- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
Psikolojik sıkıntıları olduğu kesinKonu sahibine sinirlenemiyorum. Acıma hissi var sadece.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik sıkıntıları olduğu kesinKonu sahibine sinirlenemiyorum. Acıma hissi var sadece.![]()
Emrin olur abla hhaahhahhahaabaşka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor
![]()
Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde![]()
Günlük yemeğe alıştırdım , İki günlük Yemek yemez diye yazan sen değil miydin ??
Mesaja verdiğin cevap çok güldürdü beni.
Terelelli ile çok benziyorsun.
Hiçbir faydası yokken , çok beklentisi olan , üstüne de şikayet edip vefasızlık yapan bir üyeydi.
" Tek başına kalmaya korkuyorum " cümlesi çok şımarıkça geliyor bana.
Ikı yumurta bile kırmayı Bilmiyorum vallahi " cümlesi kadar insanın zekasiyla alan edilen bir ifade.
[/QUOTE
Mesajda gülünecek şey neydi anlamadım?Ben tereliyeyim doğruda faydam olması için ne yapacaktım gidip kaynanamın işini mi yapacaktım yada eşime annene harçlık ver kontur yükle diye destek mi çıkacaktım.(Parasının ve kontürunun olmadığını eşim hep söyler) Şımarıkça gelebilir ama bir korku durumunda sonucuna katlanacak olan siz değilsiniz.O cümlede eşim tarafından kurulmadı eşime tek kötü lafda edemezsiniz engelliyorum.
Yok emek evladın hakkını yemekle oluyor mal mülk sahibiyken param yok demekle oluyor iki evladın varken birini hiç sayıp diğerini bilmekle oluyor çok şükür gördüm iyiyi kötüyü bunu bana gösterdiler şimdi size güle güle.Senin gibiler çok saygısız ama ya.
Çocuk büyütmek kolay mi ? Hiçe Niye sayıyorsun kadının emeğini ?
Senin dünyan yemekten ibaret herhalde.
Dilerim senin emeğini de böle hiçe sayan , alaya alan bir gelin/ damatla karşılaşırsın.
Terelelli zatenGünlük yemeğe alıştırdım , İki günlük Yemek yemez diye yazan sen değil miydin ??
Mesaja verdiğin cevap çok güldürdü beni.
Terelelli ile çok benziyorsun.
Hiçbir faydası yokken , çok beklentisi olan , üstüne de şikayet edip vefasızlık yapan bir üyeydi.
" Tek başına kalmaya korkuyorum " cümlesi çok şımarıkça geliyor bana.
Ikı yumurta bile kırmayı Bilmiyorum vallahi " cümlesi kadar insanın zekasiyla alan edilen bir ifade.
Sevenim değil çekemeyenim çokKonu sahibi bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama her konun rağbet görüyor, galiba çok sevenin var![]()
İlgi çeken konuların var bu konuda bdv'de uzman olmuşsun, neredeyse bütün kk seni tanıyor.Sevenim değil çekemeyenim çokgözardı ediyorum benim konumda hala benim için yorum yapıyorlar bunu kendileri yapıyor
birde biliyorlar kendilerini hala konumdan çıkmayıp yorum atıyorlar kendi kendilerine
![]()
Kendim için değil eşim için istedim eşim akşam ne dedi biliyor musun o saatte annemin yemeği hazır olmazGülesim geldi gece gece. Başlığa bak içeriğe bak. Kadından beklentisi olan sensin zaten saran da sensin. Kendine yetsen o memnun olacak gibi
Iyyyy annesini eşine kesen biriyle mi evlisin. GülemedimKendim için değil eşim için istedim eşim akşam ne dedi biliyor musun o saatte annemin yemeği hazır olmaziftara bir saat kala dediği zaman hahahahhaahahahah
![]()
Samimiyim canım dertleri buİlgi çeken konuların var bu konuda bdv'de uzman olmuşsun, neredeyse bütün kk seni tanıyor.
Kesmedi yapmayacağını böyle belirttiIyyyy annesini eşine kesen biriyle mi evlisin. Gülemedim
Annesiyle onun arasındaki mesele. Belki diğer kardeş çok daha ilgili. Ya da kendi işini kendi halleden yapıda. Ayrıca Senin yapmadığın şeyleri de annesine böyle belirtme! olasılığı yüksek. Dikkat et. Bu ufak ayrıntı, karakter göstergesi.Kesmedi yapmayacağını böyle belirttiHep bir bahane vardır zaten ama o bahaneler eşime gelince var
![]()
Benim yapmadığım birşey yok şükür bir korkum yokAnnesiyle onun arasındaki mesele. Belki diğer kardeş çok daha ilgili. Ya da kendi işini kendi halleden yapıda. Ayrıca Senin yapmadığın şeyleri de annesine böyle belirtme! olasılığı yüksek. Dikkat et. Bu ufak ayrıntı, karakter göstergesi.
Prim vermemek lazım çünkü cevap yazdıkça şımarıyor böyleleriSenin gibiler çok saygısız ama ya.
Çocuk büyütmek kolay mi ? Hiçe Niye sayıyorsun kadının emeğini ?
Senin dünyan yemekten ibaret herhalde.
Dilerim senin emeğini de böle hiçe sayan , alaya alan bir gelin/ damatla karşılaşırsın.
Hahahahaha bir gözardı daha görmeyince şımarmamPrim vermemek lazım çünkü cevap yazdıkça şımarıyor böyleleri
Hiç gerek yok
Düşünmesi kendini yargılaması beklenemez
Bak canim sen tahlil edememissin,annesi oglunu seviyor ki arayip soruyor,seni de aramis, aramasa aramadi sormadi derdin,yemegi de yapmam dememis,ne demeliydi ki begenmen icin?Eşimin annesi kronik şeker hastası ve görümcem için gün aşırı evden çıkıyor görümcemin ikinci çocuğu oldu yardıma işini görmeye gidiyor.(eşiyle arabayla gidiyorlar 3 km falan)Nedendir bilmem bu aralar bize sardı eşime izninde gelmeyecek misin diye soruyor.Beni arıyor ne yapıyorsun canın sıkılıyor mu vs. soruyor niyetini tam çözmüş değilim şuan.Bugün beni aradığında birşeye ihtiyacınız olursa söyle dedi eşim geceye gittiğinde(gececi olunca olduğunda bende annemlerde kalıyorum dört gün boyunca) ramazanda iftar yemeğini sen yapar mısın dedim toplamda 11 gün iftarı işyerinde açacak sefer tasına yemek koyacak üç çeşit olur yaparım dedi.Pek ihtimal vermiyorum ama yapar inşallah.Umudum yok kara kara bunu düşünüyorum sözünden dönmez değil mi?...
Korona gunleri sinirlerinizi zayiflatmis,aman diyeyim gercekten yalniz kalmayin,yatirilacak hastane de bulamazsinizEmrin olur abla hhaahhahhahaabaşka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor
![]()