Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Çocuk eğitiöinde bile küsen çocukla çok ilgilenilmez, küsmeyi öğrenmesin diye, siz normal yaşamınıza devam edin, o da tavşan dağa küsmüş modunda takılsın, bir dahaki sefere daha iyi ifade eder derdi neyse.

Emin olun en iyisi böyle, bizim evde vardır küsme adeti, babannem, halalar falan kaç yaşında insanlar hala anneme babama küserler, çocuk gibi aynen. Ama suç annemlerin, her küskünlüklerinde ilgi manyağı yaptıkları için artık alışkanlık oldu.

Haklısınız şimdi küs diye üzerine düşsek her istediğini küserek yaptırmaya alışcak bu sefer yine olan bize olacak

Beraber oturuyoruz evet banada cephe almış ilk kez herşeyi eksiksiz yapmama rağmen bir türlü memnun edemiyoruz kendisini

Bunu anlamıyor işte görümcem de eşime sürekli idare edicez idare edicez diyor dalga geçer gibi eşime dedim kimse kusura bakmasın ablan idare etmiyor ayda yılda bir öz anneyi 2 gün bakmakla olmuyor o idare etmek dedim. Sinirimi bozuyorlar hep bir elden

Hiçte sebepsiz değilmiş bence insan bayramı ailesiyle birlikte geçirir. Kendini o kadıncagızın yerine koyda düşün.

Moralini bozmak istemem ama her annende kalmaya gittiğinde onlar sana kalmaya geldiğinde sen akrabalarını ziyaret ettiğinde vs vs hep aynı sorun olacak. Tavrın net olsun

Hiçte sebepsiz değilmiş bence insan bayramı ailesiyle birlikte geçirir. Kendini o kadıncagızın yerine koyda düşün.
Valla kusura bakmayın 7/24 beraberiz birlikte 3 bayram geçirdik 4.cüde eşimle baş başa vakit geçirmek benimde hakkım onun yerine koyup düşündükte..

Moralini bozmak istemem ama her annende kalmaya gittiğinde onlar sana kalmaya geldiğinde sen akrabalarını ziyaret ettiğinde vs vs hep aynı sorun olacak. Tavrın net olsun
Annemde hiç kalmadım şimdiye kadar akrabalarımda sayılı geldi bilemiyorum

Valla kusura bakmayın 7/24 beraberiz birlikte 3 bayram geçirdik 4.cüde eşimle baş başa vakit geçirmek benimde hakkım onun yerine koyup düşündükte..

Ben ne kusuru bakıcam ben fikrimi söyledim sadece sen ne istersen onu yap

Benim kv adayi da bana küs.. bayramda dogumgunumde ben aramamasini vs kenara birakip aradim bayramlastim.. simdi ayni evin icinde olsam ne olurdu diye dusunuyorum da.. zaten sizin yaptiklariniz yeterli gorunuyor (kahve icer misin vs diye sormaniz) aynen bu sekilde devam edebilirseniz konudan haksiz bi sekilde cikmazsiniz.. sabir diliyorum.. cocuk gibi kusen kocaman insan zor

Teşekkürler kahvaltı hazırladım ona da oturmadı daha ne yapabilirim bilmiyorum biz kahvaltı ederken ablasıyla telde bağıra bağıra konuştu moralim çok kötü kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağladım iki gün gözüm görmedi kızımda kaldım el üstünde tutuyolar beni çok şükür vs vs biz duyalım diye 20 dk konuştu hayır duyanda biz onu istemiyoruz kötü davranıyoruz zanneder sanki biz rl üstünde tutmuyoruz aman büyüğümüzdür aman yaşlıdır deyip elimizden geleni yapıyoruz ama bizimkiler görünmüyor

Siz bisey yokmus gibi davranip normallestirin olayi.. kusmeye tepki verirseniz kusme aliskanligi sabit kalir.. kusmeyle tepki alamazsa durup dururken aglayama krizleri gelebilir.bizde oyle mesela.. ogluyla konusun.. annesinin gonlunu alsin bi sekilde..

Kizi da dolduruyor bence hic sesinizi cikarma yin kizinda lalsin madem
Gidicem diyormuş kızına da biraz ablamda kalıcam sonra başka kalıcak bir yer bulurum diyomuş kızında zaten arada bir zordan kalıyor neymiş damadı rahatsız etmesinmiş damadı da 25 yıllık damat

Eşime dedim güzel güzel sinirlenmeden konuş gönlünü al uzatmayalım vs konuşmaya çalışıyor başka konulardan cık diyor cevap bile vermiyor kahvaltıya gelsene diyor eşim eliyle hareket yapıyor sadece

Eşime dedim güzel güzel sinirlenmeden konuş gönlünü al uzatmayalım vs konuşmaya çalışıyor başka konulardan cık diyor cevap bile vermiyor kahvaltıya gelsene diyor eşim eliyle hareket yapıyor sadece

Esinize birakin olayi onlar iyi olunca sizinle de iyi olur.. anne ogul arasina girmemekte fayda var... bir hataniz varsa sizin o zaman tabi ki siz de alttan alip ozur dileyin ama anlattiginiz haliyle hata goremedim ben sizde

Esinize birakin olayi onlar iyi olunca sizinle de iyi olur.. anne ogul arasina girmemekte fayda var... bir hataniz varsa sizin o zaman tabi ki siz de alttan alip ozur dileyin ama anlattiginiz haliyle hata goremedim ben sizde
Özür dileyecek bir durumum yok gerçekten bu konuda içim çok rahat yemesi içmesi gezmesi parası herhangi bir konuda kvyi zorda bıraktığımızı da düşünmüyorum bu sebeple içim rahat özür de dilemem dilerse eşim dilesin. Benim tek hatam sizinle uğraşamam demekmiş ay nasıl büyük kabahatmiş anlatamam

Kayinvalidenle mi yaşıyorsun?
Evet birlikteyiz damadını çok düşünüyor ya neymiş rahatsız olmasınmış kv yanında ayağını uzatamazmış vs vs pek düşünceli birazdan görümcem gelecekmiş eşimle annesini dışarı çıkarıp konuşçaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…