Evde kalmış muamelesi görüyorum..

Koca diye üzülmüyorum farkındaysanız. Çevremin bu yüzden üstüme gelmesi ve bunu bir eksiklik olarak görmeleri beni üzen

"Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorumHer gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor"

E bu koca diye üzülmemiş haliniz mi?
bu kadar takmasanız çevrenizdekiler de üstüneze gelemez o cesareti bulamaz zaten

Öyle şeyler düşünmeyin bu işler nasip ben 27 yaşında evlendim benimde etrafımda herkes evliydi annem babam akrabalar komşular yeni tanıştığım insanlar bile sürekli aynı konuyu açıyor evlen neden evlenmiyosun seni çekecek zor bulunur bu gidişle evde kaldın sizin kız ne zaman evleniyo evlen kızım yaşın gelmiste geçiyor vs vs vs inan çok duydum ve tam burama kadar geldi artık dediğim zamanda beni isteyen biri vardı çok reddetmistim ama o vazgecmemisti tam ona evet diyeceğim gün suanki eşim benimle konuşmak için biyere davet etti o biraz geç kalsa biz olamicaktik nasip böyle bişey sakın benim düşmek üzereyken siyirdigim hataya düşmeyin asla evlenmek için evlenmeyin. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın mutsuz bir evlilik yapmaktansa evlenmemek daha iyidir her zaman

Ya ben bu insanları gerçekten anlamıyorum
Bugüne kadar hiçbir arkadaşıma ne zaman evleniyorsun bakalım diye sormadım
Hiçbir evliye (15 yıllık evli arkadaşlarım dahil) çocuk ne zaman diye sormadım
İlkini doğurana ikinci ne zaman demedim
İkinciye üçüncü, üçüncüye dördüncü ohoo bunun sonu yok ki! Millet boş boş konuşuyor, insanları kırıyor istemeden de olsa. Aslında verilecek tek bir cevap var SANA NE!!?

Gencecik bir kadınsın. Ne güzel meslek de yapmışsın kendine. Sağlığın yerinde, önünde uzun yıllar var. Boş boş şeylere üzülüp de insanların lafıyla kendini dolduruşa getirme. Yaşının tadını çıkar.

Ve son olarak: biz evlendik de nooldu?

Okumuş, belli bir eğitimden geçmiş insanların böyle düşünmesi çok vahim. Ama sizi de anlıyorum, aileniz beyninizi yiyor belli ki. He deyin geçin. Hiçbir şeye geç kalmadınız emin olun. Evlenmek bir başarı değil, nasip meselesi.

Cok sagolun Allah razı olsun. İnsallah

Ailem üstüme gelmese cok takmıyorum evet. Konu açılınca üzüyorlar

Aynen yaaa aynennn ben de bu tarz düşünceler sadece dünya görmemiş ve yahut yaşını başını almış geri kafalı insanlarda olur sanırdım.

Okumuş insanların ağzından dökülen bazı sözcükler bende okumamış olma isteği uyandırıyor.

29 yaşında evlendim.

Çünkü normali oydu.

25 yaşına gelmeden evlenen kızlardan da bi sey anlamıyorum zaten. Hangi ara okudun calistin paranı yedin de sıra evlenmeye geldi.

Bir bilen varsa bana da anlatsın.

27 yaş çok mu geç? böyle şeylere takılırsan hayatını yaşayamazsın

Reactions: 000
Cok güzel yazmıssınız. Cok haklısınız. Hep hayırlısını istiyorum. Sevmediğim istemediğim biriyle yapamam ki ailem istemişti bi kac kişiyle evlenmemi onlar istiyordu diye devam edemezdim

Teşekkür ederim..
Bende hayırlısını istiyorum..
Ben burada çok hikaye okudum, iş çevremde, özel hayatımda da çok örnek görüyorum.
Evlenmek için evlenen çok hemcinsimiz mevcut.
Annem geçmişte hep derdi, önemli olan evlenmekten ziyade evliliği ağız tadıyla devam ettirmektir diye..
Bunu son 5,6 yıldır anladım.
Hoşlanmadığınız, istemediğiniz biriyle olmaz ki, sırf mantık evliliği olayını çok sağlıklı bulmuyorum.
Hem mantık hem de sevgi evliliği olmalı..
Umarım doğru insanı bulursunuz umutsuz olmayın.

Son düzenleme:
27 yaşındasın ve öğretmensin seni havada kapacak çok kişi var buralarda.

Evleneyim diye karşınıza ilk çıkan kişiyi iyice ölçüp tatmadan evlenmeyin sakın

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…