Evde kaldin evde kaldin!!!!

Degil mi ya. Belki benim kismetim 30umda 35imde cikacak karsima.
Sacma sapan biriyle evlenip ayrilayim mi.
Ben de sirf evlenmis olmak icin evlenmem. Cok tesekkur ederim mesajiniz icin.

Tabi kii.. İnşallah beyaz atlı prensiniz hemencik çıkar karşınıza. Ama o çıkana kadar baskılara kulak tıkamaya devam :)

Cok tesekkur ederim icime su serptiniz.
Insallah.
Hayirlisiyla kendi evime de cikarsam bunlari da duymayacagim.
Simdi elimden geldigince takmiyorum ama bazen zoruma gidiyor.
zoruna gitmesin üniversite mezunları bile yapıyor bu baskıyı insana utanmadan.ben 2 üniversite mezunuyum .İşim gücüm ekonomim vardı.kimseye muhtaç değildim.bana bile her fırsatta dokundurdular.ama şimdi de kıskanıyorlar.onlar çöktü dertten tasadan ben genceciğim.40 oldum bugun 8 mart doğumluyum .maddiyatına sahip çık ama anne baba dıyıp harcama hepsini başkalarına .pişmanlığın buyuk olur.evlilikte kendi paran önemli her şey istenmez eşten çünkü

Yanlış anlamayın babannenizle arası nasıldı annenizin. Böyle sevmediği birine benziyor olabilir misiniz. Başka mantıklı sebep bulamadım

Annenizden nefret ettim.Icim öfke doldu.Ama ben ablanizin yerinde olsam bu haksizlik karsisinda susmaz anneme size karsi davranislarini degistirmezse beni kaybedecegini söylerdim.Ya da sizi de alir ayri eve cikardim.Yani bilemiyorum ben ablaniz olsaydim o evde bir dakika durmazdim.Insan olmak bunu gerektiriyor.Yaziklar olsun ikisine de.Bence babanizi da alip gidin o evden.Ablaniz durumun farkindaymis da size annem böyle alis diyormus.Ben o ablayi da silerdim kalbimden.Haksizliga karsi cikmayanlar da haksizlik yapanlar kadar sucludur.

Nasi bir anne bu kadar gaddar olabilir dis görünüse asiri derecede takmis durumda ayri eve ya da yurda cikin uygun yurtlar vardir ev arkadas olabilceginiz cevreniz varsa ayri eve o sekilde de cikabilirsiniz boyke olmaz gercektrn ayrica sagliginiz cok önemli rastgele diyetlerle kilo veremezsiniz spor destekli kontrol altinda yapmalisiniz diyetleri.. nasi anneymisbo öylr ya ..hayret bisey

İyi de yaşında ne var ki?
Ne bu baskı acele.
Hayırsız biriyle olacağına hiç olmasın

nasip diye birşeyden haberi yok yazık ailenizin.mutsuz bir evliliği zorla yaptırıp.mutsuzluğunuz mutluluk sebebi mi olacak acaba.o zmanda acil çıkış gibi önünüze gelen erkeği sen seçtin senin suçun demek mi hoşlarına gidecek.28 yaşında hazır hissetmiyorsun belki ne olacak o zaman?

heves işte evlen demesine nedeni.
ya nasip bu işler. acele işe şeytan karışır.

Evlilik bahane. Anneniz sizi o evde istemiyor.
Çok ilginç gerçekten, iki gündür okuduğum konulara bakıyorum da bütün anneler kutsal filan değil.
Umarım tez zamanda kendi evinize çıkar ve çok mutlu olursunuz.

Böyle düşünen annelerin en acilinden fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor...
Anneler başımızın tacı ama böyle düşünen annelerede hadlerini bildirmek gerekiyor..

evlenip mutsuz olsaydın ya da kötü bi evlilik yapmış olsaydın mutlu mu olacaktı bi sor bakalım.

28 yaş daha ne ki ya

Boşversene canım ya hiç takma benim arkadaşlarım kariyer dedi çoğu evlenmedi sonra kendi ortamlarından gönüllerince birini buldular çokta mutluluklar evlenmek için evlenilmez sonra bir dünya sıkıntı oluyor hop boşanmış bir kadın oluyorsun,sen hiç takılma annene o ne derse umursama kariyerini tamamla daha fazla üzerine gelirse tehdit et ayrı eve çıkarım de Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Annene çok sinir oldum.seninle aynı yaştayız bende bi anneyim.kızım isterse ömrünün sonuna kadar bekar dursun başımın tacı o benim.ben diyorum zaten 30 dan önce vermiycem kızımı diye.

Kredinizin bitmesine 6 ay kalmış yani ortalama 180 gün.Annenize size laf soylediginde bu rakamı söyleyin.Anne dayan az kaldı son 180 gün,son 179 gün gibi.Her türlü açıklamışsıniz ama anneniz devam etmiş kendini degiştirmemiş o yüzden bence bu konuda daha da acıklama yapmayın annenize.Allahta sabir versin cok acımasızca yaklaşmış size.Sanki evlen denilince evleniliyorda tövbe yarabbim.Bunlar nasip kısmet işi herseyin bir zamani vardır.Kilo konusinda da troid tedavinizi yaptırın once sagliginiz sonra da kilolariniz icin,bu anne konunuzdan bağımsız bir konu aslinda ihmal etmeyin.

En guZel gunlerini zehir ediyor sana...cevresinden gorup heves ediyodur...

Evliliğimle alakalı bir sıkıntım yok ama keşke evde kalıp 30-35 gibi evlenseydim. .bazı anneler anlamıyor ,anlayamıyor. .yüksek lisansı bitirdiğinde evlilik gibi bir durum olusmazsa tek taşını kendin al ve ayrı eve çık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…