- 5 Ekim 2020
- 13.938
- 37.713
- 548
- 36
- Konu Sahibi penelope35
-
Kesinlikle. Bir de bizler meslek icabı kanıt isteriz-adamın aşkından bir emin olalım hele
Yapı olarak evcimen bir tipse konu sahibi evlenmeyi bu yüzden çok istiyor olabilir aslında. Ben sırt çantasıyla dünyayı dolaşmak isteyen bir yapıda olduğumdan evlilik bana prangalar sundu
Evde kalma diye bir olay yokki aslında. Adı üstünde mecazi “anlamda evde kaldım “ ne demek evde kaldım . Hep şaşırmısımdır bu cümleye . Evlenemeyince evin içinde hapis mi olunuyor insanlar mutlu olamıyorlar mı? Evde kaldım , mutsuz bir evlilik ve sonrasında bir sürü psikolojik olaylarla karsılasılacagına , madem diş hekimisiniz ne güzel mesleğiniz var , ona yönlenin . İsinizde başarılı olmaya bakın . Daha gençsiniz , mutlaka kendinize göre biriyle karşılaşırsınız, öyle sitelere de üye olmayın bence hassas bir insansanız hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz .29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Ters cekim yasasi bu.29 yasinda, dis hekimi bir de begenilen bir kadin olsam pihuuuuu
Hayatinda biri olmasina yada evlenmeye odaklanan insanlar genellikle birileriyle tanisma konusunda sorun yasiyorlar buna artik cok inaniyorum. Ama nerede rahat, asil odagi bu olmayan bir kadin varsa uzerlerine yagiyor resmen
Neden kendinize böyle EVDE KALMAK gibi çirkin yakıştırmalar yapıyorsunuz?29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
kısmet... der susarım.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali
Bazen bana da diyorlar gencsin yeniden evlebilirsin diye...Diyorum ki don yikamak icin mi? Yemek, camasir, utu icin mi? Kaynana gorumce derdi cekmek icin mi? Tatilde once kimin ailesine gidecegiz diye tartismak icin mi? Annemi neden aramiyorsun laflari duymak icin mi ya da icimize hic girmedin, el gibisin, bir gelip kayinvalidenin evini mi temizledin, misafirini mi agirladin laflari icin mi? Her gun kayinvalidelere gitmek icin mi... elinde kumanda tv karsisinda gobegini kasiyip uyuyan adamin horultusunu cekmek icin mi? Uganda ligine kadar izleyip kumandayi vermeyen adam tv de ne acarsa seviyormus gibi davranip mac izlemek icin mi... bu liste uzar gider...Belki Allah sizi koruyordur bilemezsiniz...biz neler neler çektik keyfinize bakın lütfen...koca dertten sorundan başka birsey degil
Evde kalmadın, nasibinde olanı yaşıyorsun. Eminim güzelsin de.. Bu zamanda erkekler kadınlardan korkuyor bunu samimi söylüyorum, artık kızlar erkeklerin peşinden koşuyor..29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Ters cekim yasasi bu.
Mesela cocuk olmasini istersin olmaz. Aslinda hicbir sorun yoktur ama olmaz nedrnse. Her ay eczaneye gidip gebelik testi alirsin ve negatif ciktiginda oturup aglarsin ama sonra bu duygulari birakip amaaan olursa olur olmazsa olmaz diye dusundugunde bir de bakarsin hamile kalmissin (Ben de oyle oldu).
Etrafina yaydigin enerji ile ilgili sanirim. Bu dusuncede olmayip sadece tanistigi kisileri tanimaya calissa, olursa olur diye baksa olaya belki de olacak.
Bazen cok isteyince olmuyor. Hayati akisina birakmak lazim.
Belki de karsisina cikan erkeklere evlenmek istiyorum enerjisini cok veriyor bilemiyorum. Ama dediginiz dogru hayatinin merkezine kendini koyanlar hep daha degerli oluyor. Merkeze esini koyanlar da hep ilgisiz eslerle evlenip sacini supurge de etse deger gormeyenler oluyor.dogru ters cekim olabilir. hatta birinden mesaj yada arama beklersin asla gerceklesmez, tam umidi kesersin bir bakarsin gelmis o arama.
bebek olayi benimde oyle oldu, 6 ay boyunca her ay basinda bekledim testin olmadi. sonra biraktim.. suphelendigim ay testi yapip birakip gittim 5 dakika bekleniyor ya 15-20 dakika sonra gelip baktim oylesine goz ucuyla bakip cope atacaktim bir baktim 2 cizgi.
cevreme bakiyorum gercekten amaci evlenmek olan insanlarin karsilarina pek kimse cikmiyor, aman iki eglenicez gozuyle bakanlara kismet yagiyor. yada her zaman onceligi kendisi olanlar cok fazla deger gorurken, onceligi karsi taraf olanlar degersizlesiyor gibi..
Ben bu enerji olayina cok inaniyorum ya.
Hayat dediğiniz gibi herkese zor, bekarlara da zor yani ama evliyken sevdiğiniz insana sadece sarılmak bile bir çok şeyin üstesinden gelmek için güç katıyordur insana.Aslında umutsuzluk değil . Sizin durumunuzda olan yani hayatını düzene sokmuş herkes evlenip yuva kurmak ister.
Umutsuzluğa kapılmayın ama bu aralar hayat herkes için biraz umutsuz. Ben evliyim bi de oğlum var ama oğlumla başbaşa yine evde kalıyorum. Eşim görevde şartlar zor , özlem ağır ,tek başına çocuk büyütmek Zor, aileleri idare etmek zor.... Zorluklar hiç bitmiyo. İnsan sevdiğine kavuşunca hayat hep güzel olacak saniyo ama maalesef öyle olmuyo.
Erdoğanın koruması vardı bizde de bayadır kız bulamıyordu annesi şükür buldu yeni evlendi nasip işteAracı olayım bende amcam var 40 yaşında çok ünlü bi işadamının özel güvenlik görevlisi koruması yani.. bir bak istersen ... hatta bütün tekliflere bak böyle seç beğen mesela kafana uyan olursa düşünürsün...
Sizi anlıyorum zaten sevmek sevilmek bağ kurmak aidiyet hissiyatı bunlar en insanca hisler. Allah iyilerle karşılaştırsın. Yalnız evlilikten çok şey beklemeyin. Harika bi evliliğe sahip olabilirsiniz ama hayat yine de bırakmıyo insanlar mutlu olsun. Haklısınız sevdiğine sarılmak güç verir insana gerçekten de. Ben de evliyim ama şartlar eşime sarilmama izin vermiyor maalesef.Hayat dediğiniz gibi herkese zor, bekarlara da zor yani ama evliyken sevdiğiniz insana sadece sarılmak bile bir çok şeyin üstesinden gelmek için güç katıyordur insana.
Bu tarz konulara "eğitimli insansın, evlilik evlilik diye ağlıyorsun" diyenlerden de gına getirdik artık. Yalnızlık Allah'a mahsus, insan hele ki hayatta elde edeceğini etmiş, belli bir yaşam standardına ve tatmine ulaşmışsa daha çok ihtiyaç duyuyor hayatı paylaşacak birine. En basitinden karantinada evde tek başıma konuşacak insana hasret kaldım
Bazen evde kalmak daha hayırlıdır zorlamamak gerekirDiş Hekimliği çok zor bir bölüm.
Sizde o bölümü bitirecek kadar azim varsa, o azimle kocayı da bulursunuz. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?