naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Ayy şekerim kıyamam ben sana! Ben hep derim nasıl alıştırırsan öyle gider! Ben çalışmadığım halde evin tüm işlerini beraber yaparız. Hakimiyet hep bendedir. Ona getir götür işlerini yaptırırım. Üstüne de duygu sömürüsü hiç kıyamaz bana... Masayı beraber hazırlarız,toplarız,misafir gelince hep koşturur,evi beraber toplarız çamaşırları ben makinaya koyarım o makinayı çalıştırır, yıkananları o taşır ben asarım...
O eve gelmeden hiç bir iş yapmam ben! O gelir ne yapılacaksa beraber... Amaaa çok içimden gelirse kırkyılda bir onu ödüllendirmek için börek yaparım o kadar!!!
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
pijamalarını katladığını görsem ooooooooooooo bugün iyimisin hayatım derim çünküm bu çok nadir olur:mymeka:
kirli sepetine kirlilerini tam isabet ettirdiyse tebrik ederim
ama hakkını yemeyeyim yoruldum bu evin işlerinden dediğimde
evin nesi var yapma her yer tertemiz sen dinlen derfisfisfis
ya aranızda en şansız benim galiba
daha 2 aylık evliyim
ve eşimle sabah beraber çıkıp akşam beraber geliyoruz
ama o hiç bir işe elini sürmüyor
anca hizmet bekliyor
ben yoruldugumu dile getirince
yapma boşver diyor
insan kalkar yardım edeyim der dimi nerrrrdeeeeeeee
Bu konuda en şanssız benim galiba.Evlendiğimizde ilk zamanlar yediği çikolatanın kağıdını,muzun kabuğunu,çipsin poşetini hep yere atıyordu :1shok:Annesi çok fena alıştırmış valla.Ben yavaş yavaş eğitiyorum.Şimdi de tezgahın üstüne koyar.Daha çöpe alıştıramadım :roflol::roflol::roflol:
Sabah yatak toplamak hak getire pijamalarını bile ortaya atar.Kıyafetlerii her akşam çıkarıp ortaya atar ertesi gün başka birşey giyer yerde hepsi yığılır kalır.
Eve gelir bilgisayar başına bi geçer hayatta kalkmaz.
Akşam söylene söylene zorla ben yemek hazırlarken sofra kurar ondada başka ne koycam şu nerde bu nerde diye beni bıktırır.cokacimcoook
Bi traş olur banyo yaparki ooooffff..
Kirlilerini sepetin üstüne koyar.Kapağını açmak aklının ucundan bile geçmez.
Ben saatlerce mutfakta veya başka bir odada uğraşıyorsam hayatta gelip bakmaz ne yapıyorum niye sesim çıkmıyo diye.Diyom ölsem bi odada üç gün sonra farkedersin :roflol:
Ben birşeylere yardım et dedikçe heryer toplu temiz işte ne gerek var sende yapma der.
Bir süre bıraktım hiç bişi yapmadım.Koltuğun üstü onun dağınıklıklarıyla doldu da bi toplayayım şunları demedi koltuğun üstündekileri yere atıp öyle oturdu toplamak yine bana düştü.
Evde çöp haftayı bulur atmaz.Ben atacağım zamanda attırmaz.O atacakmış.eee at ozaman... dur atarım sonra der senağlama
Valla daha çoookk var ama anlat anlat bitmiyo kiii.Halinize şükredin kızlarrr.klava:
walla bu yuyılın erkeklrıne bayılıyorum daha doğrusu yenı nesıl hatunlarına...bayağ iş yapıyorlar yanı..şaşırdım sadece benım kocam yapıyodur heralde derken bı okudumkı yazıları maaşallah kızlar ıyı eğitmişsiniz.yada içlerinde var adamcağızların süper yaa.benım eşim yerı gelır cam sıler ben aşağıya uçmayım dıye,perde asar,evı süpürür,sofra toplar,gece bebeğe kalkar vs ...ama bunlar hep benım isteğım uzerıne tabı......bunada şükür yaw benım kocam yoksa bır melek mı:))))
Bu konuda en şanssız benim galiba.Evlendiğimizde ilk zamanlar yediği çikolatanın kağıdını,muzun kabuğunu,çipsin poşetini hep yere atıyordu :1shok:Annesi çok fena alıştırmış valla.Ben yavaş yavaş eğitiyorum.Şimdi de tezgahın üstüne koyar.Daha çöpe alıştıramadım :roflol::roflol::roflol:
Sabah yatak toplamak hak getire pijamalarını bile ortaya atar.Kıyafetlerii her akşam çıkarıp ortaya atar ertesi gün başka birşey giyer yerde hepsi yığılır kalır.
Eve gelir bilgisayar başına bi geçer hayatta kalkmaz.
Akşam söylene söylene zorla ben yemek hazırlarken sofra kurar ondada başka ne koycam şu nerde bu nerde diye beni bıktırır.cokacimcoook
Bi traş olur banyo yaparki ooooffff..
Kirlilerini sepetin üstüne koyar.Kapağını açmak aklının ucundan bile geçmez.
Ben saatlerce mutfakta veya başka bir odada uğraşıyorsam hayatta gelip bakmaz ne yapıyorum niye sesim çıkmıyo diye.Diyom ölsem bi odada üç gün sonra farkedersin :roflol:
Ben birşeylere yardım et dedikçe heryer toplu temiz işte ne gerek var sende yapma der.
Bir süre bıraktım hiç bişi yapmadım.Koltuğun üstü onun dağınıklıklarıyla doldu da bi toplayayım şunları demedi koltuğun üstündekileri yere atıp öyle oturdu toplamak yine bana düştü.
Evde çöp haftayı bulur atmaz.Ben atacağım zamanda attırmaz.O atacakmış.eee at ozaman... dur atarım sonra der senağlama
Valla daha çoookk var ama anlat anlat bitmiyo kiii.Halinize şükredin kızlarrr.klava:
aaaaaaaaaa çok kızdım walla.sabret ya dıcem ama bukadar olmzkı...bı çözum bul.al karşına konuş.ağla.öl bit bşyler yap.yardım iste yaa ben köle ısaura mıyım de.hıç mı vıcdanın yok mu de...bu ev işi konusu benım için çok önemlıdır çok kızdım kusura bakma cnm ama sen harekete geçmelısın bence artık.bu akşam bıtır bu işi bence yazık be elbette sevabın bızden çok ama ne bu ya....klava:
Valla canım ağladım sızladım öldüm bittim konuştum ettim ıııhhh olmuyoo senağlama Bana temizlik işini çok abartıyorsun diyor.Ama abartacak hiçbirşey yapmıyorum.Zaten sabah 7 akşam 7 çalışıyorum.Kalan zamanda nekadar abartabilirimki.Kavga dövüş yapıyo yaparsa ozamanda surat asıp oturuyor.Bazen işten yorgun geliyorum evi toparlarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Daha 23 yaşındayım altından kalkamıyorum vallahi oturup ağlıyorum sonrada senağlama
Valla canım ağladım sızladım öldüm bittim konuştum ettim ıııhhh olmuyoo senağlama Bana temizlik işini çok abartıyorsun diyor.Ama abartacak hiçbirşey yapmıyorum.Zaten sabah 7 akşam 7 çalışıyorum.Kalan zamanda nekadar abartabilirimki.Kavga dövüş yapıyo yaparsa ozamanda surat asıp oturuyor.Bazen işten yorgun geliyorum evi toparlarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Daha 23 yaşındayım altından kalkamıyorum vallahi oturup ağlıyorum sonrada senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?