- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Önlemlerimizi alıyoruz kurallara uyuyoruz sosyal mesafeyide uyguluyoruz.Ben ciddi anlamda korkup birşeylerin musallat olmasından çekiniyorum herkesin korkusu başka bunu göze alamıyorum malesef...
Ayrıca ben evde kalırım gerekirse uyumam ışık olur ama annemler buna razı değil...
Çocuk değilsiniz ki anneniz size karisamaz ben evimde kalacağım diyin zorlamı alıp gotureceklerAyrıca ben evde kalırım gerekirse uyumam ışık olur ama annemler buna razı değil...
Eşiminde içi böyle rahat oluyor.Birtek benim değil ya bakalım hayırlısı...Çocuk değilsiniz ki anneniz size karisamaz ben evimde kalacağım diyin zorlamı alıp goturecekler
Demekki bizim anamız ana eşimiz es değil...Eşiminde içi böyle rahat oluyor.Birtek benim değil ya bakalım hayırlısı...
Abim alıp abim eve bırakıyor beni ve sosyal mesafeyi koruyoruz önlem alıyoruz ön koltuğa bile oturmuyorum.Eşim evde değil işte evde olduğunu kim söyledi ne alaka okuduğunuz yorumlara göre değil konuya göre yorum yapın.Eşim gececiyken kaç kere yemek yaptım ısıtır yer diye yemiyor en fazla çorba yada köfte börek birde artık ne yapsam diye şaşırdım...
Kendi kisiligi yok. Kendi kendinin sorumlulugu yok. Hep baskalari uzerinden kendini tanimlama var. Esini bu kadar dusunuyorsan niye gidiyorsun diye soruyorlar, ailem alip goturuyor diyor. Kendi iradesi yok ya da eylemlerinin arkasında duracak dürüstlük yok. Bir de her yazılana konulan üç tane gülmekten kırılıyorum ifadesi, alakalı alakasız.
Hayattaki tek amacı armutların pişip ağzına düşmesini beklemek. Düşmeyince mutsuz... Çerezdi, mantolamaydı, kıymaydı, iftardı....
Bir yanda dünya yanmış, amaaaaan pıft.
Bu arkadaşa ne ciddi yazanlar oldu, kendim dahil. Boş bir çaba. Yazık mahallenin delisi olur ya, çocuklar sataşir, o da kızar. Öyle bir durum....
22 gündür çıkmıyorum.Çünkü bunu diyenler evden hiç çıkmıyor yaaa neyseee...
Fotosentezle mi besleniyorsunuz?22 gündür çıkmıyorum.
Bunu diyenin 91 tane konusu var kızlarEşimin ailesi tarafından saygı görmüyorum evet ama zoruma giden benim değil eşiminde saygı görmemesi... Etrafımdaki kalabalığı bilseniz şok olursunuz şükür yalnız değilim sanırım yalnız olsam her daim hep burada olur konu açar yorum yaparım inan vaktim yok beee...Eşimin durumu belli tabiki mantolama yaptıramazdı bizim olan eve yaptırmasın zaten bu eve çakılan çivi zararMaddi olarak eşime kış döneminde 3-4 ay
100 lira verdiler katkıda bu
Aklım olsa evlenmezdim zaten buna ailecek pişmanız
Hiç bulaşma bence sinirlerine yazık22 gündür çıkmıyorum.
Online diye birşey var herşeyi kapınıza kadar getiriyorlar bende cıkmıyorum 20 gündür ha kapımın önünde ki kedilerime mama veriyorum biFotosentezle mi besleniyorsunuz?
Bulaşmayın hiç laftan anlamıyor annesi ve eşinin biricik premsesi duramıyor evde korkuyor yazıkOnline diye birşey var herşeyi kapınıza kadar getiriyorlar bende cıkmıyorum 20 gündür ha kapımın önünde ki kedilerime mama veriyorum bi
Bu ne demek ya?Güzel güzel yorum yaparken ben buradayım farkında mısınız tövbe yaaa...Sizinde vaktinize yazık aynen benimde olduğu gibi artık yanıt yok size iyi günler.Hiç bulaşma bence sinirlerine yazık
Online diye birşey var herşeyi kapınıza kadar getiriyorlar bende cıkmıyorum 20 gündür ha kapımın önünde ki kedilerime mama veriyorum bi
Nolur yanıt ver ağlarımBu ne demek ya?Güzel güzel yorum yaparken ben buradayım farkında mısınız tövbe yaaa...Sizinde vaktinize yazık aynen benimde olduğu gibi artık yanıt yok size iyi günler.
Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.Fotosentezle mi besleniyorsunuz?
Sizide gözardı ediyorum gerçekten uğraşamam daha fazla iyi gunler.Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.
Konu sahibine sinirlenemiyorum. Acıma hissi var sadece.Hiç bulaşma bence sinirlerine yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?