Biraz daha az g.t lü sözcük kullanırdım, ama daha iyi açıklayamazdım.Bizim erkekler garip bir kafada gerçekten
Kısa boy, 30 yaşına gelmeden g.t göbek salma, kel kalma; ne kadına saygı var ne ev işini bölüşme var anca g.t yayar televizyon izler...üstüne ağzını yaya yaya maaşlı kadın istiyorum der. Oldu canım ben de paramı sana yedircektim
Siteye troll geldi de ben mi kaçırdımKonuyla alakasız ama konuları okurken senin profili görünce bi duruyorum kızın çok güzel bi gülüşü var. Ünlü biri mi? Benim dişlerin hepsi çürük dolgu yamuk, küçükken çok hastalık geçirmişim ilaçlar mahvetmiş. Yaptırmak dünyanın parası, zaten kaba bi yüzüm var boşver
Sırf gülüşü güzel biri var diye sevmediğim diziyi bile izliyorum :)
33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Yuh ya mübalağa falan mı gerçekten boşanmış çocuklu kabul et gitsin mi diyorlar.Ülkemize ne zaman tatile gelsem akrabalar
Bul birini evlen artık kim olursa
Bu yaşta iyisini bulamazsın zaten boşanmış çocuklu neyse kabul et
.
.
.
İnsani 5 dakikada bunalıma sokuyorlar. Akraba ziyaretinden korkuyorum artık. Sürekli ne kadar para kazanıyorsun soruları ya da evde kaldın.
Yurtdışında mahalle baskısı çok daha az.
Konuyla alakasız ama konuları okurken senin profili görünce bi duruyorum kızın çok güzel bi gülüşü var. Ünlü biri mi? Benim dişlerin hepsi çürük dolgu yamuk, küçükken çok hastalık geçirmişim ilaçlar mahvetmiş. Yaptırmak dünyanın parası, zaten kaba bi yüzüm var boşver
Sırf gülüşü güzel biri var diye sevmediğim diziyi bile izliyorum :)
Üzülmeyin, herşeyin hayırlısı olsun. Ben daha farklı yorum yapmak istiyorum, bence eli, ayağı düzgün işi olan biri buldunuz mu hemen evlenin. Fazla ertelemeyin bence, çünkü belli bi yaştan sonra insan yalnız yaşamaya alışıyor ve karışanı görüşeni olmuyor o yüzden evlilikten soğuyor. Sizide isteyenler olmuş ama siz istememişsiniz. Bencd armutun sapı üzümün çöpü demeden iyi biri olursa evlenin yuvanızı kurun. Etrafımda çok tanıyorum beyaz atlı üniversite bitirmiş prens bekleyen....daha çook beklerler33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
topluma karşı herhangi bir sorumluluğun yok. toplum istiyor diye kılımı kıpırdatmam hele ki bu konuda...33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
bisiy diyim mi hep duadan diye dusunuyorum bende 32 yim evlenip bosandigimdan beri tik yok.bir suru dua edenim var.anne,baba,babanne,dede,bir arkadasim her namazinda..ama bunlar hep hayirlisiyla diye dua ediyorlar e bu devirde de hayirli evlilik mi kaldi33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
ahaha bi ara bu kafadaydim bende sonra yalnizlik canima tak etti ama ya..yalniz yalniz olmuyor.ask da aramiyorum mantiken anlasabileyim bi cekim olsun biraz yakisikli olsun yeterli.illa ask olsun demiyorum lakin iihben de 33 yaşındayım ve evlenmeyi düşünmedim hiç yani ilişkilerim oldu ama evlenmeyi düşündüren, isteten biri olmadı. ben bu adamla evlenirim, çocuk yaparım demediğim biriyle de evlenmedim. çok da iyi ettim.
geçen memleketteydim. babamın halası, şöyle dedi bana (onun da bu yaşlarda evlenmemiş 2 çocuğu var) :"ne olacak sizin bu haliniz?"
ne varmış hala halimde?,dedim. mis gibi işim var, mis gibi hayatım var, (kendi işim, kendi evim, kendi düzenim, kendi bildiğim gibi yaşıyorum,çok güzel okullar okudum, geçen ayın yarısını yurtdışında geçirdim, gezdim, canım ne isterse onu yapıyorum vb.) ben evlensem hele hele bizim oralardan, yobazın tekiyle evlensem, bekle görürüm bu hayatı. Memlekette benle yaşıt 3 tane çocuğu olan bir çocukluk arkadaşımı gördüm, kız geldi yanıma çünkü o beni tanımış ben daha o birlikte vakit geçirdiğimiz lise zamanlarımdaki gibi yani 15-16 sen önceki gibi minilerimle, liseli kızlar gibi fııkır fıkır geziyorum. O teyzem gibi olmuş maalesef yanımda. Duymuştum, eşinin işinin düzeni yokmuş, madden çok sıkıntı çekmişler vs. 3 de çocuk normaldir ki kız yıpranmış, çalışmıyor kendisi zaten.
Neyse. Demem o ki. Valla ben gayet mutluyum ve memnunum halimden. Nesine ağlayacam fıstık gibi hayatım varken? Tek sorunum şu ki çocuğum olsun istiyorum. O konu kafamı kurcalıyor. Bunun dışında bekarlık -eğer aşık olduğun, istediğin biri yoksa- en doğru seçim. Bundan daha iyi olmayacaksam, daha huzurlu, mutlu olmayacaksam. beni tamamlamayacaksa. Çocuk yapsak da kocam da hayata her türlü ortak olmayacak, o çocuğun yükü tamamen bana bincekse, ben istemiyorum evlilik filan. Kocaman bir galakside kocaman bir gezegende yaşıyorum. Yapabileceğim binlerce şey var. Neden tek olay evlenmek olsun? Mutlu, yararlı, dopdolu bir ömür için milyon tane başka altermatif de var. ..
Nacizane düşüncelerim bunlar. Evde kaldın diyenede..hı hı evim de miss gibi oohh keyif benim değil mi? diyorum.
Ülkemize ne zaman tatile gelsem akrabalar
Bul birini evlen artık kim olursa
Bu yaşta iyisini bulamazsın zaten boşanmış çocuklu neyse kabul et
.
.
.
İnsani 5 dakikada bunalıma sokuyorlar. Akraba ziyaretinden korkuyorum artık. Sürekli ne kadar para kazanıyorsun soruları ya da evde kaldın.
Yurtdışında mahalle baskısı çok daha az.
Beyaz atlı prens yok bu konuda hemfikiriz de sizce eli ayağı düzgün ve işi olan birisi evlilik için yeterli mi? İçinin ısınmadığı biriyle Nasıl aynı ev aynı yatak paylaşılır?Üzülmeyin, herşeyin hayırlısı olsun. Ben daha farklı yorum yapmak istiyorum, bence eli, ayağı düzgün işi olan biri buldunuz mu hemen evlenin. Fazla ertelemeyin bence, çünkü belli bi yaştan sonra insan yalnız yaşamaya alışıyor ve karışanı görüşeni olmuyor o yüzden evlilikten soğuyor. Sizide isteyenler olmuş ama siz istememişsiniz. Bencd armutun sapı üzümün çöpü demeden iyi biri olursa evlenin yuvanızı kurun. Etrafımda çok tanıyorum beyaz atlı üniversite bitirmiş prens bekleyen....daha çook beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?