- Konu Sahibi kalliope85
-
arkadaşım.. konu 2011 senesinin konusu. Konu sahibesi muhtemelen evlenmiş ve çocuk yapmış olma ihtimalide yüksektir bence :)Kalliope85 lütfen bana ulaş lütfen
Ahahaha sene 2018 hala bekarimarkadaşım.. konu 2011 senesinin konusu. Konu sahibesi muhtemelen evlenmiş ve çocuk yapmış olma ihtimalide yüksektir bence :)
Kv, kp, koca, cocuk, elti, gorumce, kayin, akrabalari, arkadaslari, aldatmasi, coraplari, donlari, bayram geliyor kime once gideriz kavgasi vs. ........ Hicbiri yok.Ahahaha sene 2018 hala bekarim
:) Aman tanrım
Mutlu musunuz peki? Bekarlik daha güzel bence :)Ahahaha sene 2018 hala bekarim
:) Aman tanrım
Kızlar işin doğrusu, tüh niye evde kaldım yaş 33 oldu ya da çocuk istiyorum duygusu bende hala yokMutlu musunuz peki? Bekarlik daha güzel bence :)
Konu 2011 in konusu..Daha 27 yasindasin :)
Ben senin yerinde olsam hiç evlilik düşünmezdim inan evlenince insanların başları göğe ermiyor. Dogru kişiyi bulman çok önemli bu yüzden acele etme.
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.
daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyorbu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.
Aynen... :) Orda 26 yeni bitmisken yazmışımKonu 2011 in konusu..
Konu 2011 in konusu..
Aynen... :) Orda 26 yeni bitmisken yazmışım
Şimdi ise 33 bitecek aboooowww
Aynen... :) Orda 26 yeni bitmisken yazmışım
Şimdi ise 33 bitecek aboooowww
Aslında oldu da.. 3-4 senelik bir ilişki nişanlılık ve ayrılık...Benim hayattaki yeni felsefem;Herkes evlenmek zorunda değil,evlenen herkeste çocuk sahibi olmak zorunda değil.Ben eğer tabiri caiz ise evde kalmış olsaydım,bol çalışır bol gezerdim.Şu an yapamadığım herşeyi yapardım.Keyfinize bakın korkutmak istemem ama biri karşınıza çıktığında yeni bir aile tanımak zorunda kalacaksınız ki bu evlilikten daha zor.Tabi ki yalnızlık Allah a mahsustur ama uğraşmayın nasipte varsa öyle yada böyle karşınıza çıkacaktır.Anı yaşayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?