Keşke keşke keşke öğretseydimKeske cocuklariniza Almanca'yi da ogretseydiniz. Hem Turkce hem Almanca'yi bilirlerdi. O kadar yil konusup ettiginiz dili nasil yok saydiniz? Cocuk cocuktur. Ben de Hollanda'ya geldigimde 15 16 yaslarinda idim. 1 sene boyunca isyan ettim,agladim Turkiye'ye geri dönmek istedim. Ergenlik iste, sizin kizinizda muhtemelen bu yaslarda. Ben de cok sessiz bir cocuktum. Annemin basinin etini yedim. 1 sene sonra ortama alistim. Dersler falan derken aglama sizlama bitti. Ve 25 yil sonrasi iyi ki diyorum, iyi ki gelmisiz. Gelmisim. O da oyle diyecek. Daha kucuk inanin alisacak. Arkaniza bakmadan kacin!
Bende fiziksel ve duygusal şiddetin doruk noktada olduğu bir ailede büyüdüm. Annem bana arkadaştı o olmasa herhalde çok boşluğa düşer kaybolur giderdim. Çok güzel arkadaş gibi olmanız. O zaman dediğiniz gibi yaşadığı durumlar onu derinden etkilemiş ve başaramama korkusu oldu belki14 yaşınd içine kapanık.ben yeri geldi mi annesi yeri geldi mi ablası gibiyim aşık felan olsa anlatır.herzaman demişimdir bir derdin okulda yaşananlar.senden hoşlanan vs konuşurum hep..ders notlarını bana söyler babadan korkar.desteklerim kızıma.sanırım bı kavgalarımızdan dolayı içine kapanık oldu.yanlızlık hissine kapılma korkusu var
Vukat nedir tam anlatır mısınız?Kusura bakmayın.tam anlamıyla çözemedim uygulamay.evet ses kaydı cihazı buldum evde.6 aydır hala o cihaz takılı...haberim yokmuş gibi yapıyorum..vr bu olay beni çok üzdü.n
Konunun en üstte yazmıştım ama bulamadıysanız eğer tekrar yazarımVukat nedir tam anlatır mısınız?
Ask olsun ya. Bunu kendinize neden yaptiniz lutfen bosaninKesinlikle.çok pişmanım.sağlıkcıydım orda.mesleğimde vardı..şimdi adamın eline bakıyorum.sağolsun ailem burdaki kiranın geliri bana hesap acarak geliyor
Ailemle görüşmemi kısıtlıyor.ayriyetten s evde ses kayıt cihazı buldum.beni aşağılar gibi bu evi herşeyi ben aldım deyip durması.her kavgada gidip suçsuz yere gidip özür diliyordum.kavgalarda çocukların yanında gerizekalı küfürler felan söylüyordu.annelik gururum hep zedeleniyordu.daha çok şeyler var da...yaz yaz bitmez kiNeden boşanmak istiyorsunuz? Asıl sebebi göremedim.
Evet evet eşim.memlekete giderken çantasını kurcalarken gördümSes kayıt cihazını eve eşinizin yerleştirdiğine emin misiniz
Alın çocukları almanyaya dönünAilemle görüşmemi kısıtlıyor.ayriyetten s evde ses kayıt cihazı buldum.beni aşağılar gibi bu evi herşeyi ben aldım deyip durması.her kavgada gidip suçsuz yere gidip özür diliyordum.kavgalarda çocukların yanında gerizekalı küfürler felan söylüyordu.annelik gururum hep zedeleniyordu.daha çok şeyler var da...yaz yaz bitmez ki
Eve yerleştirilmiş kayıt cihazı bulmuş, eş yerleştirmiş.Başlıkla içerik alakasını çözen beni dürtsün.
Aaa e baştaki içerikte böyle bişey yok.Eve yerleştirilmiş kayıt cihazı bulmuş, eş yerleştirmiş.
Kocan manyak mı ablaEvet evet eşim.memlekete giderken çantasını kurcalarken gördüm
Ben de evde sizin ses kaydınızı falan yaptı diye konuya baktım ama ben mi görmedim acabaBoşanmalımıyım (yardım)
Merhaba yeni üyeyim.
22 yıllık evliyim.bu 22 yıl boyunca sürekli kavgalar ettik.hep çocuklarım için sabrettim.artık çocuklarım büyüdü.en büyüğü 22 yaşında .
Türkiyede yaşıyorum ev hanımıyım 41 yaşındayım.almanyada doğdum büyüdüm.oranın vatandaşıyım.çocuklarımda aynı şekilde...artık eşim çekilecek halde değil.ooo kadar uzun ki yaşadıklarım yazmakla bitmez.boşanıp almanyaya gitsem. Çocuklar orda yapabilir mi en küçüğüö çok anneci gelir.ortancı orda yapamam kprkusu var.bilemiyorum.ruh halim hiç iyi değil.
Evet aynen, gizli ses kayıt cihazı yerleştirmiş eve eş kişisi.Ben de evde sizin ses kaydınızı falan yaptı diye konuya baktım ama ben mi görmedim acabaçocuklarınız bebek değilse emin olun onlar da alışır yeniden hayat da kurarlar
Bakın burda yazmış konu sahibi.Kusura bakmayın.tam anlamıyla çözemedim uygulamay.evet ses kaydı cihazı buldum evde.6 aydır hala o cihaz takılı...haberim yokmuş gibi yapıyorum..vr bu olay beni çok üzdü.n
Aaa e baştaki içerikte böyle bişey yok.
Aile konutu sınırları içerisinde bu tarz kayıt cihazlarından elde edilen veriler kanıt kabul ediliyor diye biliyorum. Haberli olmasına lüzum yok.Aldattiginizdan supheleniyor olabilir mi?
Gerci bu cihazdan aldigi kayitlari asla kullanamaz, yasadisi ses kaydinin bir hukmu yok.
Siz ozel hayatin gizliligi gibi sebeplerle bosanma davaniza ek tazminat davalari acabilecek durumdasiniz, yalniz ilk firsatta bir avukat tutup, avukata durumu anlatin. O kayit cihazinin evde oldugu, yasadisi olarak oraya kondugunu tespit ettirmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?