- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Babam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.
Annenizle neden kalmıyosunuz?
Babanızla yaşıyosanız sizin kıyafetiniz için neden anneniz dava açıyo ? Dava açmak yerine neden kendisi almıyo ?
Nerden alınırsa alınsın dışardan yemek almak evde pişirmekten pahalıdır 1tabak fiyatına 1tencere yemek pişer heke dürüm kaç tencere pişer
Evde köşe yastığı gibi durmak yerine tabiki çamaşır asmak bulaşık yıkamsk temizlik yapmak gibi şeyler yapmalısın ömrün boyunca yapıcaksın
Hamburger hiç yoksa 5lira vardır 2gğn paranı biriktirsen bimden tost ekmeği ve kaşar alırsın 1hafta hem okulda yersin hem okuldan gelince
Al babanı marketr götür makarna, dondurulmuş patates ( daha ucuza geliyo), salça, yumurta, peynir, zeytin, hadi bilemedin hazır çorba alın
Birde tabak alın masaya mikroplarınızı birbirinize geçirip duruyosumuz açım diyine kadar alıp tabağınıza koyarsınız