evde kalmışım haberim yok.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
halbuki benim evlilikten önce başka planlarım ideallerim var hayatımı doya doya yaşamak sitiyorum
medeni durum:boşanmış
çocuk :yok
öğretmenler odasında oturduk knuşuyoruz.bir bayan hoca nişanlandı.neyse tam karşımda bir erkek hoca oturuyor ki bu adam evli bana dönmüüş ne o hocam kıskandınız mı hani bayanlar kendi arasında kıskanır ya böyle diyor.ben de salak salak açıklama yapıyorum yok hocam ne kıskanıcam herkes kendi kaderini yaşar diyorum .gerçekten de düşüncem bu herke kendi kaderini yaşar başımıza nelerin geleceği belli mi hayatta? neyse ben bu durumu gidip bir başka bayan hocaya anlatıyorum bana diyor ki kıskanabilirsin normal
türkiyedeki bu evlilik baskısındannefret ediyorum.evlen evlen evlen b.k var sanki.
geçende bir markete gittim orda öğrencim çalışıyor kız öğrencim bana diyor siz evde kaldınız hadi neyse onun çocukluğuna veriyorum.
cidden evlenen paçayı kurtarıyor gibi, bir algı var biizm süper ileri toplumumuzda.neyse sustum ben

Üniversitede ders verdiğim bir kız vardı o zaman o lisedeydi. Sonra ben mezun oldum döndüm görüşmedik numarasi bile silinmişti artık. 2 sene sonra beni aradi (20 yaşında) abla ben evlendim seni geçtim dedi. Aferin iyi yapmışsın yarıştığımızı bilmiyordum dedim. Evlenmek için evlenlilir mi ya anlamıyorum.. hırs yapıyor demek ki millet hayatta en önemli şey o gibi. Halbuki herkesin bir kısmeti ve vakti zamanı var.

12-01-2015 ♥

boşanmışsınız. bende resmi olarak işlemlerim devam etse de boşanmış sayılırım. zira 4 aydır ayrıyım.

evlenirken boyum uzamadı, uzamamışta

elbette herkes ister kendi düzeni, evi, ailesi olsun. zaten bunlar için evleniyoruz. ama olmadı ne yapalım.

kimseye fazla takılmamak lazım. insanlar BOŞBOĞAZ. her daim bir kusur bulacak kapasitedeler.

evlenmezsin, evde kaldın. evlenirsin, hani çocuk. çocuğun olur, benim çocuğum daha bla bla.

hiç bir sorun yoksa da aman bu adamı nereden buldun. sen daha güzelsin. sen daha çok kazanıyorsun. sen daha iyilerini hakediyorsun.

bak gördün mü klavye başında kaç tane sebep yazdım :) demek ki bir insan istesin yeter

ama ALLAH cc büyüktür. Rabbim her şeyin en hayırlısını nasip etsin inş. sana da bana da herkese de...

evlenenler nirvanaya ulaşıyor, o yüzden nirvananın da suyu çıktı

toplum baskısı bitmez arkadaşım.. evlilik, çocuk.. o biter, eşinle dışarı çıkarsın laf ederler, eşsiz çıkarsın laf ederler.. özetle, çene dağıtırken bizim millet promosyondan yararlanmış yaw he he de geç, bozmakla da bitmez bu zombi sürüsü

Katılıyorum.İnsanların eleştirileri bitmiyor.Hep bir baskı var.Bunlara takılırsak halimiz harap.

:)))))))))) ama çok güldüm ben senin bu mesajına :)))))))))))

Evlendim nirvanaya çıktım canım ama nirvana eski nirvana değil,çok bozuldu buralar..nerde eski nirvana hey gidi heyy.

Yalnız o erkek hocaya sinir oldum ben adam bildiğin kadınları aşağılamış,sanki biz erkek cinsine muhtacız,hayattaki tek amacımız o.Bazen merak ediyorum dünyada bizim Türk kadınları kadar birbirinden nefret eden var mı diye?Evlenip başının göğe erdiğini düşünen kadınlara da acıyorum,siz de belirtin bunları mutlaka.Bu tip kadınlar Türkiye'de kadın haklarıyla ilgili ters giden her şeyin sorumlusu bu erkeğe köle tavırlarıyla.Resmen utanıyorum bu tip kadınlardan bir kadın olarak,bir insan kendini bu kadar alçaltır erkek karşısında.Tek çözüm Feminizm

Son düzenleme:
bir öğrencinizin size evde kaldınız demesi ne kadar rahatsız edici. anlaşılan iyi niyetli bir öğretmensiniz ve hem iş arkadaşlarınız hem de öğrencileriniz sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. kimsenin size böyle bir ithamda bulunması doğru değil. evde kalan biri için bile doğru değil ki sizin öyle olmadığınız düşünüyorum.
bu laflardan kurtulmanız için öncelikle HERKESLE aranıza biraz sınır koyun. onları umursamadığınızı gösterin. kimse münasebetsizlik yapamasın.

başta size bunu söyleyen o öğretmen adam olmak üzere böyle düşünenlerin hepsi istisnasız gerizekalı !
prim vermeyin açıklamada yapmayın.

Cidden alingansin. Insanlar sana bosanmis oldugun icin "hmm senden gecti sen zaten evlenip bosandin sirani savdin sen" deseler daha mi iyi? Genc hanimlara her zaman soylenir bunlar, rahatsiz olacak bisey yok, gulunur gecilir

Ah keşke bozabilsen böylelerini. Ama bozamazsın ki. Bozmak için söyleyeceğin her lafa "bak bak nasıl da kıskanmış deliye dönmüş bana laf söylüyor" der böyleleri.

Boyle insanlar heryerde
Üniversite kazanirsin niye o bölüm , ise giremezsin neden girmedin, evlenmek istemezsin evde mi kaldin , hadi evlendin cocuk istemiyosun , nerde cocuk, olmuyo mu... diye uzar gider.
Kimseyi memnun edemezsin.

aynen ya milletin böyle laf sokmlalarına bende sinir oluyorum. sanki evlenince nirvanaya yükseliniyor. insanın kaderi bu Allah ne zaman yazmışsa ozaman olur. ikide bir sorupta insanın moralini bozmaya ne gerek var bide iğneleyici konuşmaya. nişanlandım öyle sustular. hyr bide kıskandın mı diye söylemesi çok saçma.

Bir evlenmeyen birde evlenen pişman. .ablam 32 yaşında bekar aynı baskılar ondada var ne olacak sanki bi çevre baskısı bitmez bitmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim anlamadığım öğrenciniz size nasıl evde kaldınız diyebilir? İnsanlar mı değişti iyice saçmalamaya başladılar yoksa siz mi herkesle samimi oluyorsunuz, her şeyinizi paylaşıyorsunuz? Biz çoğu hocamız evli mi değil mi çocuğu var mı yok mu bilmezdik. Özel hayatlarından bahsetmezdiler hiç :44:

Toplum algısı işte
Sanki bekar bayanlar evlenmek için can atıyor da olmuyor gibi bir hava estiriyor insanlar
Bir de evlenip sanki çok önemli birşey yapmış gibi davrananlar var onlar ayrı olay zaten
Hiç takma
Evlensen ne zaman çocuk diyecekler
Insanların düşünce tarzı bu

yaş 25 bende evde kaldım karşim, aslında biri var hayatım da seneye evlenelim artık diye saçma konuşmamızı yaptık. Ama ben evlenmek istediğimi sanmıyorum. okul falan derken gençliğimi yaşayamamış gibi hissediyorum. daha bir sene olacak mezun olalı. biraz gezip tozup eğlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…