Evde kaldım😂

Geriye bir tek cenazede ağıtçı olması kalıyor

Yani tanidiğim birüsür despot insan var ama hiç biri mesleği gereği öyle değiller. Kiminin gayet saygın mesleği var kimide işçi statüsünde.
Onun dışında çok çok yüksek pozisyonlarda çalışıp hem mütevazı aynı zamanda çok çok güler yüzlü ve cana yakın tanıdıklarım var.
Karakteri mesleğe nasıl bağdaştırıyorlar bende anlamadım
Yıllar boyunca güler yüzlü olup üni biter bitmez aa artık tamam yani suratımı asıcam ve ciddi olucam demek bayağı özveri ister

Öyle demeyin bazı yerlerde çok önemli bir pozisyon
Cenazelerde ağlanır diye ilan görmüştüm biryerde
Cenaze sahipsizse veya cenaze sahipleri yeterince üzgün değilse güzel bir fikir
Her an yeni bir meslek edinebilirim. İstediğimde ağlamak gibi bir becerim var

Saydığınız özelliklerin evlenecek birini bulmakla hiçbir alakası yok. Seven her türlü seviyor zaten. Bu kafayla daha çok kalırsınız gibi.

savcı geldi aklıma son dönemde savcılar güzel kızlardan atanıyor sanki konuya kendimce iki cevabım var tanışma sitesine üyelik ya da kısmet açtırma kurşun döktürme

Sadece sana değil kimseye yanaşmıyorlar maalesef.ister kısa ister uzun; ister kilolu ister zayıf ol.çağımızın kanayan yarası.şu mankafa erkeklerin hiç ilişki yaşamaya ihtiyacı yok sanırım.hormon falan yok heralde bunlarda.bir tek kadınlarda bu tarz ihtiyaçlar var.ne olacak bu ülkenin kadınlarının sonu bilmem.bomboş geçen bir sürü hayat.hiç de şakası olmayan bir durum aslında.yazık gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…