Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Evlenmek icin kredi cektin ödüyorsun, araba için kredi çektirmek istiyor, anası ayrı dert. Damadin parasindan anneye yardim yapilmasini istemeyecek kadar gururlu(!) ama senin sirtindan yasayacak kadar yüzsüz. Ne işini görmüş şimdiye kadar bu adam. Burada ilk defa bi konuya bu kadar net yorum yapiyorum. Neden var ki bu adam senin hayatinda. Olmasa da olurmuş çok da iyi olurmuş. Pranga ile mi bağlısın anlamadim. Evli kalmanı gerektirecek bir sebep göremedim ben.

.,..

Kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun ?

Reactions: anu
Nyks aslında sende herşeyin farkındasın kullanıldığını görüyorsun.Sorması ayıp ama ne kadar maaş alıyorsun?

Ayrı eve çıksan kendini geçindirebilirmisin?

Ailenden hayır yok belli ki onlardan destek görmeyeceğini düşünüyorsun .Bir yerde rahat edemem diyordun.Eşinde bunun farkında olduğu için tepene çıkıyor.

Ya ayrıl başka bir eve geç ya da eşin olacak adama dişini göster.O bilmiyorsa sen öğret nerde duracağını.Her konuda zaten sana muhtaç .Sen istesende boşanmaya yanaşmaz.İşine gelmez çünkü.Senin gibisini nerede bulacak.Ezdirme hakaret ettirme.

Eldeki parayla kapatabiliyorsa borçlarını kapatsın bence.Sendende bir daha bir şey beklemesin.Bir daha kredi falan çekme.O çektiğin kredide düğün içindi galiba dimi.Çekmezsen evlenemeyiz dedi diye hatırlıyorum.Onu bile sana mı ödetti yüzsüz adam.

Son düzenleme:
Canim eski konunu okudum. Galiba bu ikinci evliligim diye bosanmak istemiyorsun. Sen daha bu adamla evlenmeden buraya yazmissin. Buradaki hanimlar evlenme acelen ne demis. Ne kadar da hakli cikmislar degil mi? Simdi de inan ki herkes hakli. Lutfen buradaki yorumlari dikkate al. Ayrica ikinci evlilik diye boylesi bi adama kendini ezdirmen buyuk hata. Lutfen kendine saygin olsun bunlari cekmek zorunda degilsin. Keske esin duzelse de yoluna koysaniz birseyleri. Burdan pek oyle gorunmuyor ya hakkinda hayirlisi....

Bugün yine aynı konuyu açtı yine konuştuk anlamıyor anlamıyor diyor ki ben çekilecek diyorum çekeceksin ben ne dersem o olacak

Evet herşeyin farkındayım aslında ama hazmedemiyorum sindiremiyorum o yüzden sizin yazdıklarınızı dönüp dönüp okuyorum.
Ben iki aydır zamlı maaş alıyorum 2.000 tl civarı. Ama eşime maaşımı bile söyleyemiyorum söylesem 15 bin istediği krediyi ooo maaşında iyiymiş 30bin çekelim diyecek. Ne kadar maaş alırsam ona göre plan yapıyor. Bende gerçek rakamı söyleyemiyorum.
Evet her ay 550 tl krediye vermesem geçinebilirim

Bugün yine aynı konuyu açtı yine konuştuk anlamıyor anlamıyor diyor ki ben çekilecek diyorum çekeceksin ben ne dersem o olacak
Sen de direnirsen bu işin ucu moka çıkar öyle duruyor.

Sen de direnirsen bu işin ucu moka çıkar öyle duruyor.
Evet adamın gözünü araba ve kredi bürümüş anlamıyor görmüyor. Diyorum ki o zaman kredimi kapatma git hepsiyle araba al 38.000 tlye ona da yok olmaz diyor

İstemiyorum çekmeyeceğim çekebiliyorsan sen git çek yada annen çeksin dedim
iyi demişsin. bırak inceldiği yerden kopsun. kv ile yaşamaya mahkum edilmek boşanma sebebidir. nafaka falan vermezsin adama. annenden de korkma. sana şimdi sahip çıkıyor mu sanki. başına geleceklerden korkuyorsun biliyorum ama gençliğin gidiyor. böyle stresli yaşamak yazık sana da

Haklısınız aşırı stresliyim gecem gündüzüme karıştı. Bir yanda benim isteklerime ve düşüncelerime kıymet vermeyen bir adam bir yandan her odadan çıkan annesi bir yandan yoğun çalışıyorum iş stresi.
Annem zaten kredi çektiğimi bilmiyor evlenirken ama baktım gidişat böyle anlatacağım evlenirken bana kredi çektirdi bende eyvallah dedim şimdi de o bitmeden araba kredisi çektirmek istiyor diye anlatacağım hepsini bakalım ne diyecek

siz kv nizin sizinle yaşadığına dair kanıtları oluşturun
arkadaşın da dediği gibi nafaka tazminat vs ödemezsiniz bu durumda
Kv ile yaşadığımızı cümle alem biliyor. Bir sürü şahidim olur. Kaynana damat yanına değil gelin yanına yakışır diyorlar ya

anlat. ama sanki annen olayla ilgilenmeyecek bence. önceki anlatışında amaaaaan zamanında ben de çektim kv den diyen insan. ona çok umut bağlama. şu yönden düşün. sen çalışıyorsun. aslında kimseye ihtiyacın yok. eminim o maaşına göz diken insanlardan kurtulduğun anda rahatlarsın. çalışan bekar insanların kaldığı uygun 1+1 yerler var eşyalı. orayı tutarsın kafan rahat yaşarsın. senin kimseye ihtiyacın yok. sen farkında değilsin ama sen güçlü bir insansın

.

Fazla oldu bu adam dişini göster

Yeter artık benden bu kadar .Bana güvenerek mi evlendin de.Birazda o çabalasın.

Para senin paran nasıl istersen öyle harcarsın sen emek veriyorsun

Kendini ne zannediyor. Ben nedersem o diyor . Eş değilde kölemisin hizmetçimisin

Erkeklik taslayacağına evi o geçindirsin .Kadın parası yiyip utanmadan birde kadına baskı yapıyor

Son düzenleme:
Isyerindeyken esine mesaj at. Düğün masraflari icin kredi cektim hala tek basima oduyorum. Zaten farkindasin benim eve katkimin.Ben tekrar borca girmek istemiyorum senin de bir suru borcun var zaten neden anlamak istemiyorsun araba icin kredi cekmek istemiyorum diye. Verdigi cevabi ve mesajini sakla. Ilerde lazim olur sana.

Evet annemde çekme kızım böyle insanları sana yazık demeyecektir. Sık dişini kır dizini otur diyecektir. Öyle olmuyor işte. Artık akşamları işten eve gelesim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…