- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
ay alsin su cocugu biri bu adamin elinden
cildiriyorum ben bu cocugun konularini okurken offfff
cildiriyorum ben bu cocugun konularini okurken offfff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemi yanında büyümem sağlıksızdı ondan
cocugum sen bizim sabrimizi zorlamak icin mi aciyorsun bu konulari??
ya gozuni seviyim gercek degilim ben de hepinizi trolluyorum de , yetti gari
yada ver adini sanini ozelden yardim esiyim sana , hep girmiycem okumiycam diyorum dayanamayip okuyorum konularini sonra uykularim kaciyor
ayy eziyet oldun bana be imdattttt diye bagirasim var yeminle
Abla gerçek yanı neden inanmiyorsuncocugum sen bizim sabrimizi zorlamak icin mi aciyorsun bu konulari??
ya gozuni seviyim gercek degilim ben de hepinizi trolluyorum de , yetti gari
yada ver adini sanini ozelden yardim esiyim sana , hep girmiycem okumiycam diyorum dayanamayip okuyorum konularini sonra uykularim kaciyor
ayy eziyet oldun bana be imdattttt diye bagirasim var yeminle
Tabikide ac kalmayin canikim :) bn hamilelikten dolayida kusmus.olabilirim cunku sevdigim yemekleri bile simdi yemiyorum artik.benim.kiz kardesimde ogrenci gece gunduz noddle yesin sikayet etmez eminim oda cok seviyohiç öğrenci evinde kalmamışsın belli :)
biz öğrenci evinde ay sonunda ekmek arası kuru kayısı yemiş bir nesiliz, hiçbir koşulda aç kalmayız![]()
valla yassy her konusunda icim parcalaniyor keske bulabilsem de birsey yapabilsemperhizi bozdum dana gibi yiyordum boğazıma dizildi okuyunca. yardım edebilme şansımız olsa keşke.
Ezik hissetmek istemiyorum zaten ezik hissediyorum herşeyde
yavrum inaniyorum ama inanmak istemiyorumAbla gerçek yanı neden inanmiyorsun
valla yassy her konusunda icim parcalaniyor keske bulabilsem de birsey yapabilsem
Abla gerçek yanı neden inanmiyorsun
bu kizcagiz evden markete gidemiyor bankaya mi gidecek be yassyben yine burs teklif edeceğim ama okulunu,yaşadığı şehri falan bilmiyoruz. belki devlet bursu alıyorsa ayrı hesabı vardır ama değilse para yine babasının elime geçer o yüzden güvenemiyorum. yorumsuz kaldım.
Okula yürüyorum. Bazen 5 liralık hamburger alıyorum bazen 4 liralık bide poğaça alıyorum sabah böyleGünlük harçlığın 7 tl derken yol parası hariç mi. Bak canım ben geçen gün bimden 1 litre süt bir paket corn flakes 4 adet yeşil elma yedim. Tam 4 akşam yetti bana bunlar. Toplam 8 tl ödedim.
e soylesene ben pirasa yemiyecegim de digerinden yiyecegim de acik acik cekinme lutfenBabam bana yemek yedin mi diyince de alınıyorum neden? Çünkü babamın yanına gidiyorum ve baktım ki uyuyor baba ben yemek yicem diyorum bazen o yemek yemicem hastayım diyor tamam ye sen diyor. Bende yemeye gidiyorum bir bakmışım babam uyanmış mutfağa gırıp sonra tuvalete gidiyor ki ben buna alınıyorum sanki ne yemiş diye bakıyo. Bide mesela 2 çeşit yemek getiriyor diyelim pırasa ye diyor ben pırasa seviyorum biliyor ama belki ben diğer yemekten yicem. Neden akıl veriyor bana.
Babam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Markete gidiyorum ya akşam Bile yolluyor ama Çarşıya izin vermiyorbu kizcagiz evden markete gidemiyor bankaya mi gidecek be yassy
markete gittiginde neden kendine yiyecek birsey almoyorsun peki?Markete gidiyorum ya akşam Bile yolluyor ama Çarşıya izin vermiyor