- Konu Sahibi penelope35
-
Aynen dimi bazen düşünüyorum 10 yıl sevgili tanışma nişanlı... 1 yıl süren evlilik boşanma ... nasip işi başka işte ,eski çeşme başları da yok şimdi ... görücü usulü evlenmeye karşı olmayınız arada gerekiyo demekki.. rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesnErdoğanın koruması vardı bizde de bayadır kız bulamıyordu annesi şükür buldu yeni evlendi nasip iştekimileri koca bulamıyor kimileri hanım bulamıyor nerede bu insanlar karantinada
Amin inşallah evet zaten çeşme başları yok o yüzden bunlarAynen dimi bazen düşünüyorum 10 yıl sevgili tanışma nişanlı... 1 yıl süren evlilik boşanma ... nasip işi başka işte ,eski çeşme başları da yok şimdi ... görücü usulü evlenmeye karşı olmayınız arada gerekiyo demekki.. rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesn
Ben de evde kalıyorum. Çok şükür kalacak bir evimiz var.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Evlilerde tam tersi koronadan evde kocalariyla birbirini yiyoBide evde kaldım evde kalanlar buyrun derken dedim aha koca bulma bug unu buldu ama gene değilmiş tüh
Bu corona kimseye yaramadı herkes koca derdine düstü evde tıkılı koca derdi çekmek isteyen ne çokmuş yahu
Asıl eski yorumlarını okusanız. Hamilelik vs diyor.Diş hekimi ve düşünce
Doğum kontrol hapı falan diyor.Asıl eski yorumlarını okusanız. Hamilelik vs diyor.
Ama mesajlar eski. Ex sevgili sanırımDoğum kontrol hapı falan diyor.
Neden öyle yazdınızki yani evet söyledikleriniz doğru belki ama kötü bir evlilik yaşadınız kötü bitti diye hatırlıyorum konulara yazmıştınız ama neden yeniden sevip sevilmeyesinizki sizde istersiniz neden size yazdım çünkü sizi tanimasamda çok kaliteli bir kadın olduğunuzu düsünüyorum yorumlarınızdan o yüzden yazdımBazen bana da diyorlar gencsin yeniden evlebilirsin diye...Diyorum ki don yikamak icin mi? Yemek, camasir, utu icin mi? Kaynana gorumce derdi cekmek icin mi? Tatilde once kimin ailesine gidecegiz diye tartismak icin mi? Annemi neden aramiyorsun laflari duymak icin mi ya da icimize hic girmedin, el gibisin, bir gelip kayinvalidenin evini mi temizledin, misafirini mi agirladin laflari icin mi? Her gun kayinvalidelere gitmek icin mi... elinde kumanda tv karsisinda gobegini kasiyip uyuyan adamin horultusunu cekmek icin mi? Uganda ligine kadar izleyip kumandayi vermeyen adam tv de ne acarsa seviyormus gibi davranip mac izlemek icin mi... bu liste uzar gider...
Hayati guzellestiren adam cok az... genelde hep sorun kaynagi... Adamlar iyi olsa annesiyle kardesiyle problem yasiyorsun. Ille bir yerlerden birseyler oluyor. Ben hic dort dortluk cok cok mutlu bir evlilik gormedim. Masallardaki gibi saniyor bekarlar da... isin ic yuzu oyle degil aslinda.
25 te evlendim ailemin goz bebegiydim alimli ve guzelim guzel para kazandiran bir isim var cok guzel bir evim var arabam var sagligim elden gitti evlilihim catirdadi ilaclardan yuzum disari atti saclarim dokuluyor. Isimden istifa ettim sonsuz rapor ile. Bebek cocuk dogurmak mucizelere kaldi29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
AynenEvlilerde tam tersi koronadan evde kocalariyla birbirini yiyo
Ama mesajlar eski. Ex sevgili sanırım
AhaAvukat bi akrabam var 32 yaşında hiç evlenmedi
Tesekkur ederim. Ben aslinda hayata kendimi kapatmadim. Cok cok severek evlendim evet. Burada daha once defalarca yazmistim. O kisiyle evlenmek icin yurt disindaki doktoramdan bile vazgecmistim valizim hazir oldugu halde. Bir suru sey yasadim. Su kadinlar kulubunde sunu da yasadim bunu da yasadim diyen kadinlarimizin yasadigi herseyi yasadim neredeyse evliligimde. Ve bitti. Simdi yeni hayatimi seviyorum. Ozgurlugumu seviyorum. Cok huzurluyum. Su an ayni seyleri tekrar yasarsam diye korkularim var. Yine de kesinlikle evlenmem demiyorum. Belki yeniden asik olursam evlenirim bilemiyorum. Evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum ama.Neden öyle yazdınızki yani evet söyledikleriniz doğru belki ama kötü bir evlilik yaşadınız kötü bitti diye hatırlıyorum konulara yazmıştınız ama neden yeniden sevip sevilmeyesinizki sizde istersiniz neden size yazdım çünkü sizi tanimasamda çok kaliteli bir kadın olduğunuzu düsünüyorum yorumlarınızdan o yüzden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?