- Konu Sahibi kalliope85
-
Yoo,sebebi aslında siteye az giren biri olarakKonusahibi hortlattı zannımca,hayatı sorguluyor zaar
33 yaşındayım hayatım:)) konu eski27 yasindasin henüz evde kalmadin ki :)))
Ayyyyy kusura bakma33 yaşındayım hayatım:)) konu eski
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.
daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyorbu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.
Not:bu yazılar 2011 yılına aittir, konu eski :)
Bence aşk,sevgi her yaşta mümkün...Bu saatten sonra arayarak aşık olmayı bekleme derim, efendi işini gücünü bilen biri olsun, biraz gideri olsun ve kafa dengin olsun işte,
Demek istediğim karşına çıkacak x şahısa aşık olmayı hiç bekleme.
Sevme yada sevemezsin demedim zaten böyle eli ayağını titretecek şekilde aşık olmayı bekleme dedim,Be
Bence aşk,sevgi her yaşta mümkün...
Tabi ki zamanla azaliyor ama sevip aşık olmadan evlenmek mantık evliliği yapmak bana göre değil.. adamın koynuna da giremem sabah nefesini de çekemem camasirini da elleyemem hastalığını yaşlılığıni da cekemem.. sevince mumkun bunlar sevmeden zul gelir.
Bu saat derken?Bu saatten sonra arayarak aşık olmayı bekleme derim, efendi işini gücünü bilen biri olsun, biraz gideri olsun ve kafa dengin olsun işte,
Demek istediğim karşına çıkacak x şahısa aşık olmayı hiç bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?