Evde mi kaldım

sorma aynı durumdayım bende 38 olacağım haziranda tedirginim bu yaşa kadar evlenemedim bu yaştan sonra zor Allah tez vakkite bizim gibi olanlara hayırlı insanlarla karşılaştırsn inşş

İnsanların ne söylediğini umursanmayın bence. Çünkü sırf konuşmak için saçmalayan çok. Olmuyorsa bir hayır vardır elbet. Nasibiniz ne zaman açılır, ne zaman iyi bir insan karşınıza çıkar Allah bilir. Kimseye de bu konuda laf söylemek düşmez. Üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun. Evlilik bana göre çok zor bir müessese, büyük bir sınav bence çünkü mutluluklarının yanında çok zor dönemler de oluyor gördüğüm okuduğum duyduğum kadarıyla. Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım, iyi seçmek lazım. Nasip bu işler. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

O toplum dediğin güruh evli olduğu için çok mu mutluymuş,her tarafımla gülerim.
Bekar evliye özenir ,evli bekara.
Başına gelene eyvallah de geç,onun bunun sahte hallerine kanıp da üzülme.
Ömrün böyle saçmalıklara üzülmek için çok uzunsa sen bilirsin tabi.

Bence evlenme keyfine bak, yurtdışı gezisine çık değişik hobiler edin , bol,bol gez yeni insanlar tanı , bekarlık sultanlık aslında sana gerek olan yaşı geçkin ve evlenmemiş olan kadınlar çünkü evli kadınla arkadaşlık zor sana zaman ayıramaz kocasından yada çocuğundan yada kaynanasından böyle gruplar yok mu koca memlekette , zaten her insanın kişilik yapısı evliliğe uygun değil

Sakin öyle sacma sapan birsey yapma toplum icin evlenmi kimseyi dinleme ya. Mecvur degilsinki evlenmeye teyzem de 33 yasinda felan evlendi kinseyi ilgilendirmezki ya nefret ediyorum bu toplum baskisindan. Biz almanya da yasiyoruz burada bile türkler toplum baskisi uyguluyor

Hiçççkafanıza takmayın
Siz dr gezin dolaşın yanlızlıgin tadını cıkartın
Topluma karısmak için rastgele evlilik yapayım mı ne demek, bekar insanlar karısmaz mi topluma yani

Evde kalınca noluyormuş . Sana bu lafı edenlerin kocaları kafalarına kuşmu kondurmuş . Herkes herseyi yapmak zorunda olmadığı gibi , evlenmek zorunda da değil . Sana bu lafı edenlere, senin gibi biriyle evlenecek olsaydım , bin kez evlenmiştim derdim ben olsaydım . Hersey nasip kısmet . Ölmüyorsa bunda da vardır bir hayır

Siteye troll geldi de ben mi kaçırdım
Ben bi fesat yakaladım ama :) Ciddiyim yahu zaten ekranım bozuk zor yazıyorum niye dalga geçmek için vakit harcayayim. Kötü bi şey mi demişim. Çamur at izi kalsın. Hem ben de evde kaldım. Ama konu sahibi gibi aktrasyon yaşamadım. Çirkinim ben tmm mı :) Bu saçma sapanlığım hep bundan işte.. Gereken açıklamayı yaptım yapmak da zorunda değildim toplum işte buna mecbur kalıyorsun.

Teşekkürler

Gerçek pirlanta tek tas alani zor bulunuyor canim yaaa

yanılmıyosam şu anda hala bi sevgiliniz var, noldu onunla evlilik düşünmüyomsunuz?

maalesef toplum bu konuda tam da söylediğiniz gibi düşünüyor.
hem de çok enteresan bir şekilde evli ama mutsuzluğu her halinden belli olanlar bile böyle düşünüyor.
insan hayret ediyor.

ya insan güvenmediği mutlu olacağına inanmadığı bir insanla nasıl evlenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…