Burada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorumKüstürmeden anlayacağını sanmıyorum... her yaşadığımız stres anı hücrelerimize zarar veriyor... değer mi bence değmez....
Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormusEşinizi bahane edin. Iyi polis kötü polis hesabı
Camınıza bile taş atıyorsa kapıyı açmamak filan çözüm olmaz gibi. Yada bi süre kendiniz e iş çıkartın ayağı kesilene kadar
Bunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozumGeleceği zaman bir yere gitmem lazım diyebilirsin. Arayıp geliyorsa müsait değilim misafirim gelecek dersin . Aramadan geliyorsa şimdi dışarı çıkacağız müsait değilim de kapıdayken. Zorla içeri girecek değil ya. Bir iki kez desen anlar herhalde
Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus
Yok çıkma zaten gitmem lazım de çıkma. Sorarsa işim çıktı çıkamadım dersinBunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum
Hahaha ilahi komşu güldürdü beni :)) bi de ağzıyla söylemiş.Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus
O zaman ilk yazdıgımdan vazgeçtimBunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum
Temizlik yapiyorum yemek yapiyorum,o da yanimda duruyor,yardim teklif ediyor. Agda icin zaten kendi soyluyor yapalim edelim diye. Ya nasil desem, kizkardesim gibi hep beraber olalim derdinde ama Ben bunu istemiyorum ve ona hissettiremiyorumCok rahatsiz edici.. her gun olur mi ya? Belki tekuzlik yapcan yemek yapcan agda yapcan :)) kapiyi acma
Biz kiz kardesimle hic oyle degiliz valla.. ikimizde calisioz vakit yok..yapisik ikiz diyelim..hic mi isi gucu olmaz kadinin ne garip insanlar var yahuTemizlik yapiyorum yemek yapiyorum,o da yanimda duruyor,yardim teklif ediyor. Agda icin zaten kendi soyluyor yapalim edelim diye. Ya nasil desem, kizkardesim gibi hep beraber olalim derdinde ama Ben bunu istemiyorum ve ona hissettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?