Evde mi kaldım ?

İnsanlar çok acayip şimdi mesajınızı görünce yazmak istedim. Ben de 25 yaşındayım mesela evlenen arkadaşlar yok mu bi şey deyip duruyor. Herhalde insan kendini baskı altında hissetmeye başlıyor.
Aynen öyle oluyor

kesinlikle böyle düşünmemelisin. tam da dediğin gibi bu işler nasip ve eminim ki sende nasibini birgün bulacaksın. kendini üzme,Rabbim senin karşına hayırlı birisini çıkaracaktır :)

kesinlikle böyle düşünmemelisin. tam da dediğin gibi bu işler nasip ve eminim ki sende nasibini birgün bulacaksın. kendini üzme,Rabbim senin karşına hayırlı birisini çıkaracaktır :)
Cok sağolun Allah razı olsun

Konuyu açan 45 yaşında falan sandım.
Annemin arkadaşı 55 yaşında ikinci evliliğini yaptı. Bu işler kısmet işi. Valla ben bekarlara özeniyorum, keşke 30-35 yaşlarımda evlenseymişim. Daha çook gençsin tadını çıkar.

Öyle konuşanlar sizi kıskanıyorlar emin olun :)) yerinizde olmak istiyorlar ve olmuyor ya çatlıyorlar. Sizin de kocanız, çocuğunuz, eviniz, bir sürü işiniz gücünüz olsun onlarla aynı duruma gelin istiyorlar yaşınız gayet de güzel ohh mis, isteyen konuşsun vallahi hiç takmayın sonra kızacaksınız kendinize. Bugünler gençlik geri gelmez, koca her zaman bulunur. Ve tabi ki demesem olmaz:kısmet zamanı vardır bulacaktır sizi rahat olun

Nasibin de varsa hayırlı birisi çıkar merak etme abla evde de kalmadın 27 yaşı hangi kategoriye koyuyorsun abla anlamadım ama etrafındakilerin etkisi sanırım.

Anladığım kadarıyla uzun bir ilişkiden yeni çıkmışsınız. O ilişkinin güzel hislerini tekrar arıyor olmanız çok normal. Kaç yaşında "evlenmek gerektiği"ni ya da kaç yaşında "evde kalındığı"nı "belirleyen" kafa yapısı, olgunluk, sosyo ekonomik durum, aile yapısı vb hususlar vardır. Ama bu hususların arasında çevrenizdekilerin sormaları ya da sizden beklentilerinden ötürü evlenmek ya da evlenmemek kararı almak yoktur. Evlenmek gibi önemli bir kararı lütfen etrafınızdakilerin beklentisi sebebiyle almayın, yoksa o aynı beklentiler size belki de sonrasında hiç de hazır olmadığınızı düşündüğünüz bir evliliğin içine atabilir. Daha da ötesi sırf o baskılar sebebiyle aslında çok da istemediğinizi farkedebileceğiniz bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Demem o ki kendi isteğiniz ve psikolojik hazırlığınızla aldığınız bir karar olsun, zira evlilik gerçekten dünyadaki hem cennetiniz hem de cehenneminiz olabilir. Öte yandan bu mevzular gerçekten de kısmet işi, çok yormayın kafanızı; kısmetse sizi bulur zaten. Mutlu olmanız dileğimle.

Cok sağolun insallah

Ay belki de öyledir :)

Sagolun allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…