• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz ki evlenmek istemek ayıp mı yaşım 15 değil 22 gayet normal bir yaş bence :KK43:

Kendi adıma söyliyim. Sorun evlenmek istemen değil. Sanki 92 yaşına gelmişte hiç evlenememiş gibi dert yanman, karalar bağlaman -ki öyle de olabilir herkes evlenecek diye bir şart yok.- Yoksa Allah karşına iyi insanlar çıkarsın tabi.:KK51::KK19:

Arkadaslar niye dalga geciyorsunuz ki evlenmek istemek ayıp mı yaşım 15 değil 22 gayet normal bir yaş bence :KK43:
Evlenmek istemen anormal değil bunu evde kaldım çok üzülüyorum diye anlatman garip çoğu insan o yaşta okuyo oluyo o yüzden ben hala bakisma aşamasindayim evlilik aşamasına gelmeye ohooo:KK45:

Herkesin kendi hayatından sorumlu olduğunu kabul etmek çok mu zor? Başkaları evleniyor, çocuk yapıyor diye evde kaldım triplerine girmek çok komik. Sonra da neden dalga geçiyorsunuz diyorsun. Dalga geçiliyor çünkü evde kaldım demen ciddiye alınamayacak kadar tuhaf. Ona bakarsan bir o kadar da boşanan insan var. Evlenme konusunda başkalarına özeniyorsan boşanma konusunda da başkalarına özenecek misin mesela? Herkes boşanıyor, ben de boşanayım da diyecek misin? Ha bu arada şu "üniversitede bulamazsan bir daha hiç bulamazsın" lafından daha boş bir laf duymadım ben hayatımda. İş hayatı, üniversite hayatından çok daha ciddidir mesela. İş hayatı esnasında evleneceğin insanla karşılaşmak daha iyi olmaz mı sence? Statüleriniz falan daha çok uyar birbirinize. Hayat standardınız vs. Yani üniversite dönemi ye, iç, gez, oku dönemidir. Asıl hayat kurma işlevi iş hayatına atıldıktan sonra kendini gösterir. Sen şimdi okulunu bitirmiş, mesleğinde işini gücünü yapan, belli bir kazancı olan, belli bir hayat düzeni olan, belli bir standarda sahip biri olsan, mesela desen ki "ya yaş oldu 27-28, işimi gücümü oturttum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, artık bi evlensem de yuva kursam" desen burada kimse seninle dalga geçmezdi, emin ol. Şu anda öğrencisin, daha mezun bile değilsin, okulun bitmesine daha 1 sene var, bunun ardından atanması, çalışması falan var yani daha bazı şeyler oluşumunu tamamlamamışken neyine güvenerek evlenmek istiyorsun anlamış değilim.

Buradaki kadınları anlamak zor ya. Hepinizin yaptigi ayıp! Kız evde kalmış üzülüyor yok mu kardeşiniz arkadaşınız falan bas göz edelim ikisi de evde kalmasın yazıktır.

Bacım şimdi şöyle ben 24 yaşındayım tam sinirdayim yani hatta bi 6 ayda geçti. 18 yaşında buldum adamimi ama gel gorki hala evlenmedik. Bende kalmış sayılır miyim?

Bende diyorum niye parmağımda tek taşım hala yok, hemen niyet edip ağlıyorum çok sağolun kızlar :KK70::KK70:
Valla ben evli iki bebeli olduğum halde hala tek taşım yok :KK73:
Bana bu karikatürü attı geçen gün
IMG-20151107-WA0002.webp

Bir defa söyledim aslında :KK34:

Evde kalmak cok kotu bisey yaa umarim kalmazsin. Ben 26 yasinda evlendim az daha oluyordum son dakikada bir can havliyle esimi buldum da evlenebildim. Cok kotu yaa cok :KK42:

Bende 21 ime gireceğim ve evin küçüğü olduğum için kendimi evlilik için çok çok küçük görüyorum. Hatta babam hala bu da bizim ufaklık diyor bana :D manyak misin Daha kucucuguz biz hayatının tadını çıkart. Kitap oku ders çalış gezmeyi sevmiyorsan. Daha çok evlenirsin :D

Back
X