- 27 Haziran 2010
- 6.932
- 14.329
- 773
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aynen hiç bir şey anlamadımBen derdi neden anlamadım?
Ya değil mi profiliniz de ki resimden ilham alsanız siz de keşke de Mevlana neler diyor anlamaya çalışsanız diyicem ama...Profilindeki resme bak desteklediğin yoruma bak peh...
Başkasının malından mülkünden size ne?EVLENMİŞSİNİZ!!!Kimse size bakmak zorunda değil gidip karı koca çalışın.Bu evlenip annesinden çıkmayan kadınları da anlamıyorum niye evlendiniz?Aileniz size destek olmuyor size zarar veriyor siz hala bir aileniz yuvanız olduğu bilincinde değilsiniz.Yok emek evladın hakkını yemekle oluyor mal mülk sahibiyken param yok demekle oluyor iki evladın varken birini hiç sayıp diğerini bilmekle oluyor çok şükür gördüm iyiyi kötüyü bunu bana gösterdiler şimdi size güle güle.
Sevenim değil çekemeyenim çokgözardı ediyorum benim konumda hala benim için yorum yapıyorlar bunu kendileri yapıyor birde biliyorlar kendilerini hala konumdan çıkmayıp yorum atıyorlar kendi kendilerine
Prim vermemek lazım çünkü cevap yazdıkça şımarıyor böyleleri
Hiç gerek yok
Düşünmesi kendini yargılaması beklenemez
Çok boş konuşan biriben kıskandığımız hayatını merak ediyorum en çok :) ,
Çok boş konuşan biri
Kendini öven insan eksiklerinin kimse tarafından fark edilmemesi için geliştirdiği bir savunma mekanizmasıdır
Öyle bir hayatı varki insanlar onu kıskanıyor
İyi tamam :)
ister yok saysın ister vargaliba bana da yoksay yapmış, hiçbir alıntıma cevap vermedi :)
aslında gerçekten üzülüyorum, kimbilir nasıl boş bir yaşam içindeki böyle iğne ucu kadar şeylerle kendisine gündem oluşturuyor.
ya iyi hikaye uyduruyor ve kendi hayatıymış gibi canı sıkılınca gelip bişeyler anlatıp kafa bulmaya çalışıyor, yada ciddi psikolojik sorunları var.
o anlamsız kahkaha smileları bile aslında sinir bozukluğunun en önemli belirtisi ama ben neşeliyim neşemi kıskanıyorlar diyor.
herşeye o şapşal smile'ı koymaktan allah korusun :)
Yahu ne yok saymasi, Sizi yiyor.
Beni neredeyse her konusunda yok sayiyor ama ne hikmetse her konusunda da cevap veriyor :)
Gerçekten üzücü aslında dusundugunde.
Kendisi de farkında içine düştüğü cenderenin.
Pişmanlıkları o kadar fazla ki.
Sadece itiraf edemiyor şuan çünkü yenilgiyi hazmetmek zorunda kalacak.
Kıskanılacak hayatı olduğunu düşünmesi de hep bundan.
K.valide temalı konulardan vazgeçip ciddi manada evliliğindeki oturtamadigi ve eşine aslında zoraki duyduğu saygının onu sırf ailesine karşı "desinler" modunda tuttugunun bilincinde olsa daha yol alir ama maalesef.
Konularına mesela iyi göz atın.
Satır aralarında ve hatta verdiği cevaplarda gerçekten göreceksiniz bu evliliğin onun hayalindeki gibi olmadığını.
Kıskanılacak hayatı var sanması da bundan aslında bir nevi kabullenememe durumu inkar etme.
Fi tarihinden kalan bir evde oturan kaldı ki dedesi tarafından hibe edilmiş daha mantolamasini bile yapamayacak maddi yeterlilige sahip bulunmayan ve asgari ucretle çalışan kocasını (durumu sırf anlayın diye belirtiyorum) herkeslerin kıskandığıni düşünmesi ve hala çocuk yapmak istememesi (çünkü evliliğine hala güvenmiyor, kendisi oyle söylüyordu) aslında ciddi derecede takıntılari olduğunu gösteriyor.
Komik bulmuyorum ben onun durumunu aksine üzülüyorum.
Keşke aslında kendisinin imrendigi bir evlilik gerçekleştirmiş olsaydı da elle tutulur bir sebebi olsaydı en azindan kıskanilmak adına.
Sorun mesela neden hala çocuk istemiyor ?
Muhtemelen sizene diyecek :)
Ama kendiside biliyor sebebini.
Yoksay butonu önceden vardı ama artık yok sanıyordum. Göremiyorum da ben.ister yok saysın ister var
hiç önemli değil
çünkü takılacak biri değil
hiçte üzülmüyorum üzülecek birşeyi yok çünkü
tercihlerini yaşıyor
Gözardıet butonu bu işe yarıyorYoksay butonu önceden vardı ama artık yok sanıyordum. Göremiyorum da ben.
Koca adam kendine bir yemek yapamıyorsa kit pidesi yesin o zaman. Bir sürü kadın hem çalışıp hem evini temizleyip, çamaşır yıkayıp günlük de çeşit çeşit yemek yapıyor. Bir de çocuklarına bakıyor tabii.O zahmet vermek istemez kimseye.Aklinda kır pidesi almak var.Evdede birşey yapmıyor anlamıyorum deyip.
O zaman eşimin maaşından da ona ne aynı hesap.Bize gelince sizene onlara gelince normal miBaşkasının malından mülkünden size ne?EVLENMİŞSİNİZ!!!Kimse size bakmak zorunda değil gidip karı koca çalışın.Bu evlenip annesinden çıkmayan kadınları da anlamıyorum niye evlendiniz?Aileniz size destek olmuyor size zarar veriyor siz hala bir aileniz yuvanız olduğu bilincinde değilsiniz.
Bebek muamelesi yapmıyorum.Bu bebek muamelesi değil.Eşim birçok sorumluluğu benim sayemde kazandı çok şükür.Siz eşinize yedirin ben yedirmem.Koca adam kendine bir yemek yapamıyorsa kit pidesi yesin o zaman. Bir sürü kadın hem çalışıp hem evini temizleyip, çamaşır yıkayıp günlük de çeşit çeşit yemek yapıyor. Bir de çocuklarına bakıyor tabii.
Lütfen şu erkeklere bebek muamelesi yapmaktan vazgeçin.
e siz yemegi yapip gitseniz esiniz gece giderken goturse?Gece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.
O zamanda sıcak olmuyor eşimin orada ısıtma imkanı yok.e siz yemegi yapip gitseniz esiniz gece giderken goturse?
sogukta yenebilen cesitler yapabilirsiniz zeytinyaglilar falan yada poaca borek corek tarzi biseylerde olurO zamanda sıcak olmuyor eşimin orada ısıtma imkanı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?