30 yaşta şu zaman için çok genç bir yaş 30 una kadar vaktin var iyi düşün zaten okişiyi bulduğunda evliliğe sürükleniceksin ...inan szinle konustukca icim rahatlıyor... aile kesinlikle önemli. hatta en önemlisi de diyebilirim. sen de ltfen sakın sakın acele etme 23 yas en guzel yaslardan... tabii aile kurmaya cocuga hazır hissetmek güzel ama sanırım bu sekildekileri kabul etmemizdense yalnız yasamk acı da olsa daha mı iyi ne?aslında gözümün önünde cok iyi bir öernek var.... yengem... cok güzel değildir 30 una kdr çok iyi bir hayat da yasamamıs cok iliskisi de olmamıs abimi cıkartıyor karsısına kader 30 unda... ve gercekten iyi bir evlilik yapıyor sanss:S:S gerci ne kdr 26 yasımda oldugumu ve artık yaşım geldiğini söylese de... 30 a kdr cok da evde kalmıs sayılmayız değil mi:)
amin canım...şans yüzüne gercekten glmüss... perinin de dediği gibi gün gelip senin dediğin cümleleri kurmak istiyorum:)) evrene mesaj gönderelim buradan hadii ne kdr inanmasam da secret kitabında vardı ya...:) peri ve ben ve bizim gibiler icin de güzell güzell evliliklerrr olssunnnn cok mutluu olalımmm evlenmek mutlu olmak istiyoruzzz:) duy bizi dünya duy bzi evrennnn:)
30 yaşta şu zaman için çok genç bir yaş 30 una kadar vaktin var iyi düşün zaten okişiyi bulduğunda evliliğe sürükleniceksin ...
30 yaşta şu zaman için çok genç bir yaş 30 una kadar vaktin var iyi düşün zaten okişiyi bulduğunda evliliğe sürükleniceksin ...
amin canım...
ben genç kızken aya bakıp düşünürdüm belki şu an sende ayı seyrediyorsun ne zaman beni bulacaksın derdim..
canım inan 30 yaş genç bir yaş erken evlendiğinde daha çok yıpranıyorsun öyle aile ilşkilerini yürütmek kolay değil...politik olmak gerek..ben 26 yaşımdayken tam bir saftım...şu qan 34 üm kendimi daha olgun hissediyorumevlilikte genç olmaktan daha önemlisi insan ilişkilerinde başarılı olmak cidden...ben 30 yasına karsı hassasım ust lımıtı 29 da tutabılırmıyım
amin canım...
ben genç kızken aya bakıp düşünürdüm belki şu an sende ayı seyrediyorsun ne zaman beni bulacaksın derdim..
canım bu işler nasip hiç ummadığın bir anda tanışıcaksın bak kızkardeşimin görümcesi 29 yaşında çok ümitsizdi geçen sene bu sene biriyle tanıştı dün nişanlandılar... hemde aşık olmuşlar...çalıştığım ilcede btün tanıdıklarım öğretmen...geldiğim yerde yasadıgım bunalımla cok dısarı cıkasım gelmiyor iyice eve kapanıp net kuşu oldum nerdeyse...üniv de okudugum kentte de bir dk bos vaktim olmazdı... görücü olayları cıkıyor tanıssınlar vs olabilir diyorum snra ondan da ses cıkmıyorr....:))) ayy bir gün bu halde olacagımı söyleseler hayatta inanmazdım:))) cok tatlısınız kızlarr... bir gün güzel bir ask evliliğim oldugunda düğünümeee gelirrsinizz değil miiii:)
aman yaşamdan zevk almaya bak canım olur olmaz şeylere üzülme ..bu işler istemekle olmmuyorki nasip vakti gelince o seni bulacak...iyi geceler kızlar oğluşum uyandı...cok tatlsınız bugun saatlerce kendımı doldurup aglamıstım. ohh rahatladım bee keyıflendım
ehh o benı bı bulsun ben onun burnundan getırmezmıyım bu gunlerıvalla sagolun cok rahatladım sole rahatta uyyum artık opuyorum sızlerı gorusmak dılegıyle
lauruscum aynen bir de tatil olup evde oturunca iyice takıntı haline getiriyor insan buyuk bir ilden kucuk bir yere gelmek de cok etkiledi sanırım.
doğru valla ben de bazen sevgilisi olan arkadaşlarıma özenmiyor değilim
bir de şu dediğine katılıyorum kadınlar çoğu zaman yanındaki erkeğin ondan bir adım önde olmasını ister ya da bilmiyorum ben öyle düşünüyorum yoksa çocuk gibi gelir bana sonuçta senden güçlü olduğunu hissettirebilmeli.. en azından ben öyle isterim
Belirli bi yaşa kadar sen beğenmezsin - belirli bi yaştan sonrada seni beğenmezler diye bi laf vardır. ben bunu çevremde çok yaşadım.
yaşınız geç değil, sakın yanlış anlamayın .ama belirli bi zaman geçince gecikebilir.ve bu duruma düşebilirsiniz.
bence siz kendinizi gözünüzde biraz fazla büyütmüşsünüz gibi geldi bana.yaşam standartlarınızmı önemli , mutlu olmanızmı ? pek anlamadım.
benimde maddi durumum eşiminkinden çok daha iyi.ayrıca o lise ben lisans mezunuyum,ve ikimizde çalışıyoruz. ben şimdiye dek hiç böyle düşünmedim.
çünkü ben sevgi için evlendim. standardım düşer kaygısı taşımadım.
ACABA BENMİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR....!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?