- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz ki evlenmek istemek ayıp mı yaşım 15 değil 22 gayet normal bir yaş bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz ki evlenmek istemek ayıp mı yaşım 15 değil 22 gayet normal bir yaş bence![]()
Evlenmek istemen anormal değil bunu evde kaldım çok üzülüyorum diye anlatman garip çoğu insan o yaşta okuyo oluyo o yüzden ben hala bakisma aşamasindayim evlilik aşamasına gelmeye ohoooArkadaslar niye dalga geciyorsunuz ki evlenmek istemek ayıp mı yaşım 15 değil 22 gayet normal bir yaş bence![]()
başkası ağladı mı fayda etmiyormuş işte.Saksi_Degilim_Ben kardeş açıkladı. her gün sen haline ağlayacaksın.
o zaman kısmet geliyormuş![]()
En son geyikten 5 gün ceza aldığımdan beri bende çok korkuyorum![]()
arkadaşlar yavaştan uzayalım bencebaşkası ağladı mı fayda etmiyormuş işte.Saksi_Degilim_Ben kardeş açıkladı. her gün sen haline ağlayacaksın.
o zaman kısmet geliyormuş![]()
pazartesi başlayıp salı bozma sakın![]()
Özele bak sana bişey dicem :))Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Valla ben evli iki bebeli olduğum halde hala tek taşım yokBende diyorum niye parmağımda tek taşım hala yok, hemen niyet edip ağlıyorum çok sağolun kızlar![]()