Evde mi kaldım

Biraz daha az g.t lü sözcük kullanırdım, ama daha iyi açıklayamazdım.
 
Siteye troll geldi de ben mi kaçırdım
 

Bunu sen böyle kabul edersen hep o ezik izlenimi verirsin. Bunu söyleyenlere inat dik dur.
Evde kalmak diye bir şey yok. Bekar veya evli olmak var o kadar.
Mutsuz olacağın bir evlilik yapıp pişman olmaktansa zamanında vazgeçmen daha iyi. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok.
 
Yuh ya mübalağa falan mı gerçekten boşanmış çocuklu kabul et gitsin mi diyorlar.

Bazen diyorum böyle toplumun arasında ruh sağlığımızı iyi koruyoruz.
 

Audrey tatou :)
 
Üzülmeyin, herşeyin hayırlısı olsun. Ben daha farklı yorum yapmak istiyorum, bence eli, ayağı düzgün işi olan biri buldunuz mu hemen evlenin. Fazla ertelemeyin bence, çünkü belli bi yaştan sonra insan yalnız yaşamaya alışıyor ve karışanı görüşeni olmuyor o yüzden evlilikten soğuyor. Sizide isteyenler olmuş ama siz istememişsiniz. Bencd armutun sapı üzümün çöpü demeden iyi biri olursa evlenin yuvanızı kurun. Etrafımda çok tanıyorum beyaz atlı üniversite bitirmiş prens bekleyen....daha çook beklerler
 


Yoo bakış açın o kadar yanlış ki evde kalmak ne ? Özgüvenin yüksek olursa kimse sana aaa evde kalmış ne zaman evleniyorsun dahi soramazlar ! Sırf uyumsuz olduğun biriyle evlenip boşanmaktan iyidir bekarlık. En azından derdin tasan yok. Allah'a bırak ben öyle yapıyorum en hayırlısını Allah herkese nasip etsin. Bana şunu diyorlar kimseyi beğenmiyorsun inan yüksek kriterlerim yok insan olsun adam olsun istiyorum ama millette göre yüksek kriter ! Sanki mutsuz olduğumda millet gelicek benim üzüntümü yaşicak. Evlenmeye bilirsin de , evlenmek zorunda diilsin. 40 yaşıma kadar beklicem evlendim evlendim evlenmezsem yurttan çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum. Hayatına odaklan.
 
topluma karşı herhangi bir sorumluluğun yok. toplum istiyor diye kılımı kıpırdatmam hele ki bu konuda...
 
ben de 33 yaşındayım ve evlenmeyi düşünmedim hiç yani ilişkilerim oldu ama evlenmeyi düşündüren, isteten biri olmadı. ben bu adamla evlenirim, çocuk yaparım demediğim biriyle de evlenmedim. çok da iyi ettim.

geçen memleketteydim. babamın halası, şöyle dedi bana (onun da bu yaşlarda evlenmemiş 2 çocuğu var) :"ne olacak sizin bu haliniz?"

ne varmış hala halimde?,dedim. mis gibi işim var, mis gibi hayatım var, (kendi işim, kendi evim, kendi düzenim, kendi bildiğim gibi yaşıyorum,çok güzel okullar okudum, geçen ayın yarısını yurtdışında geçirdim, gezdim, canım ne isterse onu yapıyorum vb.) ben evlensem hele hele bizim oralardan, yobazın tekiyle evlensem, bekle görürüm bu hayatı. Memlekette benle yaşıt 3 tane çocuğu olan bir çocukluk arkadaşımı gördüm, kız geldi yanıma çünkü o beni tanımış ben daha o birlikte vakit geçirdiğimiz lise zamanlarımdaki gibi yani 15-16 sen önceki gibi minilerimle, liseli kızlar gibi fııkır fıkır geziyorum. O teyzem gibi olmuş maalesef yanımda. Duymuştum, eşinin işinin düzeni yokmuş, madden çok sıkıntı çekmişler vs. 3 de çocuk normaldir ki kız yıpranmış, çalışmıyor kendisi zaten.

Neyse. Demem o ki. Valla ben gayet mutluyum ve memnunum halimden. Nesine ağlayacam fıstık gibi hayatım varken? Tek sorunum şu ki çocuğum olsun istiyorum. O konu kafamı kurcalıyor. Bunun dışında bekarlık -eğer aşık olduğun, istediğin biri yoksa- en doğru seçim. Bundan daha iyi olmayacaksam, daha huzurlu, mutlu olmayacaksam. beni tamamlamayacaksa. Çocuk yapsak da kocam da hayata her türlü ortak olmayacak, o çocuğun yükü tamamen bana bincekse, ben istemiyorum evlilik filan. Kocaman bir galakside kocaman bir gezegende yaşıyorum. Yapabileceğim binlerce şey var. Neden tek olay evlenmek olsun? Mutlu, yararlı, dopdolu bir ömür için milyon tane başka altermatif de var. ..

Nacizane düşüncelerim bunlar. Evde kaldın diyenede..hı hı evim de miss gibi oohh keyif benim değil mi? diyorum.
 
bisiy diyim mi hep duadan diye dusunuyorum bende 32 yim evlenip bosandigimdan beri tik yok.bir suru dua edenim var.anne,baba,babanne,dede,bir arkadasim her namazinda..ama bunlar hep hayirlisiyla diye dua ediyorlar e bu devirde de hayirli evlilik mi kaldi
hep bu duacilar yuzunden.diyorum hayirlisi kismini atalim yok
 
ahaha bi ara bu kafadaydim bende sonra yalnizlik canima tak etti ama ya..yalniz yalniz olmuyor.ask da aramiyorum mantiken anlasabileyim bi cekim olsun biraz yakisikli olsun yeterli.illa ask olsun demiyorum lakin iih
 
hayat senın hayatın bosversene mılletı ayy hıc erkek kahrı cekemem de gıtsın sen cıddıye aldıkca onlar yuklenır
evlendıgındede kurtulmuyorsun sonu yok bu sorguların
 

O cimri adamla evlenme.
 

Hangi ülke ?
 
Beyaz atlı prens yok bu konuda hemfikiriz de sizce eli ayağı düzgün ve işi olan birisi evlilik için yeterli mi? İçinin ısınmadığı biriyle Nasıl aynı ev aynı yatak paylaşılır?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…