evde kaldım :))

29 yaşındayım ben de mi evde kaldım yaw kalmadıysam da evde kalma yolunda emin adımlarla ilerliyorum..şimdi iyi de yaş daha da ilerleyince hayat yalnız geçer mi be?

internetten birilerini bulupta başını belaya sokma bence
bi şans iyi birileri çıkar fakat sana denk gelirmi bilemezsın ki sabret zamanı gelmemiştir iyi birinin karşına çıkması için dua et karamsar olma fazlada güvenme

diyebileceğim bunlar şansın boooolll olsun

Ahahaha sene 2018 hala bekarim
:) Aman tanrım
Kv, kp, koca, cocuk, elti, gorumce, kayin, akrabalari, arkadaslari, aldatmasi, coraplari, donlari, bayram geliyor kime once gideriz kavgasi vs. ........ Hicbiri yok.
Cok mutlu bir evliligim var 30 yasinda evlendim ama 40 yas olsa daha iyiydi diyorum rahatiniza bakin

Mutlu musunuz peki? Bekarlik daha güzel bence :)
Kızlar işin doğrusu, tüh niye evde kaldım yaş 33 oldu ya da çocuk istiyorum duygusu bende hala yok
Hala deli gibi o kurs senin bu sehir benim...
Gezip eglenip duruyorum
Ama bir hayat arkadaşım, güvenip sevip eglendigim bir dostum sevgilim olsun isterdim tabi ki :) kismet işte... Kim bilir

Sadece şunu fark ettim , 20'lerde daha toz pembe gözlüklerle bakıyorken, aşık olmak da çocuk yapmak da daha kolay
30'dan sonra fazla sorguluyor ve akilci hatta bencil ve tahammulsuz oluyorsun

Daha 27 yasindasin :)
Ben senin yerinde olsam hiç evlilik düşünmezdim inan evlenince insanların başları göğe ermiyor. Dogru kişiyi bulman çok önemli bu yüzden acele etme.

Valla aynisi ben . Bu aralar akisina biraktim. Cnku benimde karsilasabilecegim bir ortam bile yok

Benim hayattaki yeni felsefem;Herkes evlenmek zorunda değil,evlenen herkeste çocuk sahibi olmak zorunda değil.Ben eğer tabiri caiz ise evde kalmış olsaydım,bol çalışır bol gezerdim.Şu an yapamadığım herşeyi yapardım.Keyfinize bakın korkutmak istemem ama biri karşınıza çıktığında yeni bir aile tanımak zorunda kalacaksınız ki bu evlilikten daha zor.Tabi ki yalnızlık Allah a mahsustur ama uğraşmayın nasipte varsa öyle yada böyle karşınıza çıkacaktır.Anı yaşayın....

Aslında oldu da.. 3-4 senelik bir ilişki nişanlılık ve ayrılık...
İçime sinmeyen şeylerle yola devam edemedim, yaş gectikce emeklerime kiyip ayrilamadigimi da fark ettim
Dedim yıllara yazık, neresinden dönsem kar...
Annem babam sağ cok sukür
Bir kardeşim ve sakat bir de kedim var
İyiyim :) iyi hissediyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…