Evet 2 bin tl teklıf eden oldu vermedık sankı başlık parası istiyoruzYillarca kopek besledim,yavrulattim. Sahiplendirdim. Simdi gene o cins bisey almayi dusunuyoruz. Ne yazikki,oyle cins kopekler parayla oluyor.buyumeyen cinsler en azindan fazla egzersiz istemiyor.
O daha bebek , anne kuzusu annesinden kardeslerinden ayrildigi icin mizmizlanmasi buyudukce birakir benim alman kurtum vardi sabaga kadar basini beklerdim :)
Evet 2 bin tl teklıf eden oldu vermedık sankı başlık parası istiyoruz
Bazen cok kızıyorum ama anne kuzusu oda dıyorum geçiyor
Valla vetmek istşyorum ama anlamsız bir biçimde sahiplendim doğurmuşum gibiSakin parayla kimseye verme, sahiplendir vereceksen. Banada haber ver eger sahiplendiereceksen, ben taaa burdan onun icin gelirim :) agzini yuzunu operim onun
Tamam canim ona uzun yillar bakacaksin. Biz evde 3 kisiyiz hayvan delisiyiz :) bol bol sev onu annesi sanar simdi o seni :) fotosunu atsana bakalim ufakliga:)Valla vetmek istşyorum ama anlamsız bir biçimde sahiplendim doğurmuşum gibi
Olurda çok bunalırsam haver ederım :)
Masajı çok seviyorTamam canim ona uzun yillar bakacaksin. Biz evde 3 kisiyiz hayvan delisiyiz :) bol bol sev onu annesi sanar simdi o seni :) fotosunu atsana bakalim ufakliga:)
https://i.hizliresim.com/mJnAl0.jpgTamam canim ona uzun yillar bakacaksin. Biz evde 3 kisiyiz hayvan delisiyiz :) bol bol sev onu annesi sanar simdi o seni :) fotosunu atsana bakalim ufakliga:)
Bende öyle umuyorunmBen yavruma kiyamam. Minicik o daha annesi ayni kendi bebeklerimiz gibi muhtac. Ama seni anliyorum hayvan beslemek gercekten büyük fedakarlik. Ayrılabileceğini sanmıyorum bunalsan da bu cinsle ilgili fikrim yok ama genel olarak kopekler yaslandikca hareketlerinde azalma oluyor. İnsallah zamanla daha bağımsız olur.
Oyy kurban olurum ona ne kadar tatli minnossum benim ya :) rabbim ne guzel seyler yaratiyor :)https://i.hizliresim.com/mJnAl0.jpg
Sitenın doaya yukleme yerı ksbul etmefi ama attım :)
Ama çok kötü gaz çıkartıyorOyy kurban olurum ona ne kadar tatli minnossum benim ya :) rabbim ne guzel seyler yaratiyor :)
Diş dönemimi , agrısı mı oluyor kiAy bu çok sevimli
Daha Bebek büyüdükçe bağımsızlaşır
Bir de diş dönemi sıkıntılı imiş sonra daha normalleşiyormuş hayat
Bu cinsler ne yazikki horluyor,buyudukce salyalari akiyor:) ama su tatliga degmezmi bi bak sana :)) kardesi falan varmi yaaa ben alayim :)Ama çok kötü gaz çıkartıyor
Şuan kokudan ölebilirim
Birfe horluyor
Hayir sadece kemirmek ister, isirir bide acitmadanH
Diş dönemimi , agrısı mı oluyor ki
Veteroner baktı ama kontrolde suan normal dedı
3 kardes dogdular teki ölü doğmuştuBu cinsler ne yazikki horluyor,buyudukce salyalari akiyor:) ama su tatliga degmezmi bi bak sana :)) kardesi falan varmi yaaa ben alayim :)
Et ev terlıklerını cok sever :)Hayir sadece kemirmek ister, isirir bide acitmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?