Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin sorumluluğuyla ilgisi yok ki bu konunun ne alaka kızının evinin sorumluluğu kimde o zaman
Kızında. Annesi de istediği için yardıma gidiyormuş. İsterse size de yardım eder. İstemezse etmez. Bunu anlamak neden bu kadar zor?

Yahu eşiniz çalışıyor anladığım kadarıyla ya iş yerinden getirirse.

Bende yilda 1 hafta oglumla aileme giderim. Gitmeden 2 gun önce
Karisik kizartma
Dolma
Börek sararim
Kuru köfte
Corba pilav
Zeytinyağlı fasulye
Nohut veya kuru fasulye yaparim.

Köftenin ve böregin yarisini dondurucuya atarim cikarip yesin diye
Kuru fasulye, kizartmanin yarisi ve corbayida 2 ye bölüp kavonaza konserve gibi koyarim yiyecegi zaman acip yer.
Tabi bunlar emek ister kolaya kacmak istemezsen yapilabilir.
Ayrica kizi dogum yapmis emek veriyor diye şu virüs ortaminda kronik şeker hastasi dedigin kadina birde senin iş buyurman çok çok yanlış ve günah. Senin zaten kadin hasta zaten virüs ortami var zaten kızına kosturuyor diyip anlayis göstermen lazim.

Kadin sana ne guzel halini hatrini soruyor is istemiyor ayrica sen ondan bisey bekliyorsun Daha bana sardi diyorsun sana nasil yarancak bu kaynana aceba
Daha önce hal hatır sormazdı.İş derken kendilerine yemek yapmayacak mı ondan koyar geçen sene ben hergün gelip eşime yemek yapıp gittim bu mu iş.

Burdan hiç öyle görünmüyor .Doğmamış çocuğa don biçmek mi desek.. yoksa canınız sıkılıyor saracak yer mi arıyorsunuz mu desek?

Burdan hiç öyle görünmüyor .Doğmamış çocuğa don biçmek mi desek.. yoksa canınız sıkılıyor saracak yer mi arıyorsunuz mu desek?

Kayınvalide takıntısı diyelim, tereliye miydi, terelelli miydi, o arkadaş bu sanırım. Ben de başka biriyle karıştırıp şaşkın şaşkın okuyorum, boşuna şaşırmışım :)

Benim eşim kalmış yemek yemez pek hayvanlara veriyor.Günlük yemeğe alıştırdım hoşuna gitmiyor.Buzlukta köfte ve börek her zaman olur benim derdim sıcak yemek zaten.İş buyurmadım yapacağı yemekten eşime koysun istedim liste vermedim bunu yap diye.

İşyerinde öyle bir imkanı yok malesef olsada iki yumurta benim içim el vermez ben yerken içerken...
İsyerinde iftar yapacaksa zaten yemek verirler ki. Ramazan ayinda calistirilan tum elemanlara yemek veriliyor neticede.
Siz de kiyamiyorsaniz adama o zaman evde oturacaksiniz baska care yok.

Evin sorumluluğuyla ilgisi yok ki bu konunun ne alaka kızının evinin sorumluluğu kimde o zaman

Ya anlamadigim kızı kızı deyip duruyorsun. Sanane kızindan o kızı sanane. Tovbe yarabbi. Valla benim annem gelip bana yardim ediyor diye gelin böyle laf yapacak agzinin payini veririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…