denmuurrr en normali ve dogalı
begendim......zemuszemus
herkezz evde yırtıkla sğnmüş eskimiş eşortmanla oturmak zoırunda degillll
şık makyajlı olmussada bunadasaygı duymak gerek terciih meselesi çünküüü bu
isteyen öyle isteyen bakımlı....bakılmlı olmak hele evliysen çok daha önemli eşin için..bekarlar için zaten demiiyorum....ilğilendirmez beniii
ama evde bende makyaj yapmam..ama uyumlu giiyinirim lahana gbiiii herşeyi üstüme takmam.................yani kıssadan hiise............herkez istedginii giymişş giyerde bu kişinin tercihiiii
ya ben şaka olsun diye yazdım dün gece kalktım su içerken eğildim damacanaya eşofman altım söküldü.
bugün de eşim gelmeden çıkarıp dikicem.:ecrin_bebek:
zaten elbise giyicem.ben genelde evde elbise giyerim.
ilk sayfada abiye gibi kıyafet görünce şaşırdığım için öyle yazdım.-tatlicadiarzu-
hemen nasıl da yükleniyorsunuz ama ya :dilcikar:
delikafadulden
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Evde yırtık pırtık, her bir tarafı çamaşır suyu olmuş, salaş bir eşofmanla dolaşılırmı. Amaaan nasıl olsa evdeyim kim görecek diye saç baş dağınık, akşama kadar pijamayla dolaşmak bana çok itici geliyor.Asla ve asla evde pijamayla dolaşmam, bu bir tabudur benim için. Hatta eşim ve çocuklarımda öyledir. (gıcık olduğumu bildiklerinden hemen değiştirirler üstlerinikaydirigubbakcemile3)yataktan kalktıktan sonra muhakkak insan kendisine çeki düzen vermeli.
evde eşofman giymem, işten dönüşte klasik giyimimi çıkarır kotumu ve badimi geçiririm üstüme. hafta sonları evde makyaj yapmam, ama muhakkak sanki heran evime misafir gelecekmiş gibi giyinirim.(Mini etekmiş, tek omuzu açık bluzmuş vs öyle değil tabi.)
sonuna kadar katılyorum:lepi:sana kuzum adlı üyee
teşekkür ederim tatlımyerimseniben
Melisdenizcim tabiki canım ama akadaşın biri fotonun altına bak ne yazmış tatlım?
Bu topik için pijamlarımı çıkarttım ve giyindim...
Ve diğer fotoyuda ne giydin topiğinde daha önceden görmüştüm bi yere giderken giymişti..
bu yüzden ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diyorum ve önceki yazdıklarımın yine arkasında duruyorum...
Güldürdünüz beni kızlar ya:)
Neden mi? Biraz relax ve gerçekçi olun:)
Çünkü sırf buraya foto eklemek için evde giydiklerim bunlar diye dışarda giydiklerinizin fotosunu ekliyorsunuz:)
Kasmayın kendinizi bu kadar ya sırf evdede aa nasıl giyiniyor nasıl şık dedirtmek için:)
Büstiyer yada mini etek giymez:roflol:
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Evde yırtık pırtık, her bir tarafı çamaşır suyu olmuş, salaş bir eşofmanla dolaşılırmı. Amaaan nasıl olsa evdeyim kim görecek diye saç baş dağınık, akşama kadar pijamayla dolaşmak bana çok itici geliyor.Asla ve asla evde pijamayla dolaşmam, bu bir tabudur benim için. Hatta eşim ve çocuklarımda öyledir. (gıcık olduğumu bildiklerinden hemen değiştirirler üstlerinikaydirigubbakcemile3)yataktan kalktıktan sonra muhakkak insan kendisine çeki düzen vermeli.
Bugunki ev halim buda :)
vuvv senin için anlamı büyük desene o zaman :asigim::) canım erkek arkadaşımla bodrum'dan dönüyorduk,ben uyurken elimi tutmuş çekmiş benim de çok hoşuma gitti:asigim:
bu da benim ev halim ...
rutin evde böyleyim ....
eşofman,sweat, patik,hatta soğuktan zaman zaman yün içlik bile giyerim içime...
evde rahat ve salaş olmayı seviyorum ...
güzel olan çuval da giyse yine güzeldir,yansır ve yansıtır...
önemli olan ham maddedir yani...yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
tşk ederim:kedi:çok şekersiiinnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?