• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

Benim evde kalmama daha 1 sene var. Catla da patla. Evde kalmış kız kurusu :KK45:
Eger ciddiysen hayat şartlarını,aileni ve eğitim durumunu öğrenmek istiyorum. Nolursun tek hayalinin evlenip kocasına yemek pişiren,hemen cocuk yapan biri olmak olmadigini soyle.. İşin gücün varsa evliliğin 30a kadar yolu var. Yoksa da su mantaliteden kurtul ve kendini geliştir. O hayal ettiğin hayat,hayat değil.
 
Üniv 3.sınıftaym öğretmenlik okuyorum 24ten sonra kısmet cıkmıyor diyor herkes şimdi bulamazsam 2 sene sonra hiç cikmaz

Üniv. 3.sınıftayım 24'ten sonra kısmet çıkmıyor diyor herkes, altın ve yavru fil birikimi olan bir bey arıyorum 2 sene sonra hiç çıkmaz çünkü.
 
2 sene sonra 24 olcam ve yasım geciyor cok korkuyorum resmen psikolojim bozuldu bu konu yüzünden evli arkadaşlarımı kıskanıyorum onlarla konusmak istemiyorum cok mutsuzum :KK43:

nolur hangi okulda öğretmen olacaksan haber ver de kızımı oraya göndermeyeyim.
senin gerçek olduğuna inanmıyorum bir öğretmen adayı bu kafada olamaz
 
21. yüzyıldayız hala evde kaldım diyenleri duyuyoruz ya, arkadaşım sen bir eşya mısın alıcını mı bekliyorsun da evde kaldın?benim bildiğim bir şeyini unutursun eşya olur köpeğin olur evde kalır yani sen insansın mal deyilsin, ayrıca o yaşta da evde kaldım demen ayrıca komedi ne diyim yani pes.
 
22 yaşında koca derdine düşecektin madem neden okudun? Otursaydın evinde düğünlere, günlere gitseydin bir kısmetin çıkardı.
Üniversite okuyan birinin "evde kaldım " gibi tabirler kullanması. Bir de eğitim şart derler. Her zaman yetmiyor demek ki. Ben ilerde çocuğum olursa senin gibi bir öğretmeni olmasını istemezdim.
 
Back
X