- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Allah yardımcın olsun ben gülecek birşey bulamadım zor olur eminim ki...Aynen bende aylarca tek kalıyorum eşim seyire gidiyor şuan bile tekim yanidenize girer gibi gittikçe alisiyosun
Dert etmeyin koskoca adam. İki yumurta kiriversin iftarda.Gece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.
Kızında. Annesi de istediği için yardıma gidiyormuş. İsterse size de yardım eder. İstemezse etmez. Bunu anlamak neden bu kadar zor?Evin sorumluluğuyla ilgisi yok ki bu konunun ne alaka kızının evinin sorumluluğu kimde o zaman
Daha önce tek yaşamadım bundan olabilir hep ailemleydim.sizin tek kalamamaniz altindaki sorun nedir neden korkuyorsunuz bence bunu cozmeye calisin haftada 4 gun az degil
Yahu eşiniz çalışıyor anladığım kadarıyla ya iş yerinden getirirse.Ailemin yanına gitmek istemiyorum zaten annemin iki tane kronik rahatsızlığı var onlar beni alıp arabayla bırakıyor yoksa ben iki üç günde bir görmeye giderdim ona bile gitmiyorum gel diyen onlar yani yoksa gece uyumam gerekirse evde kalırım.
İşyerinde öyle bir imkanı yok malesef olsada iki yumurta benim içim el vermez ben yerken içerken...Dert etmeyin koskoca adam. İki yumurta kiriversin iftarda.
Daha önce hal hatır sormazdı.İş derken kendilerine yemek yapmayacak mı ondan koyar geçen sene ben hergün gelip eşime yemek yapıp gittim bu mu iş.Kadin sana ne guzel halini hatrini soruyor is istemiyor ayrica sen ondan bisey bekliyorsun Daha bana sardi diyorsun sana nasil yarancak bu kaynana aceba
o zaman evinizde oturup eşinize yemek yapın içiniz elvermiyorsa.İşyerinde öyle bir imkanı yok malesef olsada iki yumurta benim içim el vermez ben yerken içerken...
Burdan hiç öyle görünmüyor .Doğmamış çocuğa don biçmek mi desek.. yoksa canınız sıkılıyor saracak yer mi arıyorsunuz mu desek?Eşimin annesi kronik şeker hastası ve görümcem için gün aşırı evden çıkıyor görümcemin ikinci çocuğu oldu yardıma işini görmeye gidiyor.(eşiyle arabayla gidiyorlar 3 km falan)Nedendir bilmem bu aralar bize sardı eşime izninde gelmeyecek misin diye soruyor.Beni arıyor ne yapıyorsun canın sıkılıyor mu vs. soruyor niyetini tam çözmüş değilim şuan.Bugün beni aradığında birşeye ihtiyacınız olursa söyle dedi eşim geceye gittiğinde(gececi olunca olduğunda bende annemlerde kalıyorum dört gün boyunca) ramazanda iftar yemeğini sen yapar mısın dedim toplamda 11 gün iftarı işyerinde açacak sefer tasına yemek koyacak üç çeşit olur yaparım dedi.Pek ihtimal vermiyorum ama yapar inşallah.Umudum yok kara kara bunu düşünüyorum sözünden dönmez değil mi?...
Evet bu ihtimali ailem biliyor buna rağmen alıyorlar beni evden.Yahu eşiniz çalışıyor anladığım kadarıyla ya iş yerinden getirirse.
25 yaşındayım kapımı kitliyorum neden korkayim? Amin cumlemizinAllah yardımcın olsun ben gülecek birşey bulamadım zor olur eminim ki...
Burdan hiç öyle görünmüyor .Doğmamış çocuğa don biçmek mi desek.. yoksa canınız sıkılıyor saracak yer mi arıyorsunuz mu desek?
Daha önce hal hatır sormazdı.İş derken kendilerine yemek yapmayacak mı ondan koyar geçen sene ben hergün gelip eşime yemek yapıp gittim bu mu iş.
Yapmak zorunda mi ? Hakliyi konusalim sen onlara yapmak zorunda degilken oda gonlunden gecerse yapar tabiki de ayrica onceden aramamis olabilir ama aramasida kotu bisey yaptigi anlamina mi geliyor bence yanlis dusunuyosun
Benim eşim kalmış yemek yemez pek hayvanlara veriyor.Günlük yemeğe alıştırdım hoşuna gitmiyor.Buzlukta köfte ve börek her zaman olur benim derdim sıcak yemek zaten.İş buyurmadım yapacağı yemekten eşime koysun istedim liste vermedim bunu yap diye.Bende yilda 1 hafta oglumla aileme giderim. Gitmeden 2 gun önce
Karisik kizartma
Dolma
Börek sararim
Kuru köfte
Corba pilav
Zeytinyağlı fasulye
Nohut veya kuru fasulye yaparim.
Köftenin ve böregin yarisini dondurucuya atarim cikarip yesin diye
Kuru fasulye, kizartmanin yarisi ve corbayida 2 ye bölüp kavonaza konserve gibi koyarim yiyecegi zaman acip yer.
Tabi bunlar emek ister kolaya kacmak istemezsen yapilabilir.
Ayrica kizi dogum yapmis emek veriyor diye şu virüs ortaminda kronik şeker hastasi dedigin kadina birde senin iş buyurman çok çok yanlış ve günah. Senin zaten kadin hasta zaten virüs ortami var zaten kızına kosturuyor diyip anlayis göstermen lazim.
İsyerinde iftar yapacaksa zaten yemek verirler ki. Ramazan ayinda calistirilan tum elemanlara yemek veriliyor neticede.İşyerinde öyle bir imkanı yok malesef olsada iki yumurta benim içim el vermez ben yerken içerken...
Kızına yaptığı şeyi yazıp söyledim ki neden yapsın demeyin ama anlayana tabi...Burdan hiç öyle görünmüyor .Doğmamış çocuğa don biçmek mi desek.. yoksa canınız sıkılıyor saracak yer mi arıyorsunuz mu desek?
Evin sorumluluğuyla ilgisi yok ki bu konunun ne alaka kızının evinin sorumluluğu kimde o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?