evde kalma fobisi başladı:S

30 yaşta şu zaman için çok genç bir yaş 30 una kadar vaktin var iyi düşün zaten okişiyi bulduğunda evliliğe sürükleniceksin ...

amin canım...
ben genç kızken aya bakıp düşünürdüm belki şu an sende ayı seyrediyorsun ne zaman beni bulacaksın derdim..

30 yaşta şu zaman için çok genç bir yaş 30 una kadar vaktin var iyi düşün zaten okişiyi bulduğunda evliliğe sürükleniceksin ...

çalıştığım ilcede btün tanıdıklarım öğretmen... geldiğim yerde yasadıgım bunalımla cok dısarı cıkasım gelmiyor iyice eve kapanıp net kuşu oldum nerdeyse...üniv de okudugum kentte de bir dk bos vaktim olmazdı... görücü olayları cıkıyor tanıssınlar vs olabilir diyorum snra ondan da ses cıkmıyorr....:))) ayy bir gün bu halde olacagımı söyleseler hayatta inanmazdım:))) cok tatlısınız kızlarr... bir gün güzel bir ask evliliğim oldugunda düğünümeee gelirrsinizz değil miiii:)

ben 30 yasına karsı hassasım ust lımıtı 29 da tutabılırmıyım
canım inan 30 yaş genç bir yaş erken evlendiğinde daha çok yıpranıyorsun öyle aile ilşkilerini yürütmek kolay değil...politik olmak gerek..ben 26 yaşımdayken tam bir saftım...şu qan 34 üm kendimi daha olgun hissediyorumevlilikte genç olmaktan daha önemlisi insan ilişkilerinde başarılı olmak cidden...

amin canım...
ben genç kızken aya bakıp düşünürdüm belki şu an sende ayı seyrediyorsun ne zaman beni bulacaksın derdim..

onu ben de yapıyorrruummmm hattaa bazenn evleneceğim adam nerde kimle sevgilisi var mı ki acabaa hain domdom uyuyordur smdii modlarına bile giriyorum ama brazdan cıkıp peri ve kendim icin güzel dilekler dileyip senin icin de evliliğinin hep böyle gtmesi ve tatlı tatlı cocuklar olmasını dileceğimm inanınn:)

canım bu işler nasip hiç ummadığın bir anda tanışıcaksın bak kızkardeşimin görümcesi 29 yaşında çok ümitsizdi geçen sene bu sene biriyle tanıştı dün nişanlandılar... hemde aşık olmuşlar...

cok tatlsınız bugun saatlerce kendımı doldurup aglamıstım. ohh rahatladım bee keyıflendım
aman yaşamdan zevk almaya bak canım olur olmaz şeylere üzülme ..bu işler istemekle olmmuyorki nasip vakti gelince o seni bulacak...iyi geceler kızlar oğluşum uyandı...

allah bagıslasınn cnmmmm

ben de uyuyiim yavastaannn umarımmm bu gece ruyamızda prens beyler teşriff eder ve azıcık daha bekle derlerrPP cok tşkler kızlarrr muhabbett cok güzeldii gercekten cok keyiff aldımmmm iyi gecelerrrrr

ben aşık olmasına olabiliyorum ama karşılığı olmayınca bi işe yaramıyor

ehh o benı bı bulsun ben onun burnundan getırmezmıyım bu gunlerı valla sagolun cok rahatladım sole rahatta uyyum artık opuyorum sızlerı gorusmak dılegıyle

kendı adıma evlılık ıcın de 28 yaşın uygun oldugunu dusunuyorum, kısmet tabi bu işler, plana programa bakmaz, bakarsınız beyaz atlı prens karsıma cıkar, 6 ay içinde evlenirim, bakarsınız otuz küsur yaşımda hala buraya yazı yazıyor olurum

Belirli bi yaşa kadar sen beğenmezsin - belirli bi yaştan sonrada seni beğenmezler diye bi laf vardır. ben bunu çevremde çok yaşadım.
yaşınız geç değil, sakın yanlış anlamayın .ama belirli bi zaman geçince gecikebilir.ve bu duruma düşebilirsiniz.
bence siz kendinizi gözünüzde biraz fazla büyütmüşsünüz gibi geldi bana.yaşam standartlarınızmı önemli , mutlu olmanızmı ? pek anlamadım.
benimde maddi durumum eşiminkinden çok daha iyi.ayrıca o lise ben lisans mezunuyum,ve ikimizde çalışıyoruz. ben şimdiye dek hiç böyle düşünmedim.
çünkü ben sevgi için evlendim. standardım düşer kaygısı taşımadım.
ACABA BENMİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR....!!!!

evlenmek hiçte göründüğü gibi kolay birşey değil...

her iş sana bakıyor olacak

sorumluluk üstüne sorumluluk..

ayyy düşünmek bile istemiyorum

hiç bana göre değil

zaten annemde hep der.."seni alan adam 2 günde boşar" diye...

ohhh bekarlık benim, sultanlık benim..

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun, ayrıca annem evlendiğinde çevrenin en güzel ve en zengin kızıymış. Babam ise inşaatlarda çalışan bir işçi. Dedem annemi babama sırf babamın düzgün karakteri için vermiş. Annem dublex evden tek odalı bi bir eve taşınmış düşünsenize... Zaman içinde işler öyle değiştiki babamın evi, arabası,yazlığı vs. oldu ve dedeme borç verecek duruma geldi. Annemle babam hala liseli aşıklar gibiler. Peygamber efendimiz (S.A.V.) Hatice Validemiz ile evlendiğinde hiçte zengin değilmiş ve Hatice Validemiz çok zengin bir tüccarmış. Hayat derslerle dolu...

ebru'cum insallah seni de istediğin gibi bulurr ve kendinee asık ederr...:)

diğer arkadasa gelince... cnm olay kendimi gözümde büyütmek değil ukalalık hic değil olanla övünmeyi gercek hayatta dahi sevmiyorum ama sunu da kabul etmek gerekir ki ülkemizde- tama yalıda köşkte oturmuyoruz ama- 26 yasında olup elinde mesleği olan 10 ay eline 2500 tl ve üstü gecen kendi üzerine evi arabası hazır bir kadın da sık görülen bir durum değil. Ve hani karsımdaki insan hırslı olsa anlayacagım ben zaten ona destek cıkarım hiç sorun değil ya da ne biliyim annne babası da memurmus zamanında ama baslarındaki ev bile kira ... yani ben nsl yetistiysem yuvam da o sekilde olacak... ne kdr kisilikli olsa da düsününce olmayacagını anlıyorum. gecenlerde bir elbise begendim gece kıyafeti ekolde ki ekolü bilirsiniz ben iceri 700 800 vardır diye grmistim 350 dedilerr aaa cok iyi yaa dedim... bu rakamı duyunca dudagı ucukladı resmen... iki gün snra nişanımda bir elbisede dahi sorun yasanacak. ya da bana evlilik teklifi icin yüzük almak istediğini ve kredi cekecepğini söyledi.dedim ki hayatta bunuu borcla yapmaa... smdii para biriktirmeye baslayacaktı iste devam etseydi ... düsünsene daha yüzük işin %1 i bile değildir belki de...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…