merhaba hoşgeldiniz. başlayın başlayın spor yapmalı herkes öncelik sağlık. spor yaptığımdan beri daha mutluyum.merhaba, programınız çok güzel. Ben de artık düzenli spora başlamak istiyorum. Sizi takipteyim
Moralinizi bozmayın regl sonrası o şişkinlik geçer gidergünaydınlar
dün kalça antrenmanı yapıldı. ay biraz popom acıyor güzel bir antrenman oldu. bugün dinlenme günüm yuppiiiii
ayy regl olcam bi şiştim bi şiştim aynada görünce kendimi böyle şişkin çirkin buluyorum sonra diyorum onlar ödem ödem yanılma ama yok yani böyle şişkinlik moralimi bozuyor olsa da kurtulsam ya yarın olmam gerekiyormuş hadi inş olurumda gider şu ödemlerhadi sporla kalın :)
aynen gidiyorda yine sevmiyorum sanki yaptığım spor boşaymış hissi veriyor halbuki regl sonrası inince normale döncemMoralinizi bozmayın regl sonrası o şişkinlik geçer gider
merhaba hoşgeldinizMerhaba. Bende aktif spor yapan biriydim zumba pilates yürüyüş ama Kasım ayında tüp bebek sürecinde girdim bu süreçte hep yattım sürecim Şubat'ta bitti. Yata yata yatmaya alışmışım şimdi spor yapmak bana o kadar zor bir iş gibi geliyor ki
Motive olmak için sizi takipteyim
Hoşbuldummerhaba hoşgeldinizhadi hemen başlayın daha fazla beklemeye gerek yok. hangi sporu seviyorsanız zumba, pilates, fitness, leslie yapanlar var. fitness yapacaksanız önce ilk 1 ay tüm vücut şeklide başlamanız lazım sonrası bölgesel. yapay zeka chatgpt ile ayarladım ben programı ihtiyaçlarımı yazdım bana önerdi tavsiye ederim.ayriyeten beslenme de önemli. hayatımdan sağlıksız şeyleri çıkardım. bu şekilde istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz yeterki isteyin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?