- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Milletin her b.ka burnunu sokmasına sinir oluyorum
Ben evlilik ne Zaman diyenlere siz evlendinizde nooldu derdim hep. O zaman ses kesiliyor
sorma aynı durumdayım bende 38 olacağım haziranda tedirginim bu yaşa kadar evlenemedim bu yaştan sonra zor Allah tez vakkite bizim gibi olanlara hayırlı insanlarla karşılaştırsn inşş33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
O toplum dediğin güruh evli olduğu için çok mu mutluymuş,her tarafımla gülerim.33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Amin.sorma aynı durumdayım bende 38 olacağım haziranda tedirginim bu yaşa kadar evlenemedim bu yaştan sonra zor Allah tez vakkite bizim gibi olanlara hayırlı insanlarla karşılaştırsn inşş
Hiçççkafanıza takmayın33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Evde kalınca noluyormuş . Sana bu lafı edenlerin kocaları kafalarına kuşmu kondurmuş . Herkes herseyi yapmak zorunda olmadığı gibi , evlenmek zorunda da değil . Sana bu lafı edenlere, senin gibi biriyle evlenecek olsaydım , bin kez evlenmiştim derdim ben olsaydım . Hersey nasip kısmet . Ölmüyorsa bunda da vardır bir hayır33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Ben bi fesat yakaladım ama :) Ciddiyim yahu zaten ekranım bozuk zor yazıyorum niye dalga geçmek için vakit harcayayim. Kötü bi şey mi demişim. Çamur at izi kalsın. Hem ben de evde kaldım. Ama konu sahibi gibi aktrasyon yaşamadım. Çirkinim ben tmm mı :) Bu saçma sapanlığım hep bundan işte.. Gereken açıklamayı yaptım yapmak da zorunda değildim toplum işte buna mecbur kalıyorsun.Siteye troll geldi de ben mi kaçırdım
TeşekkürlerAudrey tatou :)
Gerçek pirlanta tek tas alani zor bulunuyor canim yaaa33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Dimi dimiKız aslında şey dicen ne zaman boşanıyorsunuz ? Malum o da bir medeni hal sonuçta
yanılmıyosam şu anda hala bi sevgiliniz var, noldu onunla evlilik düşünmüyomsunuz?33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
yoo neden zor olsun ki gercek pırlanta tektaşlardan 800 liraya bile var :)Gerçek pirlanta tek tas alani zor bulunuyor canim yaaa
Konu sahibi kabul eder mi bin liranin altindakini bilemedim, teklifin ardindan kuyumcuya goturup degerine baktirma aliskanligi var da kendisinde, ona taş atmistimyoo neden zor olsun ki gercek pırlanta tektaşlardan 800 liraya bile var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?