• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

29 yaşımda tam 1 ay kala evlendim ve şuanda 30yaşındayım ve bazen hala düşünüyorum biraz daha mı bekarlık yaşasaydım diye :KK14:
ben kocama kocam bana aşık şükür mutluyuz ama inan ki baba evi gibi dünyada yok tur...
evlılık kısmetin gelince kimse engel olamaz zaten bir şekilde elim ayagın baglanıp gidiyorsun

22 yasında evde kalındıysa bızde hala evlenmemeye ısrarlı olan ablalar var 30 küsürlü yaslarında onlar ne yapsın..

Hımmmm dur bi düşüneyim
Bende eşimle 20 yaşımda tanışıp 24 ümde evlenmiştim
Hakkaten evde kalmışsın sen tebrikler :KK9:

Keşke o günlerim geri gelse de
Her şeyi bu kadar çarçabuk yaşamamış olsam. Keyfini çıkar

BENCEDE EVDE KAL BU DEVİRDE EN GÜVENLİ YER EV NİŞANLIMIN EVİNDE YAŞADIĞIMDAN BİLİORUM HİÇ BİR YER EVİN KADAR RAHAT DEĞİLDİR BEN O HATAYI YAPTIM SEN YAPMA :) :D

çık dışarı o zaman sen de :rolleyes: nasipten öteye köy yok derler mi sizin orada da bizde derler, 22 inde evde kaldım diye üzülme hayırlısı karşıma çıkar mı diye endişe et yoksa istediğin kısmetse internetten bile bulursun sadece bulmaksa niyetin ...

Ben 32 yaşındayım..İlişkilerim de oldu..Nişan da attım..Nasip olmayınca olmuyor..Şimdi ben de böyle karalar mı bağlıyım:) İstemiyor muyum evet istiyorum hem de çok ama hayırlısıysa eğer..Yoksa çok kolay birşey olmadığını bu işlerin, umarım benim gibi 10 yıl sonra anlamazsın..İnşallah çok daha şanslı olursun.

22 yaşında evde kalmak mı?????
şaka gibisin kısmet bu işler. ben hep 30 yaşımdan önce evlenmem diyordum bazen keşke yine bekleseydim diyorum.
23 yaşımda tanıştım eşimle hemde doğum günümde 24 yaşında evlendim. ama sırf eşim için acele ettim kendisi 6 yaş büyük benden.

ve arkadaş çevremde evlenen ilk insan benim. hatta birşey söyliyeyim mi benim babaannem şu an 92 yaşında ve o da 24 yaşında evlenmiş o döneme göre çok geç olmasına rağmen

Evde kalmak gibi gereksiz ve çirkin bir lafı kim çıkartmış ki acaba?
Bu çirkin söz yüzünden 20'sindeki tazeler kuruntu yapıyorlar.

Eskiden üniversite yokmuş, enstitüler varmış, her kızı da okutmadıklarından genç kızlar 16-17-18 yaşlarında evlenirmiş, şimdi öyle mi?
Artık kızlar okuyor, meslek sahibi oluyor, çalışıyor.

Hele 22 yaşında üniversite öğrencisi bir gencin evde kaldım demesi:KK12:
Evlilik dediğiniz her yaşta oluyor ama okul hayatı, mesleğinizde ilerlemek için gençken çabalamanız gerekiyor.

Back
X