Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

ya ben şaka olsun diye yazdım dün gece kalktım su içerken eğildim damacanaya eşofman altım söküldü.
bugün de eşim gelmeden çıkarıp dikicem.:ecrin_bebek:
zaten elbise giyicem.ben genelde evde elbise giyerim.
ilk sayfada abiye gibi kıyafet görünce şaşırdığım için öyle yazdım.-tatlicadiarzu-
hemen nasıl da yükleniyorsunuz ama ya :dilcikar:
delikafadulden

Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Evde yırtık pırtık, her bir tarafı çamaşır suyu olmuş, salaş bir eşofmanla dolaşılırmı. Amaaan nasıl olsa evdeyim kim görecek diye saç baş dağınık, akşama kadar pijamayla dolaşmak bana çok itici geliyor.Asla ve asla evde pijamayla dolaşmam, bu bir tabudur benim için. Hatta eşim ve çocuklarımda öyledir. (gıcık olduğumu bildiklerinden hemen değiştirirler üstlerinikaydirigubbakcemile3)yataktan kalktıktan sonra muhakkak insan kendisine çeki düzen vermeli.

evde eşofman giymem, işten dönüşte klasik giyimimi çıkarır kotumu ve badimi geçiririm üstüme. hafta sonları evde makyaj yapmam, ama muhakkak sanki heran evime misafir gelecekmiş gibi giyinirim.(Mini etekmiş, tek omuzu açık bluzmuş vs öyle değil tabi.)

rahatım ben kot ve badimle:lepi:

olabilir canım dikersin sendeee:hulya:
hah ellbisee güzell böyle olalım en iyisii buuu
yüklenmiyorum canım yaa fikrimi dile getirdim..evliler birazda dikkat haydi kızlarropuyorumnanaktan

ben sabahın köründe kalkıp akşam 7de geliyorum zaten. haftanın 3 akşamı dışardayım. c.tesi pazar da gezmekten geri durmam. özlüyorum valla pijamamı, en salaş eşofmanlarımı. hiçbir güç (misafir hariç sositososito ) beni onlardan ayıramaz evdeyken :smiley-cool:

walla ben kotla filan hiç rahat edemem evde,eve gelir gelmez eşofmanlarımı giyerim hele ki kış mevsimindeyiz içlik giyiyorum sürekli,patik giyiyorum, yazın biraz daha özenli oluyorum elbise sort,tişort giyerim ama kışın özenli degilimdir, heleki evde makyaj asla yapmam, yatmaya yakında pijamalarımı giyiyorum ohh çok rahat oluyo walla:hulya:

haa evde nasılsa ööyle çekip
yollamak gerek tabikii..adı üstünde topiğin adı ev haliii diyee
o sözüde çok sewrim....mevlaananın söözüdür.....
ama tercihlerde herkezin farklıdırrr:1ninca:

pijama ayrıdır eşofman ayrıdır, rahat dediysek evde pijamayla dolaşmıyoruz heralde, eşofman ev için yapılmış rahat kıyafetlerdir bunları giymek en büyük hakkımızdır. evin içinde daracık kotla misafir gibi oturacaksam ölürüm daha iiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

fotoyla uğraşamıycam ama uyumlu bi eşofman altı ve badi soğuksa üstüne bi hırka renk uyumu olan çorap ve patik giyerim, şu sıra hamile olduğum için (5 aylık) göğüs dekoltesi veriyorum biraz, makyaj asla evde yapmam sonuçta bihter değilim tuğbayım yani :)))))))))))))))

:lepi::lepi:

Herkes istediğini giymekte özgür. Dışarda giydiği kıyafeti evde giyemez diye bir kuralda yok. Evde mini etekle rahat eden mini eteğini giyer hatta isterse abiyeyle dolaşır delikafadulden . Buda bizi alakadar etmez.. Bende hem rahat hem şık olanlardan yanayım. Çoğunlukla eşofman giyerim ama lekesiz, diz yapmamış, çorabıyla, tişörtüyle uyumlu olmasına dikkat ederim...:) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

a.s. a.s.

:) canım erkek arkadaşımla bodrum'dan dönüyorduk,ben uyurken elimi tutmuş çekmiş benim de çok hoşuma gitti:asigim:
vuvv senin için anlamı büyük desene o zaman :asigim:
bence imzana bunu yazsan çok güzel olur.
ellerin elimden hiç ayrılmasın...mesel.Şeniz

valla şuan üstümde beyaz polar altındada siyah taytım altındada kırmıızı ev patiklerim varr seviyorum rahat hareket etmeyiiii ve rahat şeyler giymeyii

arkadaşlar biz evde rahat kıyafetler giyilmez, pijama giyilmez, salaş olunmaz demiyoruz. ben demiyorum. böyle bişey söylemek heralde şu başlıkta kurulabilecek en saçma cümle olur. ama kimileri de vardır evde dekolte şeyler giyer ki yine rahattır aynı zamanda da klasik bir şıklığı vardır. bu kişinin tercihidir. kimse de buna kendin ol diye yorum yapamaz, sanal ortam diye herkes keyfince dalga geçemez. ben topikte keyifle gezerken son derece ukala bi şekilde yorum okuyunca rahatsız oluyorum. derdim ilk sayfalardaki fotoları savunmak da değil... bana gelince evli ve bebeksiz olduğum için sabah kalktığımda saçımı bağlar cilt bakımımı yaparım, pijamalarımı çıkartır etek, elbise, eşofman, tayt o tarz bir şeyler giyerim. eşim geleceği saatlerde de ilk sayfalarda ki bayanlar gibi dekolte, şık ama eve yakışan şeyler giyerim sonuçta o da ev kıyafetidir. eşimle dışarı çıkarken çok şık giyinmişim önemli değil ki, evde çok bakımsızsam. çünkü o benim doğal halimde nasıl olduğunu biliyor. bi de dışarda bir sürü bakımlı kadın görüp eve geliyor ve ben ona kapıyı açtığımda kendinden geçmiş bir kadın görmemeli. ben çok dikkat ediyorum. foto makinem bozuk ama bi şekilde fotomu koyucam arkadaşlar:enbuyukkk:

gunluk olarak zaten bir bayan olarak saclarimiz genellikle fonludur vs..arkadaslarinda giydigi abarti birsey yok sadece fizigi cok duzgun oldugu icin acaip cekici ve giydikleri duzgun durmus..evde rahatiz diye kotu kiyafetler giyecek degil.bircok arkadasimi biliyorum evde cok şık ve uyumlu giyinirler..suslenmeyi,giyinmeyi sevmekle alakali sanirim..

Son düzenleme:

çok şekersiiinnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…