Merhaba arkadaşlar
Saçlarımın rengi sarıydı.uzun bi.süre.kullandım.sonra anı bir kararla evde marketten boy aldım siyah kapattım çok.koyu oldu şuan iki.ay.oldu çok.mutsuzum ne.yapabilrim.sac rengimi açmak istiyorum.evde doğal.yollarlar en azından üzerine daha güzel bir.rengle boyarım.yaz geliyor yardımcı olurmusunuz tsk ediyorum
Siyahı açman çok zor, açıcı kullanman gerek o da kendin yapabileceğin bişey değil benim de öyle çok maceram olmuştur sonra kendimi kuaförde bulmuşumdur, ama koyu renkler tercih edeceksen siyahın üstüne istikrarlı bir şekilde açık kahveli tonlar boyayarak zamanla rengini kırabilirsin ilk denemelerde girmeyecektir tabi ama risk alma ve uğraşma kuaföre git derim ben
Siyahı açman çok zor, açıcı kullanman gerek o da kendin yapabileceğin bişey değil benim de öyle çok maceram olmuştur sonra kendimi kuaförde bulmuşumdur, ama koyu renkler tercih edeceksen siyahın üstüne istikrarlı bir şekilde açık kahveli tonlar boyayarak zamanla rengini kırabilirsin ilk denemelerde girmeyecektir tabi ama risk alma ve uğraşma kuaföre git derim ben
Anladım.kuaföre gidersem zaten açma işlemi uygulayacak direk biliyorum hani yaza kadar en azından evde açma yöntemi bula bilseydim ok iyi olurdu tsk ederim çok üzülüyorum
Ya canim neden oynadin ki .. ben 7 senedir sarı sacliyim donem donem boyle hatalar yaptim ve solugu kuaforde aldim
Hatta suan saclarimin uçları tamamen platin sarısı dipler 3 cm kadar kumral yok bu da olmadı 20 gun sonra dibimi açtırcam
Cok radikal bir karar vermissin
Saclarin baya bir akar öncelikle buna inan
Sık yıka
Ve dandik sampuanla yıka,yani söyle renk koruyucu sampuanlarla yikama marketten al yıka
1 ay sonra zaten sarilar çıkacak aradan
Artik yeni sistem açıcılar var matrix mesela
Aynen bi tanidigim tatilde bas edemeyip koyuya boyadı
10 saat kadar sürmüs ama açtılar saçı
Platin suanda . Canını sıkma bari kirmizi ruj sür biraz kotu hissedersen
Evde sac acılmaz. Ama son deneyimi mden sonra kuaforede zerre inancım kalmadı. Kopkoyu yaptı attı sacımı. Çok mutsuzum. Ama saclarım çok ince telli oldugundan cesaret de edip gidemiyorum bir yere. Hepsi ticari sacın yanarmıs falan hiç düşünmüyor. Bekliyvem ne kadar sabrederim bilmiyorum. Ama direncem. Beğenmesen de alıyorlar paranı ve hatalarını asla kabul etmiyorlar. Çok canım sıkkın umarım akar.