- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aynen bende aylarca tek kalıyorum eşim seyire gidiyor şuan bile tekim yaniBen bu evde yalnız kalamıyorum diyenleri anlamıyorum. Bende korkuyorum ama kalabiliyorum. Belki de bu kadar nazlı olmadığım için kamyon şöförü gibi görülüyorum bilemedim.
Çocugunuz falan yok mu? Şu virüs ortamında annenizin yanına gidip kadını da tehlikeye sokmayın belki taşıyıcısınız?
Koca evde olmayınca evin tadı ayrı çıkıyor yahu.Aynen bende aylarca tek kalıyorum eşim seyire gidiyor şuan bile tekim yanidenize girer gibi gittikçe alisiyosun
Gece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.Anlamadim konuyu
Esiniz gece ise gidince evde oturamiyorsunuz,yemegi kvnizden mi rica ettiniz esinize yapsin siz yokken diye?
Kızına emek ediyor ya bizimkinede bunu yapar mı şüpheliyim.Peki bunun görümceyle, görümceye gidilmesiyle, kayınvalidenin diyabetiyle, kayınvalidenin size sarmasıyla ne alakası var?
Bir de niye yemeği siz yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden istiyorsunuz?
Evde olmadığım için yemek yapamam o zamanlar bunu konuda anlatabildiğimi düşünüyorum.Böyle saçma konu görmedim asgfhfjfjd
Koca senin , yemek senin ,
Yemeğini yapıver bi zahmet.
Tabiki mecbur değil ama sözünden dönerse benimde söyleyecek sözlerim olur.Yapmasa ne olur yani ? Mecbur mu ?
Eşin kendi anasından yemek isteyemiyor mu? Tasası sana mı düştü? Aç kalacak sanki koskoca adam.Gece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.
Yerden yere vurulacak birşey yok.Testi kırılmadan misal.. kaynana ya yapmazsa.. yerden yere vuralım
İster yapar ister yapmaz. O evin sorumluluğu sizde ve eşinizde. Kayınvalidenizde değil.Kızına emek ediyor ya bizimkinede bunu yapar mı şüpheliyim.
O zahmet vermek istemez kimseye.Aklinda kır pidesi almak var.Evdede birşey yapmıyor anlamıyorum deyip.Eşin kendi anasından yemek isteyemiyor mu? Tasası sana mı düştü? Aç kalacak sanki koskoca adam.
Ne kadar garipsiniz ya.
Evin sorumluluğuyla ilgisi yok ki bu konunun ne alaka kızının evinin sorumluluğu kimde o zamanİster yapar ister yapmaz. O evin sorumluluğu sizde ve eşinizde. Kayınvalidenizde değil.
Çünkü hep sözünden dönen biri bizi çocuk olarak görür o sebepten güven duymuyorum bu art niyet değilNeden bu kadar art niyetlisiniz? Hayata kötü bakan hep kötü görür. Geliştirmeye çalışın biraz kendinizi bence
Ne alaka yaDesteklik bir ruh haliniz var. Sizin gibi gelin evlerden irak
Ailemin yanına gitmek istemiyorum zaten annemin iki tane kronik rahatsızlığı var onlar beni alıp arabayla bırakıyor yoksa ben iki üç günde bir görmeye giderdim ona bile gitmiyorum gel diyen onlar yani yoksa gece uyumam gerekirse evde kalırım.Ben bu evde yalnız kalamıyorum diyenleri anlamıyorum. Bende korkuyorum ama kalabiliyorum. Belki de bu kadar nazlı olmadığım için kamyon şöförü gibi görülüyorum bilemedim.
Çocugunuz falan yok mu? Şu virüs ortamında annenizin yanına gidip kadını da tehlikeye sokmayın belki taşıyıcısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?