Evde ses kaydı

Ama biz bunları anlattık be ablacım.. kaytu kuytu bilmem evlilik yasaklanıp eş dost akraba imha edilmeli..

Almanya şartlarını siz biliyosunuz, paranız mesleğiniz var mı? Onca yıl değil de niye şimdi

Ya okudukça kanser oluyorum. Siz Avrupa'da doğmuşsunuz oralarda erkek mi yok buradaki herifler için geliyorsunuz ? Adam öyle bir arsız ki okurken dişlerimi sıktım. Çekin gidin Almanya'ya. Gelmeyen çocuğunuzda pişman olur gelir sonradan.

Aldattiginizdan supheleniyor olabilir mi?
Gerci bu cihazdan aldigi kayitlari asla kullanamaz, yasadisi ses kaydinin bir hukmu yok.

Siz ozel hayatin gizliligi gibi sebeplerle bosanma davaniza ek tazminat davalari acabilecek durumdasiniz, yalniz ilk firsatta bir avukat tutup, avukata durumu anlatin. O kayit cihazinin evde oldugu, yasadisi olarak oraya kondugunu tespit ettirmelisiniz.

Ee kayıtlarda ne vardı?
En önemli kısmı yazmamışsınız

Almanya şartlarını siz biliyosunuz, paranız mesleğiniz var mı? Onca yıl değil de niye şimdi
Almanyada alman vatandaşına hee türlü yardımı destekliyor.aylık maaş evini ödüyor sana iş buluyor.yani aç kalmayız..şimdi çocuklarım büyüdüaz çok herşeyin farkındalar.ha düzelir ha düzelir diye sabrettim.yaş olgunlaştıkca kafam tak yaptı.

Hiç vakit kaybetmeyin Türkiye şartlarında çocuk bakmak çok zor geçim zor

Hiç vakit kaybetmeyin Türkiye şartlarında çocuk bakmak çok zor geçim zor
Ortancı kızım ikna olsa hemen gidicem...ama o istemiyor.istememe nedeni ise almanca bilmemesi.9.sınıfa geçti çok zorluk çekerim diyor zaten çok sessiz bir kız.onun için üzülüyorum birazda sabrediyorum herşeyi

Aslında bilse başına gelebilecek güzellikleri hiç öyle düşünmez. Az zorluk çeker ama zamanla herşey düzelir üni bitirince de burada çekecek sıkıntı mesleği ne olursa olsun.

Aslında bilse başına gelebilecek güzellikleri hiç öyle düşünmez. Az zorluk çeker ama zamanla herşey düzelir üni bitirince de burada çekecek sıkıntı mesleği ne olursa olsun.
Çok konuştum kızımla.annem burda o kadar üni öğrencisi var hepsi okumuş ama iş yok.senin öyle bir fırsatın var diyorum üzülüyor.o üzüldükçe ben kahroluyorum.orda yapamayacak sonra başıma kalkacak senin yüzünden geldim.almancam yok vs diye

19 yaşında evlendim....eşim memur.rahat edersin kızım dediler.ah bilemedik kaderim böyleymiş

Ya saçma falan gelebilir ama başka bir sebebi mi var ki ne bileyim aşık falan mı oldu ki hani genç kız sonuçta çünkü zehir gibi onların kafaları dili hemen öğrenir çok zeki bu yeni nesil niye güvenmiyor ki kendine yavrum

Keske cocuklariniza Almanca'yi da ogretseydiniz. Hem Turkce hem Almanca'yi bilirlerdi. O kadar yil konusup ettiginiz dili nasil yok saydiniz? Cocuk cocuktur. Ben de Hollanda'ya geldigimde 15 16 yaslarinda idim. 1 sene boyunca isyan ettim,agladim Turkiye'ye geri dönmek istedim. Ergenlik iste, sizin kizinizda muhtemelen bu yaslarda. Ben de cok sessiz bir cocuktum. Annemin basinin etini yedim. 1 sene sonra ortama alistim. Dersler falan derken aglama sizlama bitti. Ve 25 yil sonrasi iyi ki diyorum, iyi ki gelmisiz. Gelmisim. O da oyle diyecek. Daha kucuk inanin alisacak. Arkaniza bakmadan kacin!

14 yaşınd içine kapanık.ben yeri geldi mi annesi yeri geldi mi ablası gibiyim aşık felan olsa anlatır.herzaman demişimdir bir derdin okulda yaşananlar.senden hoşlanan vs konuşurum hep..ders notlarını bana söyler babadan korkar.desteklerim kızıma.sanırım bı kavgalarımızdan dolayı içine kapanık oldu.yanlızlık hissine kapılma korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…