- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Bir bayan ogretmenin evlenemedigini ilk buradan okuyorum. Sizi karaborsa sanıyordum.Birkaç ay sonra 30 yaşında olacak okuldaki tek bekar kadın öğretmen benim. Ufukta uzun bir süre evlilik gözükmüyor daha dürüst olmak gerekirse sanırım evlenemeyecegim. İnsanlar yazık kuramadı bir yuva diye düşünse de benim umrumda olan tek şey anne olmamaya üzülmek ama ona da çare buldum birkaç yıl sonra kimsesiz bir çocuğu kalbimde büyütmek için almayı düşünüyorum.Bunlari niye söylüyorum kimse evde kalmaz hocam, dayak yemek varz sapık birine denk gelmek var, ihanet var, mutsuzluk var, aşağılanmak var şimdiden kötü olmak var.Bir de örnek evlilikler var öylesi nasip olsun ya da böylesi daha huzurlu emin olun
Evlilik Nirvana değil, kimsenin beni çalışma saatlerim ve ortamım için tercih etmesini istemedim, bekar kadın öğretmen çokBir bayan ogretmenin evlenemedigini ilk buradan okuyorum. Sizi karaborsa sanıyordum.
Ama evlenmek istiyorsunuz da talibiniz çıkmıyor gibi bir anlam çıkıyor yorumunuzdan.Evlilik Nirvana değil, kimsenin beni çalışma saatlerim ve ortamım için tercih etmesini istemedim, bekar kadın öğretmen çok
Talip konusunda haklısınız şanslıyız ama aşk herkese nasip olmuyor.Ne yazık ki mesleğe göre eş seçme var, subay, polis ve öğretmenlerin öncelikli eş adayı öğretmenler oluyor. Okula bile görücü gelen gördük ben soruyu soran arkadaşa sevmeden evlenme mutsuz olursun böyle daha güzel deyip çıkayım en iyisiAma evlenmek istiyorsunuz da talibiniz çıkmıyor gibi bir anlam çıkıyor yorumunuzdan.
iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
İnsanlar çok acayip şimdi mesajınızı görünce yazmak istedim. Ben de 25 yaşındayım mesela evlenen arkadaşlar yok mu bi şey deyip duruyor. Herhalde insan kendini baskı altında hissetmeye başlıyor.Bir insanın özellikle bir kadının en önemli özelliği evli olup olmaması değildir.
Evlilik bir tercih meselesidir.
Her insan evlenmek zorunda diye bir kaide de yoktur.
Yaşınız daha çoook genç ve sizin değerinizi asla evli olup olmamanız belirlemez.
Dilerim güzel bir aşk kapınızı çalsın ama katiyen "evde kalmak" gibi çirkin bir ithamı kendinize yakıştırmayın.
Bunun yerine çocuklar için en faydalı öğretmen nası olabilirsiniz onu dert edinin derim. Çünkü geleceğimiz için size ihtiyacımız var öğretmenim
Benim de ona tavsiyem öncelikle kendi hayatına odaklanması. Zamani geldiginde niye kendini ikinci plana attığına çok cok çok pişman olacagina garanti verebilirim.Bir insanın özellikle bir kadının en önemli özelliği evli olup olmaması değildir.
Evlilik bir tercih meselesidir.
Her insan evlenmek zorunda diye bir kaide de yoktur.
Yaşınız daha çoook genç ve sizin değerinizi asla evli olup olmamanız belirlemez.
Dilerim güzel bir aşk kapınızı çalsın ama katiyen "evde kalmak" gibi çirkin bir ithamı kendinize yakıştırmayın.
Bunun yerine çocuklar için en faydalı öğretmen nası olabilirsiniz onu dert edinin derim. Çünkü geleceğimiz için size ihtiyacımız var öğretmenim
İnsanlar çok acayip şimdi mesajınızı görünce yazmak istedim. Ben de 25 yaşındayım mesela evlenen arkadaşlar yok mu bi şey deyip duruyor. Herhalde insan kendini baskı altında hissetmeye başlıyor.
Allah aşkına bu nasıl bir düşünce...iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Aslında çevremde konuşulanlardan dolayı böyle düşünmeye başladım27 yaş evlenmek için erken zaten. Ayrıca evde kalmak pek çirkin bi yakıştırma oldu
Nasibim daha karşıma cıkmamıstır28 de evlendim 32 yaşındayım iki de çocuk var çok şükür hiç bişey için geç değil nasip neyse ozaman
HaklısınızAllah aşkına bu nasıl bir düşünce...
Ev kızları bile artık 30'a doğru evleniyor...
Ayrıca çok şanslısınız. Çünkü öğretmensiniz...
Tüm kariyerli meslek sahibi erkekler,doktorlar, mühendisler, hakimler, savcılar, öğretmen eş arıyorlar...
Bence biraz sosyal ve kültürel hobiler edinin, çevre genişletin... arkası siz farkında olmadan gelir.
Evli olup cok pişman olan arkadaşlarım da var evet sakın evlenme diyorlarEvlenen arkadaşların senin de başını yakmaya çalışıyor canım gelme bu oyunlaraŞimdi evlensen yarın da ne zaman çocuk yapıcan bak biz yaptık diye gelecekler sana. Bu baskıların sonu yok.
Sana müsadenle nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Evlenince hayatın ister istemez değişiyor. Evlenince yapamayacağın şeylerin bir listesini yap ve onları yapmaya başlaBöylece hem kendine yatırım yapmış olursun, hem baskılardan uzaklaşmış kafanı dağıtmış olursun hem de evli arkadaşlarını kıskandırmış olursun
Haklısınız bu düşünceyle yanlış karar vermekten korkuyorumKesinlikle evde kalmadin hatta bir cok erken evlenip daha gencligini yasayamayan dan daha iyi yapiyorsun...
Meslegin de var , gez egleb tadini cikart
Illaki biri cikicak karsina kendini zorlam
Kendini o psikolojiden cikart
Cok guzel yastasin
Kendine evlenmek icin zaman birakki dogru karari da alabilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?