Evde mi kaldım ?

Yorgun hissediyorsunuz bence ondan. Geç değil tabiki gençsiniz. Doğru insan karşınıza çıkacaktır

Ben de sizdenim, ilk öğretmen olduğum yıl sen hemen evlenirsin öğretmen kiz arıyor kayinvalideler demislerdi bana. Hic oyle olmadı hala bekarım :)

Ben sizden 10 yaş büyüğüm değil 4 yıllık ilişki doğru düzgün biriyle tanışmadım bile..

28 de evlendim 32 yaşındayım iki de çocuk var çok şükür hiç bişey için geç değil nasip neyse ozaman

27 yasinda bir ogretmenin bu soruyu sorması düşündürdü beni.
En sağlıklı evlilik 30undan sonra yapılandır. Ben erken evlendim ve mutluyum ama bu azınlık kısmı...
Evde kalmaniza en az 10 yıl var ...

Reactions: Wcy
Evlenmeye niyetin varsa kendin bulamıyorsan eşe dosta haber ver benim bir akrabamda öyleydi 35 yaşında görücü usulü şimdi çok mutlu ümidini kaybetme ama çabada göster. Akışına bırak

Yaşım 30 ayy niye evlendim b.k mu vardı da erkenden evlendim diyorum. Bu arada 3 yıllık evliyim.

Ay okuyunca sinirlerim zıpladı Bizim milletin diploma bağımsız cahilliğini ne yapacağız yahu herşeyi sorabilme herşeye yorum yapabilme hakkını nereden alıyor bu densiz insanlar Bekarken evde kalmış baskısı Evlenince çocuk baskısı 1. Çocuktan sonra 2. Çocuk baskısı Bence kimseye bu hakkı vermeyin sizin hayatınız ve siz karar verirsiniz herşey gönlünüzce olsun

Evlen evlen gör dünyayı tersten

Bende 22 yaşındayım.Bana da sevgilin var mı diye soruyolar.yok deyince de sanki evde kalmışım gibi davranıyorlartakılmıyorum tabi onlara sizde sevgilinizden yeni ayrılmışsınız ondan öyle hissediyorsunuz.çünkü sizde çok gençsiniz

Birkaç ay sonra 30 yaşında olacak okuldaki tek bekar kadın öğretmen benim. Ufukta uzun bir süre evlilik gözükmüyor daha dürüst olmak gerekirse sanırım evlenemeyecegim. İnsanlar yazık kuramadı bir yuva diye düşünse de benim umrumda olan tek şey anne olmamaya üzülmek ama ona da çare buldum birkaç yıl sonra kimsesiz bir çocuğu kalbimde büyütmek için almayı düşünüyorum.Bunlari niye söylüyorum kimse evde kalmaz hocam, dayak yemek varz sapık birine denk gelmek var, ihanet var, mutsuzluk var, aşağılanmak var şimdiden kötü olmak var.Bir de örnek evlilikler var öylesi nasip olsun ya da böylesi daha huzurlu emin olun

BDV'deki konuları görüp de evlenemediğine üzülenleri anlayamıyorum. Açıp bir kaç konu okuyun da halinize şükredin.

Öğretmen milleti erkenden evlenir , bekarlara da baskı yapar.Ben de öğretmenim bana da yaparlardı , sevgilim için uzatma hemen düğünü yap seni almaz sonra diyen patavatsız öğretmenler vardı.Onlara göre 25ten sonra evlenilmez.Bir çoğu böyle düşünüyor.Niye bilmiyorum , genelde de öğretmenler öğretmenlerle evlenip bir maaşı 10 yıl vadeli krediye vermek suretiyle ev alırlar. Herkes bu hayatı benimsesin isterler.Aldırma , evde filan kalmadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…