Evde mi kaldım ?

Kesinlikle evde kalmadin hatta bir cok erken evlenip daha gencligini yasayamayan dan daha iyi yapiyorsun...
Meslegin de var , gez egleb tadini cikart
Illaki biri cikicak karsina kendini zorlam
Kendini o psikolojiden cikart
Cok guzel yastasin
Kendine evlenmek icin zaman birakki dogru karari da alabilesin

Bir bayan ogretmenin evlenemedigini ilk buradan okuyorum. Sizi karaborsa sanıyordum.

bu işler nasip işidir. Yarına çıkcağın bellimi haline şükür et işinde varmış hayatı biraz akışısına bırak

evlilik mesleğe güzelliğe karaktere bakmıyor. kısmete bakıyor. her meslek evlenebilir evlenemeye de bilir.

Ama evlenmek istiyorsunuz da talibiniz çıkmıyor gibi bir anlam çıkıyor yorumunuzdan.
Talip konusunda haklısınız şanslıyız ama aşk herkese nasip olmuyor.Ne yazık ki mesleğe göre eş seçme var, subay, polis ve öğretmenlerin öncelikli eş adayı öğretmenler oluyor. Okula bile görücü gelen gördük ben soruyu soran arkadaşa sevmeden evlenme mutsuz olursun böyle daha güzel deyip çıkayım en iyisi

Bir insanın özellikle bir kadının en önemli özelliği evli olup olmaması değildir.
Evlilik bir tercih meselesidir.
Her insan evlenmek zorunda diye bir kaide de yoktur.
Yaşınız daha çoook genç ve sizin değerinizi asla evli olup olmamanız belirlemez.
Dilerim güzel bir aşk kapınızı çalsın ama katiyen "evde kalmak" gibi çirkin bir ithamı kendinize yakıştırmayın.
Bunun yerine çocuklar için en faydalı öğretmen nası olabilirsiniz onu dert edinin derim. Çünkü geleceğimiz için size ihtiyacımız var öğretmenim

İnsanlar çok acayip şimdi mesajınızı görünce yazmak istedim. Ben de 25 yaşındayım mesela evlenen arkadaşlar yok mu bi şey deyip duruyor. Herhalde insan kendini baskı altında hissetmeye başlıyor.

Benim de ona tavsiyem öncelikle kendi hayatına odaklanması. Zamani geldiginde niye kendini ikinci plana attığına çok cok çok pişman olacagina garanti verebilirim.

Tabiki evde kalmadiniz..insanlar kesinlikle susmuyor evlensenizde size acabami dedirtiyorlar

İnsanlar çok acayip şimdi mesajınızı görünce yazmak istedim. Ben de 25 yaşındayım mesela evlenen arkadaşlar yok mu bi şey deyip duruyor. Herhalde insan kendini baskı altında hissetmeye başlıyor.

Evlenen arkadaşların senin de başını yakmaya çalışıyor canım gelme bu oyunlara Şimdi evlensen yarın da ne zaman çocuk yapıcan bak biz yaptık diye gelecekler sana. Bu baskıların sonu yok.
Sana müsadenle nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Evlenince hayatın ister istemez değişiyor. Evlenince yapamayacağın şeylerin bir listesini yap ve onları yapmaya başla Böylece hem kendine yatırım yapmış olursun, hem baskılardan uzaklaşmış kafanı dağıtmış olursun hem de evli arkadaşlarını kıskandırmış olursun

Allah aşkına bu nasıl bir düşünce...

Ev kızları bile artık 30'a doğru evleniyor...

Ayrıca çok şanslısınız. Çünkü öğretmensiniz...

Tüm kariyerli meslek sahibi erkekler,doktorlar, mühendisler, hakimler, savcılar, öğretmen eş arıyorlar...

Bence biraz sosyal ve kültürel hobiler edinin, çevre genişletin... arkası siz farkında olmadan gelir.

Haklısınız

Evli olup cok pişman olan arkadaşlarım da var evet sakın evlenme diyorlar

Haklısınız bu düşünceyle yanlış karar vermekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…