Yaşım cok geçmiş gibi geliyor banaNeden bundan sonra zor evleneceksin ?
O kısmı anlamadım.
Hayır gec değil. Insanlar zaten günümüzde hep bu yaslarda evleniyor. Böyle düşünerek enerjinizi düşürmeyin.Yaşım cok geçmiş gibi geliyor bana
Hayatımda biri olsa tabi üzülmezdim. Ama öyle biri de Yok bu yüzden cok üzülüyorum cok geciktim gibi geliyorHayır gec değil. Insanlar zaten günümüzde hep bu yaslarda evleniyor. Böyle düşünerek enerjinizi düşürmeyin.
Aynen öyle. En önemlisi ailem cok üstüme geliyor. Neden evlenmiyorsun bulsana birini deyip duruyorlar .Bir de en delirdiğim şey neden evlenmiyorsun ?? Evlensene !! Sanki bizim elimizde... Elimde olsa kendi kendimle evlenirim çeneleri kapansın maksat.
Benim Yaşadığım yer küçük bi yer olduğu icin siz takmasanız da aileniz canınızı sıkıyorAbartmayın ya,okumuş etmiş kızların da böyle evde kaldım takıntısına garip oluyorum .. 34 yaşında öğretmenim , bekarım , dünyayı gezdim tozdum yedim içtim , he içime sinen biri olursa evlenirim olmaz sa da kısmet derim .. dünyanın sonu değil
Hayır gec değil.Hayatımda biri olsa tabi üzülmezdim. Ama öyle biri de Yok bu yüzden cok üzülüyorum cok geciktim gibi geliyor
Nasibe inanıyorum ve zAten en cok da bu içimi rahatlatıyor. Bazen de üstüme geldiklerinde ister istemez üzülüyorum. Cok sagolun yorumunuz icin27 yaş evlilik icin gec kalmıs bir yas degil ki. Hakkinızda hayirlısi icin dua edin. Gec olsun ama güzel olsun. Zamanı geldiginde evleneceksiniz zaten bu nasip meselesi kendinizi kasmayin, rahat birakin :)
Okulumdaki herkes evli zAten böyle bi ortamım Yok malesef kiHayır gec değil.
Ama biriyle tanışsan iyi olur bunun içinde ortam değiştirmen ve mutlu olman gerekiyor. Kendini sev mutlu ol yeni insanlar tanı. Emin ol o zaman fark edileceksin
Cok haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz icin37 yasinda evlendim. Hic bi seye de gec kalmadim. Daha 27 yasinda neyin umutsuzlugu bu?
Evlenene kadar egitimime odaklandim, iyi bir meslegim var. Turkiye sartlarinda fena sayilmayan bir gelirim var. 20’li 30’lu yaslarimda hatri sayilir gezdim. Gerek egitim icin, gerek is icin gerekse keyfim icin. Hicbirinden pisman degilim. Iyi ki cok erken evlenmemisim. Cunku bu yaptiklarimin hicbirini yapamazdim. Dahasi yeterince ekonomik birkimim olmasaydi evlenirken boyle rahat olamazdim. Her seyi kendi emegimle kendi paramla yaptim. Tabi ki esim de oyle.
Yani diyecegim, evde kaldim diye uzulmeyin, bir daha geri gelmeyecek bu yaslarinizi dolu dolu gecirin. Kendinizi her anlamda gelistirin.
Arkadas çevren , beraber gezebileceğin kuzenlerin vs yok mu ?Okulumdaki herkes evli zAten böyle bi ortamım Yok malesef ki
Hayır asla sırf onlar evlen dedikleri icin evlenmem. Mutsuz bi evlilik istemiyorum cünküNiye bizim toplumumuzda özellikle kadınlar için belli bir yaş itibariyle tek amacın evlenmek oluğu algısı var.
İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz, evlenmek için evlenmezsiniz çünkü evlilik takıntı haline gelince yapılan evlikler mutsuzlukla sonuçlanabiliyor, etrafı çok dinlememeye çalışın yaşınız da geç falan değil evlilik için.
Var tabi geziyoruz dA. Ama nasip demek kiArkadas çevren , beraber gezebileceğin kuzenlerin vs yok mu ?
Rica ederim siz de sagolun. Uzerinize gelenlere kibarca gereken cevabi verin. Ben Allah'ın kaderine inaniyorum vakti gelince olacak zaten ne yapayim erkek pesinde mi kosayim deyin :))Nasibe inanıyorum ve zAten en cok da bu içimi rahatlatıyor. Bazen de üstüme geldiklerinde ister istemez üzülüyorum. Cok sagolun yorumunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?