33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Yok bee hersey nasip kısmet. Evlenip ayrilsan bi iki cocukla dahami hos olur. Bide kaderin ne getirecegi belli olmaz , belki yarin başka biriyle tanisir ileriye donuk planlar yaparsinEvet ama hayat enerjim neşem gitti sürekli yatıyorum agliyorum
ağzına sağlıkmilletimiz duracağı yeri bilmez
-sevgilin yok mu
-söz yok mu
-nişan ne zaman
-nikah ne zaman
-düğün ne zaman
-düğünü eşyaları kim alıyo
-bebek ne zaman
-kardeş ne zaman vs vs vs
SANANE ya sanane. hiç insanların kalbi kırılır mı diye düşünen yok
ama erkeğe gelince
-hiç sevgilisi olmamış kız olsun
-gelin maaşlı olsun
-adam 40 yaşında bile olsa aaaa yaşında ne var ki olsun
toplumumuzun bu erkeği yüceltmesi ,bu duracağı yeri bilmemesi, "bazı" iğrenç adetlerimiz de kalksa toplum olarak çağ atlayacağız
Boşver. Pek çok erkeğin ve ailelerinin popoları havada. Kullanacak Ada'm arıyorlar. Hem maddi hem manevi. Sana gerçekten değer veren birini bulursan evlenirsin.
Konuyla alakasız ama konuları okurken senin profili görünce bi duruyorum kızın çok güzel bi gülüşü var. Ünlü biri mi? Benim dişlerin hepsi çürük dolgu yamuk, küçükken çok hastalık geçirmişim ilaçlar mahvetmiş. Yaptırmak dünyanın parası, zaten kaba bi yüzüm var boşverTopluma b.k yemek düşer.
Hayat senin hayatın.
Nasıl mutluysan öyle ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?