evde kaldım :))

Bence tanışma sitesi, görücü usulüne nispeten çok daha trajikomik. Hatta komik değil. Trajik..

Ne güzel bir site aslında, dışarıda onca ofke rekabet hırs ve yaftalama varken...
İnsanlar maddi durum , acik giyim, türban, kahkaha, iş güç konusunda bile birbirine nefret duyuyorken...
Biz burada HERSEYİ konusabiliyoruz.
Bazen bi yemek tarifi bazen hamilelik yaşayanlar, bazen dertler, zayıflama saç bakımı,iş güç...
Aklınıza ne gelirse...
Tam bir kadın dayanışması

Yaşın gayet normal evlilik için.
Anonim bı sohbet sitesi var. Benimkiyle ordan tanışmıştım. Ama sanal ortam psikopat kaynıyor dikkatli ol

Aynen katılıyorum size.Hatta az önce eşim diyor ki"ne kadar ciddi duruyorsun,bu kadar kaptırma kendini"Sanki sunum hazırlıyorum mübarek.Herkese yoldaş olasım var yaa

Allah aşkına yani hayatınızın gayesi amacı nasıl evlenmek oluyor? bir an önce evlenmem lazım diyerek evlilik mi olur? artık görücü usulüne bile razısınız ne oluyır evlenince ya da kaç yaş sınırı evde kalmış oluyor?ben 35 yaşındayım daha evlenmeyen arkadaşlarım var oh gezip eğleniyorlar bende daha geç evlenseydim diyorum yani önemli olan evlilik işlemini gerçekleştirip medeni halinizin evli olması değil hayatın geri kalanını huzur mutlulukla paylaşacağınız seveceğiniz birinin olması yoksa burada pişmanım anlaşamıyoruz konuşacak birşey bulamıyoruz diye konu açarsınız

kendini odaya kilitlesende,burnunun ucu dışarı çıkmasada inan bana insanın ölüceği tarih ve nikah tarihi asla değişmez... bu lafı çok duyar inanmazdım... aramakla bulunmaz o seni bulur nasıl olduğunu anlamazsın bile. sen hayatın akışına bırak kendini derim. üstelik internet sitelerinden uzak dur! ve hayatına biri girdiğinde ona zaman biçemiyorsun yok 1 yıl çıkarım yok 2 yıl nişanlı kalır 33de evlenirim he he he öyle olur geçmiş zamanlarına bir bak bakalım... Zaman, ne zaman seni dinlemiş ki.... asla evlenmem ben dediğim ve üstelik sorunlu bir ilişkiden çıkdığımın 1. ay'I eşim çıktı karşıma ve biz 6 ay sonra evlendik... inan bu o kadar imkansız görünüyordu ki ben ve evlenmek mi asla bağdaştıramadığım 2li.... gelecekle ilgili yapmayı düşündüğüm planlarım hep tek kişilik sadece bana özeldi... ama pat bir anda o şimşekler çakıyor, karar veriliyor ve ''delimisin sen?'' ''ne evlenmesi çıldırmış olmalısın'' ''insan 6 ay tanıdığı insanla evlenir mi? '' ooo hele ailem için büyük bir şoktu asla olmaz diye ne çok karşı çıktılar tanıyın bir kaç yıl nişanlı kalın falan filan.... 26 yaşındaydım evlendiğimizde ve 7 yılımızı doldurmak üzereyiz, evliliğimiz meyveside Allah izin verirse bizimle olacak. ve ben dünyaya yine gelsem yine bu adamla evlenirdim...

Merak etmeyin zamanı gelince o sizi bulur..
Sitelerden fln vazgeçin lütfen zaten tanıdığınız insanla bile evlilik zorken birde tanımadığına evlenip nasıl riske atarsın..
Ille evlencem diye evlenme.. evlilik 2 birbirini seven insanın birbirine kavuşmasıdır...

Bu saatten sonra arayarak aşık olmayı bekleme derim, efendi işini gücünü bilen biri olsun, biraz gideri olsun ve kafa dengin olsun işte,
Demek istediğim karşına çıkacak x şahısa aşık olmayı hiç bekleme.

Be
Bence aşk,sevgi her yaşta mümkün...
Tabi ki zamanla azaliyor ama sevip aşık olmadan evlenmek mantık evliliği yapmak bana göre değil.. adamın koynuna da giremem sabah nefesini de çekemem camasirini da elleyemem hastalığını yaşlılığıni da cekemem.. sevince mumkun bunlar sevmeden zul gelir.

Sevme yada sevemezsin demedim zaten böyle eli ayağını titretecek şekilde aşık olmayı bekleme dedim,

Bu saat derken?
37 yasinda gayet de asik olarak evlendim
Askin yasi falan yoktur , 38 de dogurdum
Konu sahibi ask insani bulur , nereden gelecegini bilemezsiniz , insallah gonlunuze gore olur hersey

Nitekim şunu öğrenmiş olduk, ne kadar üzülürsen üzül, hangi forumlara yazarsan yaz, ne kadar dalga geçersen geç olmayacağı varsa olmuyor. Selam ben de 27 hem profil resmi hem de aynı konular itibariyle benziyoruz. Herseyin hayırlısı diyelim evli arkadaşların 'nikah günü şaşmaz ' tecrübelerine dayanarak uzun zaman önce akışına bıraktım. Hoş akışına bırakmasam da yolunda gitmiyor girişimlerim de. yeni mottom *bekarlık sultanlıktır*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…