zaten tahaamiül edemiyorsan aşık değilsin demekki kime aşık olacağını bilemezssin yani ünüversiteli ünüversiteliyemi aşık olabilir bu saçma sende biliyorsun..yada hiç aşık oldunmu..
evet oldum ve cok konuda uyumlu oldugum biriydi. zaten ask ergenlıkte kalıyo bence. sonrasında uyumun getırdıgı sevgı oluyoo
aşık olmayı bekleyin acele etmeyin ben 26 yaşında eşime aşık oldum gerçek aşktı doğru kişiymiş 9 uncu yılımızevet oldum ve cok konuda uyumlu oldugum biriydi. zaten ask ergenlıkte kalıyo bence. sonrasında uyumun getırdıgı sevgı oluyoo
aşık olmayı bekleyin acele etmeyin ben 26 yaşında eşime aşık oldum gerçek aşktı doğru kişiymiş 9 uncu yılımız
buna katılıyorum erken yaslarda oluyor bitiyor. univ dede3 sene sürdü onla da gelecek olmazdı ama her seyi dolu dolu gelecek düsünmeden yasadım ve bitti. özellikle insan is hayatına atılınca mantıkla ilgili her sey tepe taklak oluyor. benim bir camasır makinesi almam 10 dk sürüyor onun annesi ise 8 aydır makine alacak alamadı...( bu bir örnekti... evlenirken elbette her seyi güzel yasamak istemek hepimizin hakkı ( ve ben sadece bunu istiyorum. annesi demis ki 10 15 bin tl birikmis var onla ne yapabilirsek onu yaparızz ötesi yok demis...:S ve tek cocuk guya...
sankı varya ben yazıyorum bunları( bız en ıısı asık olmayı bekleyelım tecrubeden tavsıye gelmıs zaten. belkı bı daha o heycanlar yuzumuze guler ama umarım bızımde genc kızlık hayallerımızı ıcımızde uhte bırakmayacak adamlar olur bunlar. hayırlısı nasıp kısmet. ayrıldınmı canım sımdı ondan
şöyle diyeyim açıkçası soğuduysan ayrıl derim o kişiden 10-15 milyarla ne olur bu devirde..ama mert çalışkan paylaşımcı ise devam et derim..eşinle benzer statülerdemiydiniz? maddi- manevi:S yoksa durum benimki gibimiydi?
evet bitti ... hep alttan alıyordu aslında ben de sorun cıkartmıyordum sadece sorun olan her seyi zamanı gelince onunla konusuyordum. sonunda eylulde artık adını koyalım vs diye baslamıstı... sudan sebeplerden bitti. bir de aşırı duygusal bir insandı... en ufak sözümde aglamaya baslıyordu. ben sanırım azıcık da maco seviyorum en azından az braz korkmam lazım saygımdan vs...(
iki aile cok farkılıydı gercekten... mesela bizimkiler öyle her yaz tatile gtme nedir fln blmez birikim yapmıslar hep... ben de alısmadım öyle lüks tatillere vs... ama onlar da tam tersi günlerini gecirmisler... tatil için orta halli her zaman bütce ayırabilmisler ama istee gerisi yok... aileden ne gördüysek bazen sikayet bile etsek icimize isliyor sanırım.
şöyle diyeyim açıkçası soğuduysan ayrıl derim o kişiden 10-15 milyarla ne olur bu devirde..ama mert çalışkan paylaşımcı ise devam et derim..
eşim le kütürlerimiz aynı onun yaşam tecrubesi fazla benden kendini yetiştirmiş ve ileri görüşlü sert mizaçlı kıskanç dört dörtlükmü değildir ama bende değilim
amin güzelim darısı başınıza ama sabırlı olun eşim olmasaydı evde kalmamak için diğeriyle evlenicektimbak ne dedın ne dedın. kultulerımız aynı dedın ıste bu en ana baslık hatta konu bu. bız dort dortluk olsun demıyoruz kı ama ıste bıde sole bız konusabılsek keske(. esınle mutlulugun hıc bozulmasın ınsallah cok sanslısın
aman canım bosver. yukararıdakı msj larda okudum sanırım su kadar bırıkmıs para onla ne yapıyosan yap gerısı yok ne demek canım uslup cok yanlıs bıreke. sadece o adamla evlenmıyosun aılesıde onemlı yoksa buraya gelıp dert yanaları okuyorum hergun esıyle ve esının aılesıyle sorun yasayanları
ay sizin de kafasını şişiriyorum(( yok cnm çalıskanım diyor seneye özel ders fln ayarlıcam diyor ama bana yapabilecek gbi de gelmiyorr paylasımcı sanırım ama ailede gecmiste sorun oldugundan anne baba beraber olsa da ayrı ayrı maaslarını harcıyorlar ortak bütce yok yani ona göre de evlenildiğinde iki aile yanyana gelip her seyi üstlenmeli ama babam bana ev araba yaptıktan snra cıkıp da esyamı da al düğünü de yapalım hayatta diyemem ( onlar yapmak istese de yaptırmam bir de bizim buralarda işin %70 i erkeğe aittir. gelenekselci olmasam da ister istemez kullanılmak da istemiyorum... onun ömrü boyunca alacagı araba 10 bin tl lik olsa yeter tatminkar ama fazlası var istee.... ( yanii allahım fazla mı büyütüyorum blmiyorum ama umarım ah almam ya da bu düsüncelerimden duydugum vicdan azabı gecicidir
bence sen bu kişiden soğumuşsun zaten neden ah alıcaksınki evlilik çocuk oyuncağı değil ayrılıklarda en yıpranan kadınlar oluyor allah hayırlı kişileri çıkarsın karşınıza....ay sizin de kafasını şişiriyorum(( yok cnm çalıskanım diyor seneye özel ders fln ayarlıcam diyor ama bana yapabilecek gbi de gelmiyorr paylasımcı sanırım ama ailede gecmiste sorun oldugundan anne baba beraber olsa da ayrı ayrı maaslarını harcıyorlar ortak bütce yok yani ona göre de evlenildiğinde iki aile yanyana gelip her seyi üstlenmeli ama babam bana ev araba yaptıktan snra cıkıp da esyamı da al düğünü de yapalım hayatta diyemem ( onlar yapmak istese de yaptırmam bir de bizim buralarda işin p i erkeğe aittir. gelenekselci olmasam da ister istemez kullanılmak da istemiyorum... onun ömrü boyunca alacagı araba 10 bin tl lik olsa yeter tatminkar ama fazlası var istee.... ( yanii allahım fazla mı büyütüyorum blmiyorum ama umarım ah almam ya da bu düsüncelerimden duydugum vicdan azabı gecicidir
amin güzelim darısı başınıza ama sabırlı olun eşim olmasaydı evde kalmamak için diğeriyle evlenicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?