bizim evdeki işbölümü aynen şöyledir:
eşimin yaptığı iş, işten gelince yan gelip yatmak ona göre en büyük iş
çok iş yaptığı için yoruluyo garibim sabahları çöp atmak bukadar
bütün iş benim başımdadır haa bide çalışıyorum yani düşünün halimi yatıncaya kadar ırgat gibi çalışıyom valla,oturamıyorum bi türlü........
yoo valla onuda denedim inanın hiç rahatsız olmuyobırak yapma.elbette rahatız olunca yardım eder.
YA KIZLAR BIRDE DOĞRU YAZABILSEMezo neden ızın verıosun ona öle bışeye hemde sende çalışıomuşsun neden ezdırıosun kendını yoksa kocana mı acıosun merek etmez eksılmez zayıflamaz bır hafta iş yapma yapamıom dayanamıom de bakalım ne olcak
yaa hülya, canlarım herif tembel annesi alıştırmamış yapmıyo denedim olmuyo ama hakkını yememem lazım valla çarpılırım yoksa, hasta olduğumda yemeği yapar ortalığı toparlar her işi yapar ama hasta değilsem yapmıyo işte yan gelip yatıyo,çok yoruluyomuş eee şimdi gidiyim öldürüyüümmü ben bu herifi....
yaa hülya, canlarım herif tembel annesi alıştırmamış yapmıyo denedim olmuyo ama hakkını yememem lazım valla çarpılırım yoksa, hasta olduğumda yemeği yapar ortalığı toparlar her işi yapar ama hasta değilsem yapmıyo işte yan gelip yatıyo,çok yoruluyomuş eee şimdi gidiyim öldürüyüümmü ben bu herifi....
ezocum yaa ne bahtsızlığı karı kız olayı olmasın,kumarı,yalanı olmasın yeter yaa boşver senn.evde kadın yani eşleri olunca çoğu erkek böyle canım yaa.Sen dersen yaparlar çoğunlukla,dur ben bir sileyim süpüreyim diyen erkek yok ki..Boşverrr canım yaaa...
ezocum yaa ne bahtsızlığı karı kız olayı olmasın,kumarı,yalanı olmasın yeter yaa boşver senn.evde kadın yani eşleri olunca çoğu erkek böyle canım yaa.Sen dersen yaparlar çoğunlukla,dur ben bir sileyim süpüreyim diyen erkek yok ki..Boşverrr canım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?