Evet (Ettim)Boşanmalımıyım (yardım)
Merhaba yeni üyeyim.Boşanmalımıyım (yardım)
Ay ablacim al git cocuklarini kurtar hepsi alisir merak etme. Tabi ki bosan bak konuyu bilmeden bosan dedikMerhaba yeni üyeyim.
22 yıllık evliyim.bu 22 yıl boyunca sürekli kavgalar ettik.hep çocuklarım için sabrettim.artık çocuklarım büyüdü.en büyüğü 22 yaşında .
Türkiyede yaşıyorum ev hanımıyım 41 yaşındayım.almanyada doğdum büyüdüm.oranın vatandaşıyım.çocuklarımda aynı şekilde...artık eşim çekilecek halde değil.ooo kadar uzun ki yaşadıklarım yazmakla bitmez.boşanıp almanyaya gitsem. Çocuklar orda yapabilir mi en küçüğüö çok anneci gelir.ortancı orda yapamam kprkusu var.bilemiyorum.ruh halim hiç iyi değil.
Arkana bile bakma...Merhaba yeni üyeyim.
22 yıllık evliyim.bu 22 yıl boyunca sürekli kavgalar ettik.hep çocuklarım için sabrettim.artık çocuklarım büyüdü.en büyüğü 22 yaşında .
Türkiyede yaşıyorum ev hanımıyım 41 yaşındayım.almanyada doğdum büyüdüm.oranın vatandaşıyım.çocuklarımda aynı şekilde...artık eşim çekilecek halde değil.ooo kadar uzun ki yaşadıklarım yazmakla bitmez.boşanıp almanyaya gitsem. Çocuklar orda yapabilir mi en küçüğüö çok anneci gelir.ortancı orda yapamam kprkusu var.bilemiyorum.ruh halim hiç iyi değil.
Peki ses kaydı ile ilgili olan nedir? Başka bir kadın ile konuşmasını mi yakaladiniz?Merhaba yeni üyeyim.
Kusura bakmayın.tam anlamıyla çözemedim uygulamay.evet ses kaydı cihazı buldum evde.6 aydır hala o cihaz takılı...haberim yokmuş gibi yapıyorum..vr bu olay beni çok üzdü.nPeki ses kaydı ile ilgili olan nedir? Başka bir kadın ile konuşmasını mi yakaladiniz?
Evet ses kayıy cihazıymış...mini a8 diye bir cihaz sim kartla çalışan o numarayı arayınca direk dinleme yapıyorsun.ev temizlik yaparken rast gele buldum...benden habersiz ses kaydı cihazı koymak hiç hoş birşey değil.benim için normal değilEvinizde ses kayit cihazi var? Kayitta mi peki? Bocek diye tabir ettiklerimizden mi, kasetli muhabir cihazlarindan mi?
Tam olarak neyden rahatsiz oldugunuzu ben anlayamadim o yuzden soruyorum.
Neden böyle bir şey yaptı peki? Durduk yere mi?Evet ses kayıy cihazıymış...mini a8 diye bir cihaz sim kartla çalışan o numarayı arayınca direk dinleme yapıyorsun.ev temizlik yaparken rast gele buldum...benden habersiz ses kaydı cihazı koymak hiç hoş birşey değil.benim için normal değil
Casus cihazlardan koymus, cok onur kirici. Ama dinlendiginize emin misiniz? Belki baska bir sebeple satin aldi ve evde hic acilmadan duruyordur? Iyice emin olmaniz gerekiyor bence. Ha emin olduktan sonra dinleniyorsaniz, saglam bi tazminat alip bosayin bu adami.Evet ses kayıy cihazıymış...mini a8 diye bir cihaz sim kartla çalışan o numarayı arayınca direk dinleme yapıyorsun.ev temizlik yaparken rast gele buldum...benden habersiz ses kaydı cihazı koymak hiç hoş birşey değil.benim için normal değil
Bilmiyorum kafamda bin bir soru?Neden böyle bir şey yaptı peki? Durduk yere mi?
Yani 6 ay boyunca takılı tv arkasında.sim kartı almış vodafen hattı.kendi üzerine kayıtlı değil sanırım yakının üzerinden almış.numarayıda öğrendim.kendi rehberindr farklı bir erkek isimle.tazminat vs o işleri hiç bilmiyorum.Casus cihazlardan koymus, cok onur kirici. Ama dinlendiginize emin misiniz? Belki baska bir sebeple satin aldi ve evde hic acilmadan duruyordur? Iyice emin olmaniz gerekiyor bence. Ha emin olduktan sonra dinleniyorsaniz, saglam bi tazminat alip bosayin bu adami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?