yapılıyor her şey dört dörtlük olsa ne oluyor onu soruyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir..
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın evi ,düzeni, hayatı, üstü -başı, hepsi kendi kalitesini ortaya koyar..Dağınık yerde psikolojide dağılıyor emin ol aradığını bulamıyorsun birde hiçbir kadına yakışmıyo dağınık evyani benim için kendime saygı ifadesi
Merhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Aynı benim evEvin şimdi resmini çekip atsam şoka girersinsaldım gitti yetişemiyorum napim.. Kızın oyuncakları salonun bi başından bi başına duruyo.. Yatak odasında yerleşmeyi bekleyen çamaşırlar. Mutfalta bikaç parça bulaşık.. Ve ben bunları bırakıp kayınvalideme gşdiyorum
Evin şimdi resmini çekip atsam şoka girersinsaldım gitti yetişemiyorum napim.. Kızın oyuncakları salonun bi başından bi başına duruyo.. Yatak odasında yerleşmeyi bekleyen çamaşırlar. Mutfalta bikaç parça bulaşık.. Ve ben bunları bırakıp kayınvalideme gşdiyorum
Tlc kanalında cöp evler varMerhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Düzenli vitamin alıyor musunuz? Ben önceden kullanıyordum. Yoksa sebze meyve mi düzenli tüketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?