- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
benim uslubumda bir şey yok . derdimi açtım . alay edilirse bende cevap veririm ...yaşımın insanıyım tam merak etmeyin .Ben gördüm ne olacak 35 de evlendim
Öyle ailemin dizinin dibinde de büyümedim
Kendini nasıl bir riske attığının farkında mısın sen
Yoksa yok, netten mi çıkacak, çıkanları da görmüşsün
Ne biçim hitap ediyorsun insanlara
Yaşının insanı olmadığın aşikar
Silkelen, biraz kendini geliştir, evlilik nasip işidir, kendine zarar verecek işler yapma
kadınlar bile netten tnışılır mı yaşının insanı ol diye üstüme geldiklerine göre erkeklerinde sapıkça düşünmesi normal . net kötü iğrenç birşey ama herkes bu sitede . burası net değil heralde ..çevremde yok kimse aile olmak istiyorum dedim . yaşının insanı ol deniliyor . neyse birşey demiyorum allah görüyor biliyor herkesiin kalbini . ayrıca netten buluştum tutup gitmedim kimsenin evine . herkes kendine baksın yargılamadan önce . netten tanışma dikkatli ol diye düzgünce yazan arkadaşlara sonsuz saygım var . ama yaşının insanı ol falan yok artık ..kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bu dünyada .Ben seni anlıyorum.Netten tanışmak ... diye konuşanları anlamıyorum.O kadar çok kişi var ki bu sitede bile netten tanışıp evlenen.Bi de saçma sapan sitelerden hem de.Başka konuda geniş geniş yazarlar bu konuda kaç yaşındasın netten olur mu falan filan.Ben de tanıştım biriyle 29 yaşındayım.Bu yaşıma kadar kimseye içim ısınmamıştı.Ona ısındım.Çok utangacım bi de.Belki böyle olur dedim.Buluşmadım ama.Sapık çıktı.Engelledim.Demek ki yaşamam lazımmış.Bu korku beni bi 5 sene daha götürür heralde...Diyeceğim herkesin şartları bir değil.Ailem asosyal.Bizi de öyle yetiştirdiler.Değişemiyor insan istese de.Artık olmasa da olur diyorum.Geç kalmışlığı hissediyorum.Güvenemiyorum.Yine de kardeş ders olsun yaşadıkların.Aynı hataları yapma.Sadece nette değil gerçektekiler de sapık çıkmıyor mu?Burda açılan konuları okuyun çoğu gerçek hayatta tanıştığı ,sözlendiği,nişanlandığı ile sorun yaşıyor.
insanların konuşmaları çok zoruma gidiyor . burda bile yorum yapan insanlar çok acımasız .. alay edilip yaşının insanı ol deniliyor . ağladım bazı yorumları okurken .. allah herkesin kalbie göre versin amin ...Canım Allah gönlüne göre verir inşallah dua et bol bol.. Kimseyi takma sakın, geç olsun ama hayırlısı olsun ayrıca internetten tanıştığın insanlara güvenme nasibin seni bulur sen sabret dua et daha 29 yaşındasın geç değil senin için.
Kardes sen uzulme.benim birsuru akrabam netten evlendi.bazi bayanlar cok agresif oluyor.sen onlari bosver.bende 30da evlendim.Nasip iste.birsabah gozunu acarsin kismetin hayatina giriverir.Allah nasibini versin.kadınlar bile netten tnışılır mı yaşının insanı ol diye üstüme geldiklerine göre erkeklerinde sapıkça düşünmesi normal . net kötü iğrenç birşey ama herkes bu sitede . burası net değil heralde ..çevremde yok kimse aile olmak istiyorum dedim . yaşının insanı ol deniliyor . neyse birşey demiyorum allah görüyor biliyor herkesiin kalbini . ayrıca netten buluştum tutup gitmedim kimsenin evine . herkes kendine baksın yargılamadan önce . netten tanışma dikkatli ol diye düzgünce yazan arkadaşlara sonsuz saygım var . ama yaşının insanı ol falan yok artık ..kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bu dünyada .
teşekkür ederim ...İnşallah aradiginiz yuvaya kavusursunuz..
Çocuk yasta degilsin neyi yapip yapmayacagini bilecek yaştasin..
Seçimler tercihler senin..
Sen burdaki insanları ne takıyosun herkesin karakteri farklı bak ben 20 yaşındayım bana bile laf söylemeye başladılar niye evlenmiyosun ne zaman evlenmiyosun filan hiç birinide takmıyorum ne takıcam herkes kendine baksıninsanların konuşmaları çok zoruma gidiyor . burda bile yorum yapan insanlar çok acımasız .. alay edilip yaşının insanı ol deniliyor . ağladım bazı yorumları okurken .. allah herkesin kalbie göre versin amin ...
ben yaşşımın insanı olgun birisyim ama içimde bir kız çocugu var tabi... şurda yazdığım iki satırdan dolayı laflara bak ..ne oluyoruz böyle . insanları kırarak üzzerek ne amaçlıyor ki bu insanlar?ben ağladım bir kaç yorum yüzünden inan .şu an ağlıyorum şimide duygu sömürüsü yapıyor derler .Ben
Kardes sen uzulme.benim birsuru akrabam netten evlendi.bazi bayanlar cok agresif oluyor.sen onlari bosver.bende 30da evlendim.Nasip iste.birsabah gozunu acarsin kismetin hayatina giriverir.Allah nasibini versin.
öylede insan bazen çok hassas oluyor en ufak lafa bile kırılıyor .Sen burdaki insanları ne takıyosun herkesin karakteri farklı bak ben 20 yaşındayım bana bile laf söylemeye başladılar niye evlenmiyosun ne zaman evlenmiyosun filan hiç birinide takmıyorum ne takıcam herkes kendine baksın
ben ciddiyim derken zamanımı almasın diye söyledim . öyle konuşuyorsun sonucu sapık çıkıyor çoğu çünkü ..Canim eğer sen kendine acirsan inan herkes acir sana. Hayatta iyiligi de kotulugu de kendimiz yapiyoruz kendimize. Kimse seni uzmek icin yazmamistir inan internet cok tehlikeli. Ve internet yada reel birine ciddiyim denmez ki. Once arkadas olmalisin ask zamanla olur. Isinii sevmiyorsan kendini gelistir yeni bir is bulmaya calis ve kendi degerini bil.
amin teşekkür ederim ...Siz canınızı sıkmayın. Ben de 26 yaşımda, uzun ilişkinin ardından "aman hemen bulmalıyım" diye çok zorladım bazı şeyleri. İlla olsun dedim. Ne yapıp edip olduracağım dedim. Sonuç? Sıfır..
Daha sonra bi durup "akışına bırak" diyenlere kulak verdiğimde hakikaten hiçbir adım atmayıp kendime döndüğümde aşk hayatımın da yoluna girdiğini gördüm.
Yani demem o ki kendinize bi müddet verin (mesela 3-5 ay) hiç arayışa girmeyin. Gezin tozun. 5 ayın sonunda başlarım yine deyin. Kader belki 5 ay bile bekletmeyecek sizi :) ama siz bunu diyebilin.
Benim diğer tavsiyem de sosyal sorumluluk projelerine girmeniz. Hem kafa dağıtırsınız hem hayırlı insanlarla tanışırsınız. Her şey gönlünüzce olsun :)
bilmem öyle esti işte .Niye kafayi evlilikle bozdunuz ?
kadınlar bile netten tnışılır mı yaşının insanı ol diye üstüme geldiklerine göre erkeklerinde sapıkça düşünmesi normal . net kötü iğrenç birşey ama herkes bu sitede . burası net değil heralde ..çevremde yok kimse aile olmak istiyorum dedim . yaşının insanı ol deniliyor . neyse birşey demiyorum allah görüyor biliyor herkesiin kalbini . ayrıca netten buluştum tutup gitmedim kimsenin evine . herkes kendine baksın yargılamadan önce . netten tanışma dikkatli ol diye düzgünce yazan arkadaşlara sonsuz saygım var . ama yaşının insanı ol falan yok artık ..kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bu dünyada .
Bende bir konu acmistimda oyle ustume gelinmistiki.benimde gozlerim dolmustu.hayat senin kurallari sen koyarsin.akli basinda insansin belliki.ister internetten tanisirsin ister gorucu usulu bu kimseyi ilgilendirmez.burda birbirimize destek icin variz.can acitmak icin degil.tum ictenligimle sana hayirli bir es diliyorum kardesim.Allah hep mutlu etsin...ben yaşşımın insanı olgun birisyim ama içimde bir kız çocugu var tabi... şurda yazdığım iki satırdan dolayı laflara bak ..ne oluyoruz böyle . insanları kırarak üzzerek ne amaçlıyor ki bu insanlar?ben ağladım bir kaç yorum yüzünden inan .şu an ağlıyorum şimide duygu sömürüsü yapıyor derler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?