Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu zaten kural aksi halde ceza yazılıyor. maksat sosyal mesafeye uymak değil, anlamsız yere biraraya gelmemek.

valla çok enteresan bu kafa. ya canı sıkıldıkça hikayeler uyduruyor, bu yazdıklarının kendi yaşamıyla zerre alakası yok yada gerçekten dünyadan bi haber, kendisinden başka hiçbir şeyi umursamayan, hayat bilgisi sıfır biri.
burayı okuyan psikoloji öğrencileri varsa bunun üzerine tez yazarlar.

Bunu diyenin 91 tane konusu var kızlar 10 yıllık üyeyim benim kac konum var acaba

Online diye birşey var herşeyi kapınıza kadar getiriyorlar bende cıkmıyorum 20 gündür ha kapımın önünde ki kedilerime mama veriyorum bi

biz ülkede milyonlarca kişi fotosentezle besleniyoruz, gerçi fotosentezin ne olduğunu sorsak googledan copy paste yapar kesin :)

valla ben 20 günde iki kez bir sokağın başındaki atm'ye bi de yanındaki eczaneye gittim ama o günlerde daha vakalar artmamıştı. 14 gün geçti üzerinden şükür sıkıntım yok.
ama böylelerine çıkma demek anlam ifade etmiyor. kendi sevdiklerinin başına bu hastalık gelip ölümlerini görmedikçe de bu zihniyetler anlamayacaklar bence.

Fotosentezle mi besleniyorsunuz?
Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.

Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.
Sizide gözardı ediyorum gerçekten uğraşamam daha fazla iyi gunler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…