Evde köpeği olanlar

Ama çok kötü gaz çıkartıyor
Şuan kokudan ölebilirim
Birfe horluyor

H

Diş dönemimi , agrısı mı oluyor ki
Veteroner baktı ama kontrolde suan normal dedı

Burun yapıları gereği horlarlar, olması gereken kilonun üstünde kilo almasına müsade etmeyin sakın, nefes almakta zorlanıyorlar çünkü, gaz ve horlama bizimkinde de var :)) bir de acayip geğirir, yemek sonrası o geğirtiyi üst kattan duyup kahkaha atıyoruz o derece şiddetli oluyor
Bebek dişleri dökülecek, pirinç tanesi gibi dişler dökülür zamanı gelince ama çok huyszulanmıyorlar dişlerini dökerken, kemirme de pek olmaz, en azından bizimkinde olmadı, bebek dişlerini saklıyoruz hala :))

Hayır dişi ama sanırım ben ilgilendığim için bakımıyla benı sahıplendi :)
Aynı bebekler gıbı ıstedıgını aglayarak yaptırma huylafı da basladı :)
Ovvvv aynı bizimkinin huyları, o ağlayarak yaptırmaya bir alışınca huy ediniyorlar büyüseler de ağlayarak iş yaptırıyorlar, bizim evde herkes yetişkin olduğundan ona ayıracak bolca zamanımız var o yüzden sorun olmuyor ama sizin küçük çocuğunuz da var, hem çocuğunuz hem köpeğiniz büyüyene kadar biraz sıkıntı çekersiniz, eğer kısırlaştırmayacaksanız 6 veya 8 aylık olduğunda ilk reglini olacak, ilk regl sonrası biraz daha olgunlaşıyorlar, en azından gece uykuları düzene giriyor, lakin ilk regl de ne yapacaklarını tam kestiremediklerinden epey iş çıkarır size:)

Son düzenleme:
Hayvanlatın regl oldugunu bılıyorum ama hıc karsılasmadım
Onlarda bızom gıbı her ag oluyorlar mı acaba
Ay birde regli kaprisi atarsa bana yandım

Hayvanlatın regl oldugunu bılıyorum ama hıc karsılasmadım
Onlarda bızom gıbı her ag oluyorlar mı acaba
Ay birde regli kaprisi atarsa bana yandım
Her ay değil, 6 veya 8 ay arayla regl olurlar, yani yılda 2 defa, normal döngüleri bu şekildedir, 15 ila 20 gün arası sürer, regl dönemi köpeği dışarı çıkardığınızda etrafınıza erkek köpekler dolar, zira evcillerde regl dönemi insanların aksine yavrulama çiftleşme dönemidir, bu sebeple regl dönemlerinde erkek köpeklerden korumak önemlidir.
Eğer hiç yavrulamasın diyorsanız, ilk regl dönemine girdiğinde şayet sakin olamaz ve çiftleşme isteği duyar, ağlar bağırır, dışarıya kaçmaya kalkarsa veterinerinizin önereceği bir zaman diliminde kısırlaştırmanızı tavsiye ederim, biz kısırlaştırmadık çünkü regl zamanları çok sakin ve ürkek oluyor, bağırma, ağlama gibi şeyler yaşanmıyor, tabiri caizse erkek sinek bile görmek istemiyor :)) ağrısı oluyor ve bir köşede hep uyumak istiyor.

Kısırlaştırmayı isterim çünkü biliyorsunuz doğumlar köpeklerin omrunu kısaltıyor
Ama en azından bir kere olsun anne olsun isterım yanı bir kere tatsın o duyguyu .
Ama regl süresi çok uzunmuş

Arkadaşlar biz de 1 ay önce maltise terrier aldık.2 aylıktı.erkek.Ilk tecrübemiz.ben de çok korkardım köpeklerden.gerci hala çok korkuyorum.ısiracak diye endişeleniyorum.herkes,ısırmaz,diyor.ayaklarıma dokunmak istiyor.hayir,diyorum gidiyor.çok tatlı.çok seviyorum,kıyamıyorum.ilk günlere oranla bu hafta daha çok alıştığımı hissediyorum.çiş eğitimi vermeye çalısıyoruz.halıları kaldırdık.salonda yaşıyor.uygun yer yok.yazın balkona alıştırıcam diyor eşim.salonun halısız olması,evin pis kokması beni çok rahatsız ediyor.Eşim sabaha kadar başını bekliyor.gerci bu hafta daha iyi geçti.Ama adamcağız uykusuz,beli tutuluyor salonda yatmaktan,sabaha kadar pis koku çekmekten perişan halde.Bu uyku ve çiş durumu ne zaman düzene girecek acaba? Veteriner 3-5 günde çişi ögrenir dedi.nasıl veterinerse anlamadım.Lütfen yardım edin bize

iyide o daha bebek.... yalnız kalmak istemeycek tabi,korkacak acıkacak sizin temasınızı sıcaklığınızı isteyecek elbet. büyüdüğünde tabiki bu durum düzelecek.

pardonda balkona alıştırmak ne demek şakamı bu?siz yaşayın balkonda... bakamıyorsunuz madem evinizde musait değil ne diye gidip alıyorsunuz. sabah sabah sinirlendirdiniz beni ya. eşyamı bu salonda şimdilik yazın balkonda diye birşey olabilir mi? veterineriz ne diyor acaba bu konuya? sahiplenmeden önce bir danışıp bilgilenseydiniz keşke.

Sana ne kardesiiim!!! Insanlarla gecinemeyen,kendini hayvanlara veren kişiii!!!haydi baska kapıyaaa!!

Sana ne kardesiiim!!! Insanlarla gecinemeyen,kendini hayvanlara veren kişiii!!!haydi baska kapıyaaa!!
Bu nasıl bir uslüptur .
BAzı ınsanlar insalarla anlaşamaz ve kendını hayvanlara verir , bende öyleyim sayılırım . Elimde olsa butun dakikamı , saatimi onlara veriririm.

Arkadaş çokta güzel söylemiş bir canı balkona kapatmak ne demek ?
Söz konusu bile olamaz yazıktır günahtır.
Ben balkonunuzun camekanlı olarak düşünüyorum ve sadece balkona kapatılmayıp uyuma yerının orası oldugunu , gün içerisinde evde dolaşabilleceğini düşünüyorum .
İnşallah öyledir.

Bana nasil bir uslupla yaklasılirsa aynı şekilde karşılık görür!!insanlar haddini bilecek!!bilip bilmeden konuşmayacak!!bizim balkonumuz kapalı.ustelik kocaman bir petek de var.Çünkü balkon büyük.Yani orasi onun evi olacak.Ustelik kapısı da açık olacak.Yani bizimle iletisimi hic kesilmeyecek.Sadece yemege ve çişe yerine gececek.isterse orda uyuyacak.isterse salonda.cunku iki yatağı var.ben sizlerden baska konularda destek istedim.sizler istiyorsaniz eger onlara cevap verir.haddiniz ve bilginiz olmayan islere karısmayın!!!

Peki ben size şuan sizin bana yaklaştığınız gibi mi yaklaştım ? Bana neden bu üsluptasınız ? Ben aksine balkonunuz kapalı olabileceğini ve evde dolaşabilceğini söyledim .
Arkadaşta bunları belirtmediğiniz için yanlış anlamıştır kalp kırmanıza gerek yok . Sonuçta biz bilemeyiz . görmediğimiz şeyler değil hayvanları balkona hapis eden insan çookk

Ben kalp kirmadim.bana nasıl yaklaşıldıysa oyle karsılık verdim.ben haddimi biliyorsam bana karşı da oyle olunacak! Arkadasınız neden şöyle yaklasmadı :Üşümez mi acaba balkonda,icerde mi kalsa acaba? gibi...ben de o zaman gerekeni soylerim.ben nasıl nerde barindirayım diye sormadim kimseye.Uyku ve çiş eğitimi hakkinda destek rica ettim.Ama siz ve diğer kişi okumadan ,anlamadan saldırdınız.bence herkes kendi işine baksın.ben aradığım bilgileri baska yerden de bulurum!

gayet haddiminde bilgiminde olduğu bir konuya değindim. sizin sananenize karşı pardonla başlayan bir üslubum vardır. bir bakın bakalım yazdığınıza ne yazıyor orda ŞİMDİLİK SALONDA YAŞIYOR!YAZIN BALKONA ALIŞACAK..... buna sessiz kalamazdım madem tecrübesizsiniz ki bunu başında belirtmişsiniz. o zaman bunun yanlış olduğunu size haddim ve bilgim dahilinde söylemekte benim boynunum borcudur. keşke herkes bunu yapsa da bu kadar bilinçsiz insan kalmasa ne güzel tüm canlılar huzur ve süku içinde yaşasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. sizin gibi düşünen insanları görmek beni her gün daha da umutlandırıyor ve çok mutlu ediyor.

öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. sizin gibi düşünen insanları görmek beni her gün daha da umutlandırıyor ve çok mutlu ediyor.
Takmayın kafanıza sanırım bır seye bozulmuş bizden çıkardı acısını . Sizide anlıyorum açıklamdığı için çıkıştınız sizde.
Biz bilemeyız balkonun nasıl oldugunu falan .
Neyse ben kiblemiştim zaten üslubundan ötürü cezasınıda almış

daha çok küçük olduğundan kaynaklanan bir durum o, benimde köpeğim 1 senelik daha 5 ay önce o şekilde devam etmişti, sürekli ağlıyor ve ilgi istiyordu o alışma dönemi gibi bir şey köpeklerde bir kaç ay geçtikten sonra o durum düzelecek emin ol, köpek bakımı başta zordur ama sana alıştıktan sonra gerisi gelir merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…