evde yemek yok

Yahu
Burdan yazarak mı sarstın sultan hanım?
Dertleşmeye anonim olduğu yere
Her şeyi olduğu gibi yazıp
Anlatmaya geliyor

Dedikodu Kazan’ında konuşsaydı
Farklı tepki almazdı.
Uslubuna dikkat et istersen ne demek Sultan hanim filan??
Cok sey yazardim su anda fakat anlayabilecegini hic sanmıyorum..konu sahibinin butun yorumlarina ve diger konularina bile bakmadigina eminim cunku..gelmis burda aklinca konu sahibini savunarak ucuz kahramanlık yapiyorsun.
Ayrica ne yazdigim beni ilgilendirir sana bunun hesabini aciklamasini cartini curtunu yapacak degilim..haddini bil ok?

Acayip miyim? Başkası olsa Söke söke hakkını korurdu dimi. Hep böyle derler zaten bana acayipmişim

Milana22 Milana22 nin yönlendirmesi ile eski konularınızı da okudum öyle geldim konu sahibi.

Öncelikle siz kendinizi sık sık acayip (hatta bazen uzaylı) olarak tanımlamışsınız ama ben sizin için bu kelimeyi seçmezdim. Size (daha doğrusu yazdıklarınıza) baktığımda ailesinden yeterli ilgiyi ve takdiri görememiş, kendini ve başkalarını sevmeyi öğrenecek fırsatı olmamış, temel iletişim becerileri öğretilmemiş, cinsel gelişim yönünden bastırılmış ve bu anlattıklarımla nasıl başa çıkacağını bilememiş talihsiz bi genç kız görüyorum.

Ve bu anlattıklarımın hiçbiri sizin güzelliğinizden, insanlığınızdan, değerinizden hiçbi şey eksiltmiyo. Bu madalyonun bi yüzü.

Diger yüzündeyse doğru davranışlar geliştirmek, hayatınızı doğru yönde ilerletmek için kendinize acımayı acilen bırakmanız gerektiği gerçeği var. Zira bu halde manipülasyona son derece açıksınız (yaşadıgınız fotograf olayı buna cok güzel bi örnek) ve hayata adapte olma sürecinizi git gide uzatıp zorlaştırıyorsunuz.

İletişim kurmayı, samimiyet geliştirmeyi, doğru sekilde hissetmeyi ve hislerinizi oldugu gibi yansıtmayı, kendini/bedenini sevmeyi ögrenmeniz gerek. Bu yolda size destek olabilecek kimse var mı hayatınızda; arkadaslık ablalık edecek birileri? Profesyonel destek cok daha verimli olur ama böyle bi ihtimal pek yok anladıgım kadarıyla.

haklisin ama universite yillarini hatirladik o yuzden yazdik kotu niyet yoktu. Ayrica konu bence cok abartilmis ya da fake. Bu hanim kizimiz ne dersek olmaz diyor hicbir oneriyo dinlemiyor nerdeyse.
Benimde aklıma üniversite yıllarım geldide yazamadım .belki dedikleri doğrudur diye üzüldüm .o yüzden sizlere yorum yaptım .:KK54:

Bende annemin yanında öyleydim o zaman annem ben dedemle yaşardık. Dedemi babam gibi severdim onla büyüdüğüm için onun gözüne girmek istedim hep ama babama öyle yapmıyorum hiç umrumda değil ne yapsam beceriksizim çünkü ne yapsam işe yaraamazım gerekte Yok o yüzden. Aç kalmam artık baba ben şunu bunu isterim derim tamam
Annenize gitme şansınız var mı? Eğer bu kadar ciddiyse durum babanız sizi pek umursamıyorsa annenize gitme şansınız varsa durmayın.
Eğer imkan yoksa kendine birşeyler hazırla ye o da ayrı yesin işten getirdiklerini.

haklisin ama universite yillarini hatirladik o yuzden yazdik kotu niyet yoktu. Ayrica konu bence cok abartilmis ya da fake. Bu hanim kizimiz ne dersek olmaz diyor hicbir oneriyo dinlemiyor nerdeyse.
b
Vallahi oyle onu abur cubur yemem nohut fasulye yemem eeee ne yicen.

Mune hanimi etiketleyebilirmi birisi ben yapamadim.Bir baksin.

Milana22 Milana22 nin yönlendirmesi ile eski konularınızı da okudum öyle geldim konu sahibi.

Öncelikle siz kendinizi sık sık acayip (hatta bazen uzaylı) olarak tanımlamışsınız ama ben sizin için bu kelimeyi seçmezdim. Size (daha doğrusu yazdıklarınıza) baktığımda ailesinden yeterli ilgiyi ve takdiri görememiş, kendini ve başkalarını sevmeyi öğrenecek fırsatı olmamış, temel iletişim becerileri öğretilmemiş, cinsel gelişim yönünden bastırılmış ve bu anlattıklarımla nasıl başa çıkacağını bilememiş talihsiz bi genç kız görüyorum.

Ve bu anlattıklarımın hiçbiri sizin güzelliğinizden, insanlığınızdan, değerinizden hiçbi şey eksiltmiyo. Bu madalyonun bi yüzü.

Diger yüzündeyse doğru davranışlar geliştirmek, hayatınızı doğru yönde ilerletmek için kendinize acımayı acilen bırakmanız gerektiği gerçeği var. Zira bu halde manipülasyona son derece açıksınız (yaşadıgınız fotograf olayı buna cok güzel bi örnek) ve hayata adapte olma sürecinizi git gide uzatıp zorlaştırıyorsunuz.

İletişim kurmayı, samimiyet geliştirmeyi, doğru sekilde hissetmeyi ve hislerinizi oldugu gibi yansıtmayı, kendini/bedenini sevmeyi ögrenmeniz gerek. Bu yolda size destek olabilecek kimse var mı hayatınızda; arkadaslık ablalık edecek birileri? Profesyonel destek cok daha verimli olur ama böyle bi ihtimal pek yok anladıgım kadarıyla.
o kadar guzel aciklamissiniz ki , bravo diyebiliyorum safece
maalesed anladigim kadariyla cevresinde akli basinda bir yetiskin yok , o yuzden bu halde zaten
cehalet icinde boguluyor cocukcagiz

Ya herkes duygu sömürüsüne baglamışta cimri olsa adam sakınsa 7 lira harclık verir mi ?
Konu sahibi sonradan babasının yanına geldigindenmi babasından çekindiginden mi artık çok mıy mıy davranıyor.
Ne var adam tuvalete kalkarken baktıysa lokma mı saymış oluyor,
Belki doymadıgını düşünüp kızım şundanda ye diyecek ?
Konu sahibi herşeyden bi mana cıkarıyor.
2 cesit yemek nohut pırasa kötü yemekler mi ?
Adam belkide bakıyor kızı yemiyor mıy mıy kalmasın diye yiyordur ne bileyim...
Aç kalan insanlara dayanamam ama konu sahibi ac degil acıkta degil..

o kadar guzel aciklamissiniz ki , bravo diyebiliyorum safece
maalesed anladigim kadariyla cevresinde akli basinda bir yetiskin yok , o yuzden bu halde zaten
cehalet icinde boguluyor cocukcagiz
Şu işte ya

Farz edelim, gerçek

Fake diye diye
Bu profilde olan bir çok evlada hakaret ediliyor, örseleniyor

Bazıları çekingendir
Bu kadar

32 yaşına giricem hala babam dolapta o da var bu da var ,yemek ye diyip durur ..
Evli barklı kocamanım yani.
Ben anne babanın lokma hesabı yaptığını düşünmüyorum.
Sadece adam ac olup olmadigini algılayamiyor belli ki .
Demiyorsan nerden bilecek yahut bi tabak daha çıkarsan kafanda mi kıracak nedir ?
Koca kızsın herhalde oturduğun yeri temiz tutacaksın ne var bunda hepimiz yapıyoruz.
Baban mı toplayacak evi ?
Nohut yemiyorsan canım bunu istemiyo diyeceksin
Ağlamayana meme yok..
Kendi karnını kendin düşünmelisin.
Ben ne bileyim karşıdaki ac mi tok mu?

Babam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Ohooo iyi de bu kafayla olmaz ama.Babanin huyunu biliyorsun cimrinin teki belli işte.
Hiç sallamicaksin beni dünyaya getirdiysen bakacaksın diyeceksin doymadım diyeceksin ben ayrı tabaktan yiyeceğim diyeceksin.Nohut fasulye istemiyorsan söyleyeceksin ben makarna yapcam diyeceksin makarna yahu bir paketi bim de 1lira mi ne yani ?
Evet baban cimri ve kötü biri ama sen de çok pasifsin.
Bu pasiflikle olmaz hayatta istediğin şeylere ulasamazsin.

Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Canim benim yaa kiyamamm sanaaa... sen naap biliomusu ekmek al dometes salatalik kahvaltilik al koyun dolaba aciktigin zaman ekmek arasi yap ye aksamlari

Sürekli kendini acındıracak konular açıyorsun. :işsiz:
Bence kk'da bukadar çok takılacağına gidip biraz sosyalleşmeyi dene. Daha 17 yaşındasın.

Açtığın konular bana çok abartı geliyor. :işsiz:

Back
X