Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

:tomato: sırnaşık şey
iyi fikir sökükten görünür.
deydeyin avatarını bende çözmeye çalışmıştım acaba ne :sm_confused:

Çok doğru yazmışsın kardeş, gerçek ev giysisiyle resim gönderenleri sammimiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum :)))

Son düzenleme:
deydey
denmur
musyas

çok tatlı yaa...
özgüveni olan ve kendine güveni olan kadınları seviyorum:1hug::lepi:

valla ben eşimin gelmesinew yakın mini etek giyiyom penye zatwen adam beni toplam 3saat görüo haftada 7gün çalışıo gözüne hoş olmak lazım diom ama onuda sadece ayda 3-4kez giyebiliom bebeden fırsat yok makyajsız çok sokaga çıktıgımı biliom dogdu dogalı kızım

denmurum fıstığım güzel eşofmalım
çok şıksın güzel pozlum kaydirigubbakcemile2

herkezz evde yırtıkla sğnmüş eskimiş eşortmanla oturmak zoırunda degillll
şık makyajlı olmussada bunadasaygı duymak gerek terciih meselesi çünküüü bu
isteyen öyle isteyen bakımlı....bakılmlı olmak hele evliysen çok daha önemli eşin için..bekarlar için zaten demiiyorum....ilğilendirmez beniii
ama evde bende makyaj yapmam..ama uyumlu giiyinirim lahana gbiiii herşeyi üstüme takmam.................yani kıssadan hiise............herkez istedginii giymişş giyerde bu kişinin tercihiiii

Yırtık, sökük, çıkmayan lekeli kıyafetlerinizi atın gitsin kızlar ya..

Evde kimse olmasa da nasıl rahat ediyorsunuz? Tercih meselesi tabii..

Hele ki akşama kadar pijama ile dolaşanları hiç anlamam..Uykum gelir benim, yataktan kalktığım an pijama gecelik neyse çıkarırım ben haftasonu da..

Neyse:)

Eee hadi ev hanımları bekliyorz:)

Melisdenizcim tabiki canım ama akadaşın biri fotonun altına bak ne yazmış tatlım?
Bu topik için pijamlarımı çıkarttım ve giyindim...
Ve diğer fotoyuda ne giydin topiğinde daha önceden görmüştüm bi yere giderken giymişti..
bu yüzden ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diyorum ve önceki yazdıklarımın yine arkasında duruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…