- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
Hayır daha cok bebde kalsın yonundeyım3 aylık henüz çok küçük. Üstelik anne ilgisi de almamış. Şu dönem çok normal bunları yapması. Veteriner ve köpek eğitmeniyle görüşün hemen sahiplendirmeyin bence.
Ahh canim benim sevin onu bol bol hepsini atlatacaksiniz :)3 kardes dogdular teki ölü doğmuştu
Birini atkadaşım bakıyor annesıde onundu zaten o ölünce oda onu aldı
Bunuda bana verdi
Cok mukemmel bi köpüş
İnsan gıbı yatıyor , bes saat kucagında kalsın asla işemez tutar öyle
Tuvalet egıtımını verdım ögrendı artık
Kızlar valka cok tesekkur ederım
Verelım dıyorum ama ne ben ne rşim yapamıyoruz
Eşim hayvan sever ama elleme srvme konudunda biraz mıçuzdarip
Tıtızfır kendısı
Adlında hayvanda temuz ama kendını kıtlı hissefiyor işte
Buna ragmen hef aksam kıyabılecrkmıdjn , verebılrcrkmudın dıyr soykemlerı var
Suan benım dvladımdan farksız
Nasıl kı ben kızkma gecede on kere kalkıyorsam buna on brş sefer kalkıyorun
Niye umuyısun aglıyosun ddmeye hakkım yok bebek cunku
Bızkmle yatmak istiyot
Yataga almıyorum yatagını karyolamın yanıns koyup rşımı yada ayahjmı koyuyorum yanına sarılıp sokulup uyuyor
Kokumj istiyor sıpa
Siz bakamaz mısınız bır sure ççinbenim değil kız kardeşim var 2 tane dişi olan golen erkek dogo küçüklrdi büyüdüler ve kardeşim kısmetse 25 doğum yapcak napcaz bilmiyorum
benim değil kız kardeşim var 2 tane dişi olan golen erkek dogo küçüklrdi büyüdüler ve kardeşim kısmetse 25 doğum yapcak napcaz bilmiyorum
Sahıplendırecektık veremıyoruz dedim zatenberaber büyüyecekler ne demek napcaz.
sokağa atmayacaksınız heralde.
H
Diş dönemimi , agrısı mı oluyor ki
Veteroner baktı ama kontrolde suan normal dedı
Meraba kızlar iyi günler diliyorum hepinize
3 aylık bir french buldog köpeğimiz var
Çok küçük olduğundan sürekli ilgi kucak okşama istiyor kendisi
Kızım mızmız bir bebek ömrümü bitirdi o ayrı :)
Yani bu benim için ekstra bir çocuk daha demek , bazen kızımı zar zor uyutuyorum sonra otekı kalkıyor vıyak vıyak .
Genellıkle uykucu bı köpüş ama ilgi hastası
Egzersizini yaptır yedir içir bakımını yap sonra kızım başlasın
Dün eşimle konuştum bir yolunu bul diye , evet bakıyorum ama bedenen ruh gibiyim evde
Tamam halledicem diyor sabah evden cıkarken akşam geliyor kıyabilecekmısın şuna dıyor
Hayvan bana bı kopegın sahobıne yakınlıgından daha yakın
Annesı sanıyor sanırım benı
Mutfakta her yerde pesımde oturup beni bekler öyle
Çöpe çıkarım ben gelene kadar bebek gıbı aglar
Hayvan satışına karşıyım , satın aşmafık yani .
Annesi doğumda ölmüştü arkadaşımda hepsine bakamayacağını söyleyip sahiplendirdi
Şimdi acaba bu ağlama evreleri hep devam edecek mi ?
İlgisinden , gözümün içine içine bakmasından elbette rahatsız değilim çocugumdan farksız benım için ama yetemiyorum
Acaba büyüdükçe beni biraz rahat bırakır mı , kendı basına oyalanır mı
Yoksa hep boyle mı devam eder ?
İsteyenler var zorlanıyorumda ama ayrılamıyorumda
Benden iyi kimse ona bakamazmış gibi gelıyor
Gece agladıgında basında ıkı saat oturup sevıyorum uyusun diye
Kesınlıkle veremem gıbıme gelıyor ama biraz kendı oyalansın istiyorum
Evet beni kıskanıyor :)Evcillerin de insanlar gibi karakterleri vardır, kimi çok nazlı ve ilgi odağı olmak ister, kimi özgür ruhludur evdekilerin bile dokunmasını istemez, kendi kendine yetebilir.
Henüz 3 aylıkmış ama eğer karakteri gereği ilgi isteyen, sürekli sevilmek isteyen bir köpekse büyüyünce de bu huyları değişmez, biz de Pekinez var, 2,5 aylıktı evimize geldiğinde, sürekli kucak istedi, evde yalnız kalmaya korkup ağladı, şimdi 3 yaşında ama huyu değişmedi, evde tek kalırsa deliriyor, devamlı kucakta olmak istiyor, eşime hepimizden daha düşkün, o evden gidince dönene kadar kucağımda ağlıyor, bildiğiniz bebek gibi ağlama sesleri çıkarır, biz olmadan uyumaz, illa bizimle yatar.
Karakteri gereği de inatçıdır, eğitip tek başına olması, bizim istediklerimizi yapması için çabalasakta o kendi istediklerini yapmaktan geri kalmadı, biz de evin neşesi diye çok zorlamadık işin açıkçası.
French Bulldog'lar genel karakteri itibariyle duygusaldırlar, en çok sizden ilgi bekliyorsa sizle özel bir bağ kurmuştur ondandır, bağlandıkları kişiyi sahiplenirler ve sürekli ondan sevgi, şefkat beklerler.
Evde yalnız kalmaya dayanamazlar psikolojileri bozulur, Pekinez'lerin karakteristik özelikleriyle benzeşiyorlar, kendilerini köpek gibi görmezler :)) girdikleri aile de hemen kendilerini aile ferdi ilan edip en çok sevdikleri kişiyi paylaşmaktan hoşlanmazlar, sizi annesi gibi görmesi bu yüzden.
:))))Evet beni kıskanıyor :)
Eşimle de anlaşıyor ama eger kucagımdaysa ve yanıma gelfıyse ona hırlar ustune atlar:) kıskanç ve ınatcı
Çöpe çıktım akşam evın kapusını aralayıp aglıyordu avaz avaz benı merdıvende gorunce başladı koyun gobı zıplayıp delırmeye :)
Hayır dişi ama sanırım ben ilgilendığim için bakımıyla benı sahıplendi :):))))
Erkek mi? genel birşey değildir değişkenlik gösterir ama şimdiye kadar baktığım erkek köpekler beni, dişilerse eşimi aşırı sahiplendi, Pekinezimiz dişi, eşime çok düşkün, bazen sırf onu kızdırmak için eşime sarılıp ooo çok tatlıymış bu baba derim hemen eşimin kucağına atlar
Bizleri isim olarak bilmiyor, anne baba denilince bakar yüzümüze :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?