• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

canım sizin oralarda evlilik yaşı kaçtan başlıyor acep?

22 mi inanamıyorum.
Babaanne olacak yaşa gelmişsin ve hala evlenemedin mi tüh tüh.

Şaka mısın?

Bu arada "evde kalmak" lafından nefret ediyorum.
Nasıl bir deyimdir yahu?

kız zaten evde kalmış dertli birde siz üzerine gidiyorsunuz. çok ayıp kızlar :KK14:

canım sen daha 22 yaşındasın şayet doğru hesapladıysan çünkü çeşitli rivayetler var. ve herşeyden önce bir eğitimci adayısın. kendine gel hayatını yaşa.

birde yalnızım demişsin iyide hayatının her döneminde bir sevgilin varmış kaç gündür yalnızsın acaba?

Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk:KK43:((

Sanırım şaka bu !! 22 yaş :KK57: nedir yahu ? ?
Çalışmıyor musunuz siz ?azıcık hayatınızı yaşayın veya okumuyor musunuz okulunuzu tamamlayın .Tam da bu zamanlarınız.Evlenmekte birşey yok yani acele etmeyin .Allahtan doğru insan karşınıza çıkması için dua edin,:KK14:

22 yaşında da "hayatbubellimiolur" hanım evde mi kaldın vah vahhh:D:D Allahım senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim. yaşının ve bu zamanlarının kıymetini bil.

25 yaşındayım, en az 5 senem var evlenmeye diyorum.. Hayatın bu kadar mı berbat veya sıkıcı ki evliliği bir şey sanıyorsun? İlla ki evleneceksin bu zamanların kıymetini bil.

ben kendimi köprüden atayım ya
kaç yaşındayım
okuyorum
üstüne master yapıcam
ama evlenmedim
evlilik namına bi iz yok :D:D
şakamısınız kuzum siz

muhtemelen çalışmıyorsun
kendine dert ediniyorsun
burada bir sürü erken evlenip çook pişman olan var, çoğunun çözümü bile yok okumamış iş güç yok çocuklarım için diye de birşey uyduruyorlar (çocuklar kavgalı gürültülü ortamda çok sağlıklı büyür ya) onlar gibi olacağına haline şükret

ben 27 yaşındayım sevgilim yok bekarım hiç evlenmedim çalıştığım için mi (işyerimde geneli 28 yaş c,varında evlendiği için midir rahatım)

Back
X