Milana22
nin yönlendirmesi ile eski konularınızı da okudum öyle geldim konu sahibi.
Öncelikle siz kendinizi sık sık acayip (hatta bazen uzaylı) olarak tanımlamışsınız ama ben sizin için bu kelimeyi seçmezdim. Size (daha doğrusu yazdıklarınıza) baktığımda ailesinden yeterli ilgiyi ve takdiri görememiş, kendini ve başkalarını sevmeyi öğrenecek fırsatı olmamış, temel iletişim becerileri öğretilmemiş, cinsel gelişim yönünden bastırılmış ve bu anlattıklarımla nasıl başa çıkacağını bilememiş talihsiz bi genç kız görüyorum.
Ve bu anlattıklarımın hiçbiri sizin güzelliğinizden, insanlığınızdan, değerinizden hiçbi şey eksiltmiyo. Bu madalyonun bi yüzü.
Diger yüzündeyse doğru davranışlar geliştirmek, hayatınızı doğru yönde ilerletmek için kendinize acımayı acilen bırakmanız gerektiği gerçeği var. Zira bu halde manipülasyona son derece açıksınız (yaşadıgınız fotograf olayı buna cok güzel bi örnek) ve hayata adapte olma sürecinizi git gide uzatıp zorlaştırıyorsunuz.
İletişim kurmayı, samimiyet geliştirmeyi, doğru sekilde hissetmeyi ve hislerinizi oldugu gibi yansıtmayı, kendini/bedenini sevmeyi ögrenmeniz gerek. Bu yolda size destek olabilecek kimse var mı hayatınızda; arkadaslık ablalık edecek birileri? Profesyonel destek cok daha verimli olur ama böyle bi ihtimal pek yok anladıgım kadarıyla.