Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kere güzel dille sadece haftada bi görüşmek istediğini söyleyin. anlamazsa açık açık söyleyin. görüşmek istemiyorum artık de. sınırını bilsin bu ne yahu. çocuk bile laftan bakıştan anlar alır mesajı. canınıza yazık.

onun cocugu sizinkini sayiklayacak kadar konusuyosa

sizinki de onun cocugu bilip oynadik diyecek kadar konusuyodur belki

hani esim cocugun surekli x demesinden rahatsiz oldu her gun her gun mu gelip gidiyosunuz dedi deseniz

kusura bakma sana da o yuzden oyle söyledim ama artik huzursuzluk yasamak istemiyorum arada sirada gorusmek daha uygun olcak deseniz

Kusura bakma ama ben artık gorusmek istemiyorum de kısa ve net bir şekilde. Bahane uydurmaya hiç gerek yok ki l; belli ki imadan, kibar kibar söylemekten anlamayacak. Artık annem de ben de gorusmek istemiyoruz kusura bakma hem ev işi hem akşam hazırlığı hem çocuklar hem evde sabahtan aksama kadar misafir hem de çocuk kavgasını artık kaldiramiyoruz diceksiniz, bu kadar.

Küsmesi umrunuzda değilse artık açık açık söyleyin.
Hayal edemiyorum insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir.
Kendi evini sevmiyor mu,ne biçim insan bu.
Ay insan evinde tek takılmayı özler bu nasıl hayat,soğumuşsunuzdur evinizden.

Bence direkt söyleyin artık.
Ya da eşinizin üstüne atın.
Beyim izin vermiyor deyin:)
Valla,kocam hoşlanmıyor deyin gitsin.
Böylesini yaka paça dışarı atsam içim soğumaz sanki,öyle nefret ettim yüzsüz misafirden

Bence siz hep iyi davranmışsınız suyunu çıkartmış bence zile basınca bakın o mu değil mi oysa kapıyı açmayın içerde de gürültü yapın bilerek açmadığınızı anlasın :)

Anneniz sizin dedikodunuzu yapıyor gb davransa.
Bizim damat pek titiz evi dagınık görse yemek saatinde hazır olmasa kızımı huzursuz ediyor
Sen gidip gelmeyi kes seninle muhabbete dalıyor hiç birşeye yetişmiyor gb gb konuşsa ..
Ne bilim işte aklıma geldi belki işe yarar...
Zilin kablolarını çıkartın o bastıkça siz duyup rahatsız olmazsınız.

Neden çocuğunuz komşunuzdan daha değersiz?
Bunu da nereden çıkardınız demeyin.
Bir kefede gergin olan çocuklarınız, diğer kefede yabancı bir insan.
Ve siz o kırılmasın diye çocuklarınızı üzüyorsunuz.
Görüşmek istemiyorum diyip kapıyı kapatacaksınız.

Çok geçmiş olsun...Komşunuzun yüzüne karşı açık açık konuşamıyorsanız, onu uzaklaştırmak için aklıma bir fikir geldi.Belki başka arkadaşlar daha önce yorumlarda yazmış olabilirler(Kusura bakmasınlar lütfen).

Madem bu komşu sizin evden bir türlü çıkmak bilmiyor, siz de o her geldiğinde onun eline bir iş tutuşturun.Mesela yerleri süpürmesini isteyin, vileda yaptırın, gerekirse yemek yaptırın, eşya katlatın vs..Bunu ondan isterken de mazeret olarak bir yerlerinizin ağrıdığını ya da siz başka bir işle meşgul olacağınızdan işleri yetiştiremediğinizi, o birşey yaparken sizin de başka bir işle meşgul olacağınızı söyleyin.Hatta işi cam sildirmeye kadar vardırabilirsiniz Bu şekilde davranırsanız bir süre sonra sizden kendiliğinden uzaklaşması çok olası..Bol şans

Geldi mi merak ettim :)
Saati şaşmadı geldi ama anneme:)
Hatta şuanda orada, kapida terliklerini gordum.Anneme whatsptan hayırdır diye sordum,üzüm yaprağı almaya gelmiş. Sanki tuz istiyor yaa şaka gibi.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra herşey farklı olack kızlar.

Valla küstürmekten ve açık açık bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemekten başka çareniz yok. Böyle arsız biri açık konuşmayı da şakaya vurup yine de gelmeye devam edebilir.

Ayyy çok sabırlısınız okurken ben daraldım bu ne böyle.benim hiç komşum yok zaten böyle komşu olmasın da hiç ihtiyaç duymuyorum iki küçük çocuğum bana yetiyor Allah kurtarsın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…