Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emrin olur abla hhaahhahhahaa başka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor

Günlük yemeğe alıştırdım , İki günlük Yemek yemez diye yazan sen değil miydin ??

Mesaja verdiğin cevap çok güldürdü beni.

Terelelli ile çok benziyorsun.

Hiçbir faydası yokken , çok beklentisi olan , üstüne de şikayet edip vefasızlık yapan bir üyeydi.

" Tek başına kalmaya korkuyorum " cümlesi çok şımarıkça geliyor bana.

Ikı yumurta bile kırmayı Bilmiyorum vallahi " cümlesi kadar insanın zekasiyla alan edilen bir ifade.

Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde

Senin gibiler çok saygısız ama ya.

Çocuk büyütmek kolay mi ? Hiçe Niye sayıyorsun kadının emeğini ?

Senin dünyan yemekten ibaret herhalde.

Dilerim senin emeğini de böle hiçe sayan , alaya alan bir gelin/ damatla karşılaşırsın.

Yok emek evladın hakkını yemekle oluyor mal mülk sahibiyken param yok demekle oluyor iki evladın varken birini hiç sayıp diğerini bilmekle oluyor çok şükür gördüm iyiyi kötüyü bunu bana gösterdiler şimdi size güle güle.

Konu sahibi bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama her konun rağbet görüyor, galiba çok sevenin var

Gülesim geldi gece gece. Başlığa bak içeriğe bak. Kadından beklentisi olan sensin zaten saran da sensin. Kendine yetsen o memnun olacak gibi

Terelelli zaten

Konu sahibi bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama her konun rağbet görüyor, galiba çok sevenin var
Sevenim değil çekemeyenim çok gözardı ediyorum benim konumda hala benim için yorum yapıyorlar bunu kendileri yapıyor birde biliyorlar kendilerini hala konumdan çıkmayıp yorum atıyorlar kendi kendilerine

Sevenim değil çekemeyenim çok gözardı ediyorum benim konumda hala benim için yorum yapıyorlar bunu kendileri yapıyor birde biliyorlar kendilerini hala konumdan çıkmayıp yorum atıyorlar kendi kendilerine
İlgi çeken konuların var bu konuda bdv'de uzman olmuşsun, neredeyse bütün kk seni tanıyor.

Gülesim geldi gece gece. Başlığa bak içeriğe bak. Kadından beklentisi olan sensin zaten saran da sensin. Kendine yetsen o memnun olacak gibi
Kendim için değil eşim için istedim eşim akşam ne dedi biliyor musun o saatte annemin yemeği hazır olmaz iftara bir saat kala dediği zaman hahahahhaahahahah

İlgi çeken konuların var bu konuda bdv'de uzman olmuşsun, neredeyse bütün kk seni tanıyor.
Samimiyim canım dertleri bu içimdekini yazıyorum nasıl ya diye kalıyorlar birde tutturmuşlar yok hakaret duyuyorsun yok bu olumsuz yorum yapanlar haksız mı bu kadar hangi konuda olumlu yorumları var pardon hep geyik hep aşağılama aynı.Hem kimler yani bir gözardıyla iş tamam Bak hep aynı kişiler geneli çalışan mutsuz kocasına birtürlü yaramayan cinsler hep...Ev araba kredisi yüzünden çıldırmış hepsi benim oturduğum evi hazmedemiyorlar tapu bizim değilken çok gülüyorum çok

Kesmedi yapmayacağını böyle belirtti Hep bir bahane vardır zaten ama o bahaneler eşime gelince var
Annesiyle onun arasındaki mesele. Belki diğer kardeş çok daha ilgili. Ya da kendi işini kendi halleden yapıda. Ayrıca Senin yapmadığın şeyleri de annesine böyle belirtme! olasılığı yüksek. Dikkat et. Bu ufak ayrıntı, karakter göstergesi.

Benim yapmadığım birşey yok şükür bir korkum yok aldatmıyorum kandırmıyorum sınırsız sevgim saygım onunben ailemden böyle gördüm böyle sevilir insan böyle değer verilir.

Prim vermemek lazım çünkü cevap yazdıkça şımarıyor böyleleri
Hiç gerek yok
Düşünmesi kendini yargılaması beklenemez

Bak canim sen tahlil edememissin,annesi oglunu seviyor ki arayip soruyor,seni de aramis, aramasa aramadi sormadi derdin,yemegi de yapmam dememis,ne demeliydi ki begenmen icin?
VE sen Tereliye'misin nolur soyle cok meraktayim

Emrin olur abla hhaahhahhahaa başka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor
Korona gunleri sinirlerinizi zayiflatmis,aman diyeyim gercekten yalniz kalmayin,yatirilacak hastane de bulamazsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…