Evde kaldım😂

ayesay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
39
35
88
28
Merhaba arkadaslar, 26 yaşındayım.Toplumda saygı duyulan bir mesleğim var.Meslek gereği de soğuk olmam gerekiyor zaten.Balik etliyim ama güzel denilebilir bir yüzüm var.177 boyum var.Yani enine boyunayim.Cevremde zaten çok uzun boylu biri yokSadece en yakınlarıma sıcak ve samimiyimdir.Galiba bu yüzden kimse yanaşmıyor.disariya çok sertim. Netice evde kaldimNe yapmalı nasıl yapmaliyim

Iyyyk en sevmediğim laf Sokağa çıkın sokakta kalın madem
Erkekler "evde kaldım" demiyor size ne oluyor böyle? Yazık vallahi.
26 yaş ne ki ayrıca? İnsanların bir çoğu bu yaşlarda kariyer peşinde oluyor ve daha sonra evlilik gerçekleştiriyor artık.

Evde kaldım ne ya? 26 yaşındasın daha bi dur.
Madem çok evlenmek istiyorsun kendine bak zayıfla, stilini değiştir, girişken ol.

Cidden son bi haftada üç konuda falan gördüm şu “mesleğim gereği ciddi duruyorum, mesleğim gereği sert, soğuk duruyorum” cümlesini. Nasıl meslekler acaba bunlar çok merak ediyorum, allaseniz açıklayın.

Hayır hakim tanıdığım var kadın gayet güler yüzlü, polis var o da öyle, avukat arkadaşım zaten kikirdek tavşan, bankacı komşum, öğretmen arkadaşlarım vs kimse mesleği gereği yeni bir kişilik geliştirmiyor. Nasıl bir meslek ki bu tüm hayatınıza sirayet ediyor?

Olsa olsa gardiyanlik olur

Olsa olsa gardiyanlik olur
Hahah ondan da erkek tanıdığım var o bile güler yüzlü bir adam iş ortamında ciddi olmayı anlarım da gardiyan bile olsa niye sosyal ortamına taşısın işindeki tavrını, çok saçma değil mi?

Eskiden asker babalar evde terör estirirdi ya öyle bişey heralde. Yeni nesilde o da kalmadı gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…